دوستان من می خواستم شبکه یاد بگیرم در حد اینکه دو تا کامپیوتر رو به صورت Server و Client یا اینکه VirtualPc رو با کامپیوتر خودم شبکه کنم یا اینکه سر از کار شبکه ADSL در بیارم
می خواستم ببینم از کجا شروع کنم
اگر کتابی یا تاپیکی معرفی کنید ممنون می شم
Windows
Linux
Unix
Os2
Other
دوستان من می خواستم شبکه یاد بگیرم در حد اینکه دو تا کامپیوتر رو به صورت Server و Client یا اینکه VirtualPc رو با کامپیوتر خودم شبکه کنم یا اینکه سر از کار شبکه ADSL در بیارم
می خواستم ببینم از کجا شروع کنم
اگر کتابی یا تاپیکی معرفی کنید ممنون می شم
Last edited by Moahammad_sdt; 03-08-2009 at 18:38.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان سلام
می خواستم بدونم چطور می شه یه کلاینت رو تو شبکه join کرد و اگر پسورد ادمین را نداشته باشیم امکان این کار وجود دارد ؟
سلام
دوستان اگر طریقه ساخت کابل cross رو آموزش بدن(همراه عکس لطفا) ممنون می شم
به لینک زیر مراجعه کنین
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من هنوز منتظرمدوستان سلام
می خواستم بدونم چطور می شه یه کلاینت رو تو شبکه join کرد و اگر پسورد ادمین را نداشته باشیم امکان این کار وجود دارد ؟
های
آیا استفاده از بخش DSL از Modern ADSL filter/splitter برای مودم dial up نقصی در splitter وجود نمی آورد؟
اگر خیر که فبها وگر بله آیا نقص splitter فقید بر کارکرد مودم ADSL و سلامت ایشان تاثیری نمیگذارد؟
نیز بفرمایید صحیح تر این نیست که قسمت PHONE از splitter را برای مودم dial up اختصاص دهیم. این را هم متذکر بشویم که حال خط بحالت، رانژه نیست ولی بغایت خواهد شد.
ایام بکام
سلام
اساتيد محترم لطفا جواب بدين
من مي خواهم دو كامپيوتر كه در فاصله 40 متري قراردارند و در يك طبقه هستند را با وايرلس شبكه كنم نياز به چه وسايلي دارم ؟
اگر ميشود از سير تا پيازش رو برام بگين !باتشكر
سلام
اساتيد محترم لطفا جواب بدين
من مي خواهم دو كامپيوتر كه در فاصله 40 متري قراردارند و در يك طبقه هستند را با وايرلس شبكه كنم نياز به چه وسايلي دارم ؟
اگر ميشود از سير تا پيازش رو برام بگين !باتشكر
سلام دوستان
من با استفاده از دستور Net Send بصورت Net Send 192.168.0.2 salam میخواهم پیغامی در شبکه ارسال کنم ولی با خطای زیر مواجه میشوم ... لطفآ اگر کسی میدونه راهنمایی کنه ....
ممنون میشم
C:\>net send 192.168.0.2 salam
An error occurred while sending a message to 192.168.0.2.
The message alias could not be found on the network.
More help is available by typing NET HELPMSG 2273
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)