تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: با توجه به جدول و بازی های باقی مانده به نظر شما تیم ملی ایران به جام جهانی 2014 برزیل صعود خواهد کر

راي دهنده
180. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله

88 48.89%
  • خیر

92 51.11%
صفحه 128 از 269 اولاول ... 2878118124125126127128129130131132138178228 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,271 به 1,280 از 2683

نام تاپيک: فوتبال ملی ایران | مقدماتی جام جهانی 2014 برزیل

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

منظورتون همون جباریه که در آخرین دربی در طول نود دقیقه مشغول تماشای حرکات نوری بود؟
    جباری بازیکن خوبیه اما فعلا نوری بهتره
    تیم ملی هم اصلا جای دعوای قرمز و ابی نیست
    نوری باید به تیم ملی دعوت میشد ولی اینکه از جباری بهتره رو مخالفم!
    پستشون هم حداقل توی تیم ملی فرق می کنه و معمولا نوری به عنوان هافبک دفاعی بازی می کنه و جباری به عنوان هافبک بازیساز پشت مهاجم...
    توی پستی که جباری بازی می کنه میشه گفت الان گزینه بهتری از اون نیست و انصافا در نظر بگیریم توی ایران هیچ بازیسازی بهتری از جباری وجود نداره. حالا یه بازی عملکردش خیلی خوب نبوده دلیل نمیشه که خلاف اینو بگیم و باید عملکرد کلی اونو در نظر گرفت. اون چیزی که مشخصه بازیکنای خلاقی مثل جباری خیلی به تیم می تونن کمک کنن و جباری قبل اینکه مصدوم بشه توی همین مقدماتی جام جهانی تاثیرگذار بود...

البته اینو بگم که اگه نوری دعوت میشد چون پستش با جباری یکمی متفاوته ، میشد همزمان از هر جفت اونا استفاده بشه.

به جز رحمتی به جرات میشه گفت بقیه دروازبان های تیم ملی و لیگ ایران چیزی در حد فاجعه به سر میبرن!!!
    فکر کن وقتی رحمان احمدی و علیرضا حقیقی دعوت میشن به تیم ملی چقدر اوضاع دروازبان در کشور خرابه!!!
    واقعا به جز رحمتی که در سطح عالی بازی میکنه!ما حتی یه دروازبان متوسط یا حتی ضعیف هم ندریم!!اون 2-3 تای دیگه در حد خیلی ضعیف هستن متاسفانه!
    تفاوت دیگه اینقدر نیست ولی میشه گفت توی چند سال اخیر دروازه بانی در سطح رحمتی نداشتیم و حیف بود که به خاطر یه سری مسائل از تیم ملی کنار بره. به خصوص اینکه توی همین امتیازایی که فعلا گرفتیم هم بیشترین تاثیر رو داشته...
    به نظرم اگه فرضا به رحمتی امتیاز 8 از 10 بدیم ، دروازه بان های دیگه که دعوت شدن در حد 6-6.5 هستن.

2. 2 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

مسئله دربی کاملا جداست
    من هم گفتم جباری بازیکن خوبیه اما فعلا نوری در کلاس بالاتری بازی میکنه
    در چند بازی اخیر لیگ نوری خیلی بهتر از جباری بوده

این دیگه چیزی نیست که بحثی روش باشه نباید با عینک قرمز و آبی به این مسئله نگاه کرد

ما زمانی که نوری بد بود بدون تعارف میگفیتم بده اما از نظر من فعلا بهترین هافبک ایرانه
    ممکنه فردا دوباره افت کنه معلوم نیست اما اون چیزی که در چند هفته اخیر از نوری دیدیم خیلی بیشتر از امثال جباری لیاقت پوشیدن تیم ملی رو داشت

چیزی که خیلی من رو ناراحت میکنه دعوت شدن نوری در اوج ناآمادگیش به تیم ملی بود
    آیا واقعا دستهایی تو کاره که این بازیکن تازه روحیه گرفته که اعتماد بنفسش رو دوباره بدست آورده خراب کنن؟

4. 3 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز amirkhan_0o0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    تو لباسم!!

پيش فرض

فکر کنم خانم نکو باردار باشه چون گل که می زنه توپ رو زیر پیرهنش می گذاره

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    پیروزی

پيش فرض

خوب علیرضا جان غیر از بازیه خوب یه مسئله دیگه هم باید بررسی شه دیگه . اونم بحث تجربس ! محمد نوری تا 100 سال دیگه کلاس و تجربه بازیه جباری رو پیدا نمیکنه . من نمیدونم بازیه خوبو توی چی میبینی اما ما که استقلالی هستیم روی هر گلمون جباری تاثیر داشته ! توی هر بازی 2 تا پاس گل بده میشه بهترین بازیکن زمین ! محمد نوری کسی بود که وقتی شوت میزد دم نقطه کرنر توپش میومد پایین و باعث تمسخر 90 شده بود !سطح بازیش افتضاح به تمام معنا بود طوری که خود شماها که پرسپولیسی بودید مسخرش میکردید . اما توی این 3 4 تا بازیه اخیر چون یکم بهتر از افتضاحه قبل خودش شده به نظر شما خیلییییی پیشرفت کرده و الان حتی از جباری هم بالاتره اما اینطور نیست . از سطح افتضاح خودش ارتقا پیدا کرده و بازیش بهتر شده همین . به هر حال اختلاف سلیقس دیگه بحث نشه بهتره توی بازی مشخص میشه کلاس کی از کی بالاتره همچنین که توی بازیه امروز مشخص شد .

بی شک این بازی 2 تا ستاره داشت . یکی مجتبی جباری یه دونه اشکاه دژاگه . جفتشون عالی بازی کردن . گل اولمون با پاس گل جباری بود . اون 2 تا پنالتی روی خلاقیت دژاگه . گل چهارممون پاس پشته پای عالیه جباری و پاس توی عمق دژاگه . یعنی هر گلمون اسم این 2 تا توش بود ! واقعا عالی بازی کردن ...

تمام بازیکنامون خوب بودن اما پاسهای جلال حسینی روی مخه ! خیلی زیر توپ میزنه و پاس بیهوده میده مثل عمران زاده میمونه ! ای کاش یکم مثل منتظری پا به توپ تر بودن ...

نکونام هت ریک کردجالب بود به نوبه ی خودش . از روزای خوبه جواد بود . تیموریان هم پاسهای عالی زیاد میداد . دفاع هم که کلا تعطیل بود چیزی نبود بخوایم بگیم

مسعود شجاعی دریبل های قشنگ میزنه همین ! موثر بازی نمیکنه ! مثل قوچان نژاد که فقط گل زد وگرنه هیچ کار خاصی نکرد ! توی 2 تا صحنه هم خیلی ضعیف عمل کرد . اما گل اولش قشنگ بود ...

پولادی هم بد نبود اما زوج دژاگه حیدری خیلی طوفانی تر از شجاعی پولادی بودن . در کل وجود مجتبی جباری برای فوتبال ایران نعمتیه . چه برای استقلال چه تیم ملی . از وقتی اومد استقلال تمام بار این تیم رو روی دوش کشید و الان هم توی تیم ملی دیدیم که روی 2 تا گل چه تاثیری داشت . حالا به این خط هافبک یه کریمیه آماده هم اضافه شه دیگه غوغا میکنیم . فکرشو بکنید تکنیک و دریبل از علی کریمی . پاس گل از جباری . چه شودددددددددد

در آخر هم بگم هر جا سخن از برتری است نام بازیکنان استقلال ( جباری - نکونام - حیدری )میدرخشد( آقا شوخی بود حالا با چماق نیاید رو سرمون )

امیدوارم همیشه بازیکنامون خودشون باشن همین ! اگه همه در سطح خودشون بازی کنن با اضافه شدن کریمی ما میتونیم تمام تیما رو پشت سر بذاریم
    Last edited by MohammadT15; 06-02-2013 at 17:41.

7. 8 کاربر از MohammadT15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز amirkhan_0o0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    تو لباسم!!

پيش فرض

من فکر کنم بهتره بحث جباری و نوری ادامه پیدا نکنه. هر دو بازیکنای خوبی هستند و تاپیک دیگه داره توی حاشیه می ره.
    امروز بازی نسبتاً خوب بود. و به نظر من گوچی علاوه بر گل اولی که زد دفاع رو مورد فشار قرار می داد. علاوه بر این سید جلال هم روز پر طراوتی داشت. گرچه عادت دفاع های ماست که تا یه توپ سیو می کنند، جوگیر می شن و می خوان بلند بفرسن برای حمله!!
    نکته مثبتی که بازی امروز داشتت پرس کردن بازیکنا توی یک سوم دفاعی زمین حریف در پاره ای از اوقات بود. که تیم مقابل رو اذیت می کرد.

9. این کاربر از amirkhan_0o0 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

خوشحالم که لبنان رو با برد پرگل راهی کردیم
    این تیم واقعا از اون تیمای بی شخصیته که به ویژه با اخباری که از همکاری غیر اخلاقیش با قطر به گوش میرسه باید ادب میشد

لبنان تیمی نبود که بخواد امروز محک خوبی برای تیم ملی و سطح آمادگی بازیکناش باشه اما با این وجود بازیکنای ایران هم بد نبودن
    هر چند نیمه اول کم پاس اشتباه در میانه میدان نداشتیم
    امیدوارم با هر لیستی و هر ترکیبی بازیهامون رو ببریم و از اون مهمتر به جام جهانی بریم
    لبنان رو در مقدماتی جام ملتها بردن چندان مهم نیست مهم اینه که این تیم رو توی مقدماتی جام جهانی ببریم

خوب علیرضا جان...
    محمد جان از نظر تو بهتره که 11 بازیکن تیم ملی استقلالی باشن و خب من بشخصه نمیتونم این نوع نگاه رو تغییر بدم

کلا تا وقتی دفاع من از نوری رو با عینک قرمز و آبی میبینم بحث به جایی نمیرسه

11. 9 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ragbar12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    منطقه جنگي

پيش فرض

من فقط اينو ميتونم بگم كه بازم نشان داد وقتي بازيكنا در اردوهاي بلند مدت و فرسايشي تيم ملي نباشند و وبه جاي اون در باشگاه خودشون بازي كنن با شرايط بهتر و سرحال تري ميتونند در اختيار تيم ملي باشن . امروز بعد از مدتها يه بازي خوب از تيم ملي ديديم اميد وارم كيروش اشتباهات قبلي خودشو تكرار نكنه و حواشي دور تيم ملي نباشه چون در مقدماتي جام جهاني ديگه جاي اشتباه كردن را نداريم..

13. 8 کاربر از ragbar12 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

برد خوبی بود و یه جورایی از این تیم عربی انتقام گرفتیم.
    ولی چه میشه کرد که جایی که باید ببریم ، نمی بریم!
    دیگه سطحمون اونقدر پایین نیومده که به دور نهایی جام ملت های آسیا صعود نکنیم و دیگه حتی با تیم دوممون هم باید راحت صعود کنیم. مهم مقدماتی جام جهانیه که همیشه باهاش مشکل داریم...

محمد جان از نظر تو بهتره که 11 بازیکن تیم ملی استقلالی باشن و خب من بشخصه نمیتونم این نوع نگاه رو تغییر بدم

کلا تا وقتی دفاع من از نوری رو با عینک قرمز و آبی میبینم بحث به جایی نمیرسه
    علیرضا جان خودت هم گاهی وقتا این عینک رو می زنی
    هنوز بعضی نظراتت به خصوص در مورد منتظری و نکونام رو یادم نرفته!

کلا قبول دارم که توی بحث تیم ملی نباید این قضیه آبی و قرمز رو وسط کشید و به خاطر همین چیزاست که تیم ملی ضربه می خوره...
    توی این تاپیک هم بعضی وقتا این مسائل دیده شده و امیدوارم از این به بعد شاهد اون نباشیم...

15. 5 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

علیرضا جان خودت هم گاهی وقتا این عینک رو می زنی
    هنوز بعضی نظراتت به خصوص در مورد منتظری و نکونام رو یادم نرفته!
    وحید جان من تنها چیزی که در مورد منتظری گفتم اینه که توی بازی هوایی خوب نیست
    کسی هست منکر این باشه
    در مقابل تیمایی مثل کره یا ازبکستان اگر عقیلی حاشیه هاشو کم کنه فکر میکنم انتخاب بهتری باشه

در مورد نکونامم معتقدم این بازیکن دیگه بازیش کاملا برای حریفا شناخته شدس و خودشم نمیتونه توی بازیش انعطاف خاصی بده
    علاه بر این سرعتش اصلا برای هافبک دفاعی اونم در مقابل حریفایی مثل این دو تیم خوب نیست
    هر چند چون مطمئنم نکونام به هیچ وجه از تیم ملی خط نمیخوره امیدوارم همینجوری گل بزنه و ما رو به جام جهانی ببره

امروز هم درسته سه گل زد که دوتاش از روی نقطه پنالتی بود اما خیلی پاس اشتباه داشت

17. 7 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

وحید جان من تنها چیزی که در مورد منتظری گفتم اینه که توی بازی هوایی خوب نیست
    کسی هست منکر این باشه
    در مقابل تیمایی مثل کره یا ازبکستان اگر عقیلی حاشیه هاشو کم کنه فکر میکنم انتخاب بهتری باشه

در مورد نکونامم معتقدم این بازیکن دیگه بازیش کاملا برای حریفا شناخته شدس و خودشم نمیتونه توی بازیش انعطاف خاصی بده
    علاه بر این سرعتش اصلا برای هافبک دفاعی اونم در مقابل حریفایی مثل این دو تیم خوب نیست
    هر چند چون مطمئنم نکونام به هیچ وجه از تیم ملی خط نمیخوره امیدوارم همینجوری گل بزنه و ما رو به جام جهانی ببره

امروز هم درسته سه گل زد که دوتاش از روی نقطه پنالتی بود اما خیلی پاس اشتباه داشت
    بحث منطقی جواب نداره .
    خوشم میاد که اصولی و با فکر و با تدبیر نظر میدی . نه مثل بعضی ها از روی احساس و از روی شکم .

به نظر منم لبنان حریفی نبود که بخواد تیم امروز مارو ارزیابی کنه . درواقع بازی خیلی ضعیف لبنان طوری بود که تیم ملی مارو خوب و با برنامه نشون میداد .

اما از حق هم نگذریم اشکان خیلی خوب بازی کرد و یه تنه تیم رو به سوی 5 گل پیش برد .... بازی امروز رو بدون اشکان تصور کنید ؟ ( یعنی حذف 3 گل )

19. 4 کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •