سقف بودجه دوست عزیز؟
سقف بودجه دوست عزیز؟
تبلت 10 اینچ زیر 900 بد پیدا میشه
شاید بتونی تب 10 پیدا کنی . نمی دونم قیمتش چند در میاد
توی چینی ها هم هستند مدلایی که کارت رو راه بندازن .اگه با چینی مشکل نداری چند تا مشخصات بگم
توی پست اول صفحه که من جواب دادم زدن 900
خب پس آرکاس رو نمی خوام !!! tab 7 plus قیمتش چنده؟ الان تو ی بازار هست؟ سامسونگ رو میبینم همه خیلی تایید میکنن حالا شما اسم دقیق یه مدل رو بگین که به درد من بخوره و ترجیحاً قیمتش زیر 700- 800 باشه! اگرم سیم کارت خور باشه و دوربینم داشته باشه خیلی عالیه ولی خب به هرحال زیادم ایناش مهم نیس! اسم مدل رو کامل بگین تا من مستقیم برم همونو بگیرم. حدود قیمتشم بگین لطفا. راستی سایت اینترنتی معتبر خاصی هست که این مدلا توش گیر بیاد که بخریم؟
َAsus Trafsformer TF101 انتخاب خوبیه! نمایشگر 10 اینچی و پردازنده دوهستهای + اینکه آپدیت اندروید 4 براش اومده، مدل 16 گیگ (البته بدون کیبوردش) حدود 900 هزار قیمت داره. انتخاب دیگری هم هست و اون Sony Tablet S هست که صفحه اش 9.4 اینچ هست و پردازنده دوهستهای هم داره مدل 16 گیگش هم بدون گارانتی چیزی حدود 900 هزار هست (شاید کمی بالا پایین). هر دو این مدلهایی که گفتم USB OTG و مموری کارت هم میخورند پس برای فیلم HD 720p هم مشکل حافظه پیدا نمیکنید.
Last edited by Faramarz-1; 21-08-2012 at 11:59.
همون Samsung Galaxy Tab 7 Plus بهترین گزینه برای شماست با قیمت مناسب! قیمت Tab 7 plus مدل 16 گیگش بدون گارانتی حدود 730 - 750 هزار هست سیم کارت هم میخوره دوربین هم داره.
فکر کنم قیمت هارو داری اشتباه میگی.
مطمئن نیستم ولی ایسوز بالای 1 تومن باید باشه
نه دوست گلم ایسوس رو چندی پیش در ولی عصر پرسیدم بدون گارانتی و بدون کیبورد مدل 16 گیگ TF101 رو گفت 910 تومن، الآن مدلهای چهارهستهای ایسوس مثل TF300 بدون کیبورد 16 گیگ حدود 1 میلیون 100 هزار هستن این مدل که (TF101) دو هستهای هست! Sony Tablet S هم بالای 920 - 930 هزار نیست (البته مدل 16 گیگ و بدون گارانتی) ولی هر جفتشون مدل های خوبین و ارزش خرید رو دارند.
این تبلت که هرچی توی فروشگاه های اینترنتی میزنم یا زده تموم شده یا قیمتش بالای 900 هست!!!!
دوستان این asus transformer inifinity مشکل پخش فرمت های تصویری و زیرنویس فارسی نداره دیگه؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)