آره یکسال کارکرده بخر بهتره. بعد از عیر بخر ارزونتر از الانه نه خیلی ولی ارزونتره
آره یکسال کارکرده بخر بهتره. بعد از عیر بخر ارزونتر از الانه نه خیلی ولی ارزونتره
همون طور که گفتم تجربه خوبی از خرید خودرو کارکرده ندارم.
یه بار یه پراید مدل 24/12 رو بعد از عید با 1500 تا کارکرد خریدم . از نظر موتوری یه کم مشکل داشت و اذیت میکرد.
دوست عزیز ماشین مخصوصا ایرانی اش شانسی هستش. طرف میگفت سمند ماشین خوبی نیست اصلا گفتم چرا گفت یکی داشتم موتورش مدام اذیت میکرد. اما پرشیا خریدم عالیه.
و صد البته همه میدونن که موتور ایندو یکی هستش.
پس سمند بودنش صرفا ملاک بدی نیست.
ماشین کارکرده بخری افت قیمت کرده. ماشین یکسال کارکرده هنوز گارانتی داره گزینه بسیار خوبیه. دوست نداری هم صفر بخر از بازار بخری گرون پات میوفته اما اگر بتونی ثبت نام کنی مناسب تر در میاد
سلام دوستان...قصد خرید خودرو دارم و امروز هم بازار ماشین بودم....احتمال زیاد فردا برای خرید میرم...اما از بین مدل هایی که به بودجه من میخورد (35-40) بین پرشیا و ام وی ام 315 گیر کردم گرچه خودم تمایلم به خرید ام وی ام گرچه چینی هست،بیشتر هست به خاطر طراحی زیباترش....
با توجه به سرچهایی که تو نت کردم مثل اینکه ام وی ام از نظر شتاب گیری کمی ضعیف هست(من هم اهل کورس انداختن که نیستم.)مثل اینکه تو سربالایی با دنده عقب هم کمی صفحه کلاج داغ میکنه که بعضی گفته بودند با تعویض با نمونه 207 ای یا هیندایی مشکل حل میشه!>؟در کل ایرادایی که گرفته بودند اینا هستند....
واقعا گیج شدم...چون تو نت یکی میگه خوب و مقرون به صرفه هست یک هو یکی دیگه از بیخ و بن نفی میکنه جنس رو...
استفادم هم بیشضتر در سطح شهر هست...حالا شاید تعطیلات عید یا تابستون مسافرت هم بخوام برم..اهل 150-160 رفتن نیستم منتها نمیخوام مثلا تو جاده کولر میزنم مثل پراید بیشتر 100 تا هم جواب نده....
خلاصه اگر کسی تجربه استفاده از این مدل رو داره خواهش میکنم بدون تعصب یا هرچیز دیگه ای منو راهنمایی کننه...
با تشکر
لیفان 620 موتور 1800 سی سی و ولکس هم ت انتخابات بزار خیلی جالبن
یه پخ بهت دادم برو اونجا کامل در این مورد راهنماییت میکنن
ماشین چینی رو بیخیال شی بهتره دوست عزیز یا حداکثر دیگه یکسال کارکرده اش رو بخر که افت قیمت کرده باشه. اینا خیلی افت قمیت دارن
حالا با این تفاصیل کارکرده 91 یا 92 با حدود 30 تومن شما چه خودرویی پیشنهاد میکنید. بیشتر ترجیح میدم 2گانه سوز باشه که البته میشه یکی از محصولات ایران خودرو دیگه![]()
بله به نظرم 405 دوگانه 92 كاركرده بهتره بخري.
الان هم با توجه به شب عيد ماشيناي 92 باز خيلي قيمتشاون بالا نميره چون خيلي مدل بالا هستن و 93 هم اومده تو بازار
نخواستي پارس دوگانه مدل 90 بگير
نخواستي سمند دوگانه موتور ملي يا معمولي
اینا که گفتی به ترتیب مناسبن یا ترتیب خاصی ندارن.
منظورم اینه که اول 405 رو پیشنهاد میدی و بهتر هست؟
چون چند نفر هم بهم گفتن 405 و پارس بهترن
در مورد 405 و پارس نوع موتور کدوم بهتره ؟ مثلا TU5 یا ...
همچنین یورو 4 بودنشون.
++++
نحوه تشخیص هر کلاس از این خودروها چطوریه؟
Last edited by AMIR MOHAMMAD . M; 12-03-2014 at 10:57.
سلام دوستان گرامی خواهش میکنم بهم کمک کنید
من 55 دارم که میخوام شاستی بلند شهری سوار شم(خوب سلیقه ایه دیگه) از بین رونیز -کاپرا-x60-ویتارا همون ویتارای 2000 رو انتخاب کردم کمک کنید شما هم نظر بدبد میخوام خوردگی از بقل یا رنگ شدگی هم داشته باشه چون تو تهران ماشینی سالم نمیمونه
تورو به خدا کمک کنید وقت کمی دارم
Last edited by parsa376; 13-03-2014 at 12:57.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)