تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 128 از 421 اولاول ... 2878118124125126127128129130131132138178228 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,271 به 1,280 از 4206

نام تاپيک: آداب معاشرت

حـــــرفـه ای ملا نصرالدین's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پایتخت

پيش فرض

ببیند مردم کلا عادت دارن ایراد بگیرند.قدت کوتاه باشه یه چیزی میگن.بلند باشه یه چیز میگن.حکایت ملا نصرالدین و خر و پسرش هست دیگه

در جواب هر متلکی هم نمیشه یک چیز ثابت رو گفت.در ضمن بخواد خیلی هم جواب بده میگن طرف پر روئه حاضر جوابه

حالا ثلا در جواب -ییشت احساس حقارت میکنم - میتونه بگه اختیار درید ان چه حرفیه
    در جواب -توچطوری قدبلند شدی- میتونه بگه شانس اوردم !

ولی بهترین راه اینه که یاد بگیره با این مسئله کنار بیاد

2. 4 کاربر از ملا نصرالدین بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه aseman*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

دوستان وختی وارد یه محیطی میشیم که همه دوستن اونجا چطوری بابقیه دوس شیم ؟؟؟؟یا چطوری باافراد نااشنا دوس بشیم ؟منظورم هم جنسامن .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    همین ورا

پيش فرض

سعی کنید نرید جلو تا بوستون نکنن...وقتی همون دور وایستی و فقط دست بدی خودش میفهمه!!!!! تکنیک سرماخوردگی الکیم خوبه

5. 2 کاربر از Morning Glory n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای ملا نصرالدین's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پایتخت

پيش فرض

دوستان وختی وارد یه محیطی میشیم که همه دوستن اونجا چطوری بابقیه دوس شیم ؟؟؟؟یا چطوری باافراد نااشنا دوس بشیم ؟منظورم هم جنسامن .
    ببینید بستگی داره ادم های اونجا چطوری هستند
    اگر نرمال باشند خیلی راحت میتونید با کمک به بقیه (مثلا اگر سوالی رو بلد نیستند و شما میدونید یا کمک برای ساخت چیزی ] یا مشارکن نوی بجثشون شروع کنید
    ولی اگر کلا ادم های خشکی باشند خیلی کارتون سخت میشه

7. 3 کاربر از ملا نصرالدین بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ادبیات hamid_diablo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آنجا که عقاب پر بریزد

پيش فرض

سلام دوست عزیز

من اول یه پیشنهاد دارم!!سعی کن تو هر محیط جدیدی که وارد میشی بیشتر سکوت کنی...اینطوری دیگران زود قضاوتتون نمیکنند و هم اینکه میتونید با تحلیل رفتار دیگران کمی با شخصیتشون آشنا بشین...
    برای ارتباط برقارا کردن تو جمع هایی که با هم دوست هستند کمی سختره...چون اونا شناخت کافی رو از هم دارند و میدونند تو مقعیتهای مختلف چه عکس العملی نشون بدن و اینکه اونا برای ارتباط برقرار کردن با شما که فرد جدیدی هستی تلاش نمیکنند ...این شما هستی که باید برای نزدیک تر شدن به اونا تلاش کنی !!!

سعی کنید اعتماد به نفس داشته باشید.قاطع باشین و از شوخی های بیجا صرف نظر کنید...به مرور زمان کم کم با کسانی تو گروه که شباهت اخلاقی و فکری به شما دارن خود به خود نزدیکتر میشید و جایگاه خودتون رو پیدا میکنید...فقط بهتره صبور باشین...

9. 4 کاربر از hamid_diablo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

سلام
    ولی به نظر من بهتره اول خودتو نشون بدی اگه آدم شوخی هستی چه اشکال داره با رفتارت بفهمون که آدم شوخی هستی..
    یعنی در کل همونطور که هستی باش نه اونطور که میخوان؛ اینجوری میتونی روابط محکمتری رو بسازی!
    بذار تجربه خودم رو بهت بگم تو دانشگاه ما بچه ها خیلی تو نماز خونه جمع میشن بچه هایی که اصلاً نمیشناسیم و گروهی دوستن ولی من نشده برم تو نمازخونه و تو بحثاشون مشارکت نداشته باشم و دست آخر باهاشون دوست نشم. البته نه اینکه از راه برسم خودمو بندازم وسط ، اول با دوستم شوخی میکنیم حرفای خنده دار می زنیم (چون اخلاق من همینه) بعد اونا توجهشون جلب میشه بعد باهاشون شروع به حرف زذن میکنم دست آخر یه دوستی خوب ...
    خوب اگه تنها باشم یه کم بیشتر زمان میبره حدوداً 15 دقیقه ای تو جمعشون قرار می گیرم...
    ولی استثناعاتی هم داشته خوب همه که از آدم های شوخ خوششون نمیاد، البته واسه من یه بار پیش اومده ...(البته سلام و علیک داریم بازم ولی به حد دوستی نرسیده) که اونم بهتر و خداروشکر چون مطمئناً دوستی با اونا برام خوشایند و جالب نبود.

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

خب دوست گرامی نظر من اینه که سعی کنید که در ابتدا بیشتر سکوت کنید و چهره ای همراه بالبخند داشته باشید
    بعد از همراهی های مختصر شروع کنید فرضا دونفرشون دارن در مورد کرم یا عطر خاصی صحبت میکنن(حالا مثاله شما تعمیم بده به کتاب فیلم یا هرچیزی که شما هم در موردش اطلاعات داری)
    بعد وایسا حرف یکی که تموم شد بگو ببخشید اتفاقی شنیدم ،اره منم از این عطر استفاده میکنم خیلی خوبه و....همین باعث میشه خودشون باشما حرف زدن رو ادامه بدن و اصطلاحا حرف حرف میاره
    به تدریج اگر بایکی دونفر بیشتر صحبت کنید کم کم بقیه هم بهتون توجه خواهند کرد
    موفق باشید

داره خودمونی میشه sasansamiri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2013
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

سلام ببخشید اینو میگم شما حالا چرا می خواهید در بدو وررد با دیگران دوست بشی گاماس گاماس بزار عرقت خشک بشه بعد فکر دوستی کن!!!!!!

داره خودمونی میشه sasansamiri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2013
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

سلام ببخشید اینو میگم شما حالا چرا می خواهید در بدو وررد با دیگران دوست بشی گاماس گاماس بزار عرقت خشک بشه بعد فکر دوستی کن!!!!!!
    حالا که عرقت خشک شد بستگی به جنس , موضوع دور هم جمع شدن , تعداد , حال و احوالات شما(خلق و خو)وووووو......دیگه داره.
    کامل تر بگو تا درست و راه بردی تر کمکتون کنم.
    (ازناظرین و صاحب نظران عذر می خواهم)....................
    Last edited by sasansamiri; 06-12-2013 at 07:08. دليل: غلط گیری

داره خودمونی میشه *Air*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    HOST OF WORLD

پيش فرض

دختر عموم قدش ماشالا رعناس بلند متوسط همه بهش راجب قدش میگن یکی میگه پیشت احساس حقارت میکنم یکی میگه توچطوری قدبلند شدی خلاصه کلا طفلی قدشو گذاشتن زیر ذره بین .بیچاره کمی افسرده شده چی بگه جلو متلکا ؟
    آها این مشکل برای منم هست ولی من همیشه میگم من نرمالم شما کوتاهید ) چون واقعیت هم همینه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •