واقعا رفتن مستر لیگ pes رو به فیفا ترجیح میدم خیلی کاملتر و جذابتره جام باشگاها هم توش هست البته فیفا هم داره اما هیچ فرقی با لیگش نمیکنه هرکی ندونه خیال میکنه همون لیگ
واقعا رفتن مستر لیگ pes رو به فیفا ترجیح میدم خیلی کاملتر و جذابتره جام باشگاها هم توش هست البته فیفا هم داره اما هیچ فرقی با لیگش نمیکنه هرکی ندونه خیال میکنه همون لیگ
آره پاکش کن اصلا حالا چرا پاک کنی بذار اونو که گرفتی بازی کن اگه خوشت اومد پاکش کن احتمالا هم خوشت میاد و پاکش میکنی.
آره لیگ پرتغال هم اضافه شده ولی خبری از تیمای اسیایی نیس درباره تیمی ملی هم اصلا من با تیمای ملی کار نمیکنم که بخام امارش دستم باشه نمیدونم تیم ملی اضافه شده یا نه اصلا مگه تیم ملی کم داشت؟
پس 8تا لیگه شده یا لیگ پرتغال جایگزین لیگ دسته دوم آلمان و... شده؟
پس قبلی تیم های ملی زیادی رو نداشت مثل خیلی از تیم های اروپایی که واسه طبیعی تر بودن بازی های انتخابی وجود گرجستان استونی ارمنستان قزاقستان و...به نظر لازم میومد...و توی آسیا اندونزی رو نداشت و از آمریکا هم تیم خوب جامائیکا رو نداشت
گزارش عربی شما مثل اینه که هنگام گفتن اسامی انگار از بیسیم اسامی ضبط کردن؟
سلام دوستان عزیزم
این سریال یا dvd اریجینال رو از کجا میشه خرید کرد الان توی ایران؟
بچه ها بالاخره مشکل گزارشگر انگلیسی بازی حل شد یا نه ؟
DLC جدید هم به نظر به زودی میاد! انشاالله مشکل ترکیب تیما درست بشه..
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام.
آقا من از kitserver 12.0.5 استفاده میکردم.ولی بعد از نصب آپدیت 1.01 دیگه kitserver کار نمیکنه. در صورتی که تو سایت pesedit.com نوشته که این کیت سرور با نسخه 1.01 سازگاره.
پیغام خطایی که میده اینه: unrecognized EXE-file:kitserver cannot work with it
خواهش میکنم کمکم کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)