تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 128 از 1849 اولاول ... 28781181241251261271281291301311321381782286281128 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,271 به 1,280 از 18490

نام تاپيک: ADSL Hiweb / شرکت های وب

داره خودمونی میشه kambiz_g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    Hamedan

پيش فرض

خدا لعنتشون کنه با این اینترنت دادنشون از سی ام ثبت نام کردم هنوز وصل نشده فقط هم بلدن یه چیز بگن برو از سر خط چک کن هر بار هم زنگ میزنی یکی تلفن رو جواب میده باید همه چی رو از اول براش توضیح بدی
    به نظرتون من چکار کنم الان دو هفته است علافم و اینترنت وصل نشده ؟ خداییش اعصابم بدجور خط خطی شده من ن با قول سه روز کاری پول ریختم به حساب اینا

2. این کاربر از kambiz_g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Lord Farshad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

خدا لعنتشون کنه با این اینترنت دادنشون از سی ام ثبت نام کردم هنوز وصل نشده فقط هم بلدن یه چیز بگن برو از سر خط چک کن هر بار هم زنگ میزنی یکی تلفن رو جواب میده باید همه چی رو از اول براش توضیح بدی
    به نظرتون من چکار کنم الان دو هفته است علافم و اینترنت وصل نشده ؟ خداییش اعصابم بدجور خط خطی شده من ن با قول سه روز کاری پول ریختم به حساب اینا

خیلی عجیبه که از شانس شما اینطور شده ؛

والا راحت بگم ، قبلا هم گفتم کامبیزجان ، روی پشتیبانی نوین نت نباید حساب کنید ؛ شما اگر توی فکر انصراف نیستید ، به نظرم (چون میخوره به تعطیلی) فردا زنگ بزن و بگو شماره پیگیری درخواست رانژه به مخابرات رو بهم بگید ؛ پیگیر شو و بگیر ، بعدش زنگ بزن مخابرات مساله و مشکل رو بگو ؛ حل میکنند واست اگر مخشون رو بزنی.

این روش رو خودم توی شلوغ ترین مرکز مخابراتی اصفهان تست کردم و کاملا جواب داده بهم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

اااا اسمت چیه تو گیم رنجر؟

پروفشنال NeORiN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Liberty City

پيش فرض

دوست عزیز از مخابرات پرسیدی که رانژه رو انجام دادن یا نه؟؟؟

همونطور که گفتم توی همدان رانژه برای نوین نت خیلی درد سر داره.
    به خاطر سهل انگاری پشتیبانی و سنگ اندازی یه عده رانژه من یک ماه طول کشید!تمام کارهای رانژه رو هم خودم انجام دادم!
    Last edited by NeORiN; 31-10-2012 at 21:23.

ناظر انجمن اینترنت و شبکه fanoostalaei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

دوست عزیز از مخابرات پرسیدی که رانژه رو انجام دادن یا نه؟؟؟

همونطور که گفتم توی همدان رانژه برای نوین نت خیلی درد سر داره.
    به خاطر سهل انگاری پشتیبانی و سنگ اندازی یه عده رانژه من یک ماه طول کشید!تمام کارهای رانژه رو هم خودم انجام دادم!
    خوب داداش میشه بگین چجوری کاراشو انجام دادین ؟
    ماله منم از دوم ثبت نام کردم وصل نمیکنن رفتم مخابرات میگه وا وصل کردیم دیگه باید نوین نت چاغ adsl روشن کنه

داره خودمونی میشه kambiz_g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    Hamedan

پيش فرض

خیلی عجیبه که از شانس شما اینطور شده ؛

والا راحت بگم ، قبلا هم گفتم کامبیزجان ، روی پشتیبانی نوین نت نباید حساب کنید ؛ شما اگر توی فکر انصراف نیستید ، به نظرم (چون میخوره به تعطیلی) فردا زنگ بزن و بگو شماره پیگیری درخواست رانژه به مخابرات رو بهم بگید ؛ پیگیر شو و بگیر ، بعدش زنگ بزن مخابرات مساله و مشکل رو بگو ؛ حل میکنند واست اگر مخشون رو بزنی.

این روش رو خودم توی شلوغ ترین مرکز مخابراتی اصفهان تست کردم و کاملا جواب داده بهم
    راه حل خوبیه فردا صبح زنگ می زنم و شماره رو میگیرم ولی عمرا فردا هم وصل بشه و میره برای بعد تعطیلات

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

دوستان میشه برام بگین این چراغ adsl رو مخابرات روشن میکنه بعد رانژه یا دست نوین نت هم هست؟
    باید نوین بیاد اینجا تو مخابرات شهر ما دستگاه اینجور چیزا بزاره یا استان کافیه؟
    من فردا برم مخابرات حالشونو بگیرم
    امروز فقط بهم از مخابرات خوب جواب ندادن چون از خودشون نخریدم

اگه نباشه جاش خالی می مونه x64's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012
    محل سكونت
    عالم مستی

پيش فرض

دوستان میشه برام بگین این چراغ adsl رو مخابرات روشن میکنه بعد رانژه یا دست نوین نت هم هست؟
    باید نوین بیاد اینجا تو مخابرات شهر ما دستگاه اینجور چیزا بزاره یا استان کافیه؟
    من فردا برم مخابرات حالشونو بگیرم
    امروز فقط بهم از مخابرات خوب جواب ندادن چون از خودشون نخریدم
    اینجوری که من شنیدم مخابرات مال سپاه و با نویننت رابطه ی خوبی نداره،واسه همین شاید واسه رانژه کردن اذیت کنند!
    ببین از طرف مخابرات مطمن شو که خط رو ژانره کردند یا نه؟!بعد اگه دیدی چراغ ADSL هنوز خاموشهزنگ بزن نویننت آخه از نویننت هم میشه چراغ ADSlo روشن خاموش کرد!

11. این کاربر از x64 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Lord Farshad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

الان :

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •