تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 128 از 475 اولاول ... 2878118124125126127128129130131132138178228 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,271 به 1,280 از 4744

نام تاپيک: » مـشـاوره برای خرید تبـلت هـای اندرویـد

کاربر فعال کلوپ گوشی ها h!tman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

اندازه 10 اینچ باشه خیلی خوبه. بیشترم برای اینترنت و فیلم اچ دی میخوام.ممنون اگه راهنمایی کنید
    سقف بودجه دوست عزیز؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه ANDROYD3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

تبلت 10 اینچ زیر 900 بد پیدا میشه
    شاید بتونی تب 10 پیدا کنی . نمی دونم قیمتش چند در میاد
    توی چینی ها هم هستند مدلایی که کارت رو راه بندازن .اگه با چینی مشکل نداری چند تا مشخصات بگم

تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

توی پست اول صفحه که من جواب دادم زدن 900

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

خب پس آرکاس رو نمی خوام !!! tab 7 plus قیمتش چنده؟ الان تو ی بازار هست؟ سامسونگ رو میبینم همه خیلی تایید میکنن حالا شما اسم دقیق یه مدل رو بگین که به درد من بخوره و ترجیحاً قیمتش زیر 700- 800 باشه! اگرم سیم کارت خور باشه و دوربینم داشته باشه خیلی عالیه ولی خب به هرحال زیادم ایناش مهم نیس! اسم مدل رو کامل بگین تا من مستقیم برم همونو بگیرم. حدود قیمتشم بگین لطفا. راستی سایت اینترنتی معتبر خاصی هست که این مدلا توش گیر بیاد که بخریم؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اندازه 10 اینچ باشه خیلی خوبه. بیشترم برای اینترنت و فیلم اچ دی میخوام.ممنون اگه راهنمایی کنید
    َAsus Trafsformer TF101 انتخاب خوبیه! نمایشگر 10 اینچی و پردازنده دوهسته‌ای + این‌که آپدیت اندروید 4 براش اومده، مدل 16 گیگ (البته بدون کیبوردش) حدود 900 هزار قیمت داره. انتخاب دیگری هم هست و اون Sony Tablet S هست که صفحه اش 9.4 اینچ هست و پردازنده دوهسته‌ای هم داره مدل 16 گیگش هم بدون گارانتی چیزی حدود 900 هزار هست (شاید کمی بالا پایین). هر دو این مدل‌هایی که گفتم USB OTG و مموری کارت هم می‌خورند پس برای فیلم HD 720p هم مشکل حافظه پیدا نمی‌کنید.
    Last edited by Faramarz-1; 21-08-2012 at 11:59.

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خب پس آرکاس رو نمی خوام !!! tab 7 plus قیمتش چنده؟ الان تو ی بازار هست؟ سامسونگ رو میبینم همه خیلی تایید میکنن حالا شما اسم دقیق یه مدل رو بگین که به درد من بخوره و ترجیحاً قیمتش زیر 700- 800 باشه! اگرم سیم کارت خور باشه و دوربینم داشته باشه خیلی عالیه ولی خب به هرحال زیادم ایناش مهم نیس! اسم مدل رو کامل بگین تا من مستقیم برم همونو بگیرم. حدود قیمتشم بگین لطفا. راستی سایت اینترنتی معتبر خاصی هست که این مدلا توش گیر بیاد که بخریم؟
    همون Samsung Galaxy Tab 7 Plus بهترین گزینه برای شماست با قیمت مناسب! قیمت Tab 7 plus مدل 16 گیگش بدون گارانتی حدود 730 - 750 هزار هست سیم کارت هم می‌خوره دوربین هم داره.

7. این کاربر از Faramarz-1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

َAsus Trafsformer TF101 انتخاب خوبیه! نمایشگر 10 اینچی و پردازنده دوهسته‌ای + این‌که آپدیت اندروید 4 براش اومده، مدل 16 گیگ (البته بدون کیبوردش) حدود 900 هزار قیمت داره. انتخاب دیگری هم هست و اون Sony Tablet S هست که صفحه اش 9.4 اینچ هست و پردازنده دوهسته‌ای هم داره مدل 16 گیگش هم بدون گارانتی چیزی حدود 900 هزار هست (شاید کمی بالا پایین). هر دو این مدل‌هایی که گفتم USB OTG و مموری کارت هم می‌خورند پس برای فیلم HD 720p هم مشکل حافظه پیدا نمی‌کنید.
    فکر کنم قیمت هارو داری اشتباه میگی.
    مطمئن نیستم ولی ایسوز بالای 1 تومن باید باشه

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

فکر کنم قیمت هارو داری اشتباه میگی.
    مطمئن نیستم ولی ایسوز بالای 1 تومن باید باشه
    نه دوست گلم ایسوس رو چندی پیش در ولی عصر پرسیدم بدون گارانتی و بدون کیبورد مدل 16 گیگ TF101 رو گفت 910 تومن، الآن مدل‌های چهارهسته‌ای ایسوس مثل TF300 بدون کیبورد 16 گیگ حدود 1 میلیون 100 هزار هستن این مدل که (TF101) دو هسته‌ای هست! Sony Tablet S هم بالای 920 - 930 هزار نیست (البته مدل 16 گیگ و بدون گارانتی) ولی هر جفتشون مدل های خوبین و ارزش خرید رو دارند.

10. 2 کاربر از Faramarz-1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

همون Samsung Galaxy Tab 7 Plus بهترین گزینه برای شماست با قیمت مناسب! قیمت Tab 7 plus مدل 16 گیگش بدون گارانتی حدود 730 - 750 هزار هست سیم کارت هم می‌خوره دوربین هم داره.
    این تبلت که هرچی توی فروشگاه های اینترنتی میزنم یا زده تموم شده یا قیمتش بالای 900 هست!!!!

پروفشنال WOLF PACK's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

دوستان این asus transformer inifinity مشکل پخش فرمت های تصویری و زیرنویس فارسی نداره دیگه؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •