تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 128 از 280 اولاول ... 2878118124125126127128129130131132138178228 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,271 به 1,280 از 2800

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی پرسپولیس تهران | ارتش سرخ

آخر فروم باز Nasser_ZRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

مجازات احتمالی دو بازیکن پرسپولیس؛ حبس از ۱۰ روز تا ۲ ماه یا ۷۴ ضربه شلاق

قاضی دادگاه کیفری استان تهران درباره رفتار غیراخلاقی بازیکنان پرسپولیس در میان بازی اظهار داشت: «باید با این افراد برخورد قضایی شود.»
    به گزارش جام نیوز به نقل از فارس، ولی‌الله حسینی درباره رفتار غیراخلاقی بازیکنان پرسپولیس در میان بازی اظهار داشت: «قاعدتا باید علیه آنها کیفرخواست صادر شود.»
    وی با بیان اینکه ماده ۶۳۸ قانون مجازات اسلامی در دو بخش به این موضوع می‌پردازد خاطرنشان کرد: «در قسمت اول این ماده قانونی آمده است که هرکس که علنا در انظار، اماکن عمومی و معابر به عمل حرامی تظاهر کند مجازات خواهد شد.»
    حسینی گفت: «ذکر عنوان انظار، اماکن و معابر عمومی از جنبه تمثیلی است و در حال حاضر ورزشگاه و دوربین‌های تلویزیونی هم شامل این موضوع می‌شوند.»
    این قاضی دادگاه کیفری استان تهران گفت: «در ادامه این ماده قانونی آمده است اگر عمل این فرد دارای کیفر نباشد اما عفت عمومی را جریحه‌دار کند حبس از ۱۰ روز تا ۲ ماه یا مجازات ۷۴ ضربه شلاق برای او در نظر گرفته خواهد شد.»
    وی اظهار داشت: «این نوع حرکات در همه کشورها تحت عنوان جرایم ضدعفت عمومی شناخته می‌شود.»
    قاضی دادگاه کیفری استان تهران گفت: «ممکن است زن و شوهری با این توجیه که به هم محرم هستند در ملاء عام اقدام به عملی کنند که خلاف عفت عمومی باشد.»
    حسینی با بیان اینکه انجام رفتارهای ناشایست و خلاف عفت عمومی مقابل چشم هزاران تماشاگر و دوربین‌های تلویزیونی بسیار بدتر است گفت: «باید با این افراد برخورد قضایی شود.»
    بر همین اساس تیم صبای قم به پرداخت ۳۰ میلیون ریال جریمه نقدی محکوم شد.دیدار دوتیم نفت تهران و پیروزی در حالی بیست و نهم مهرماه برگزار شد که تیم نفت تهران در نیمه دوم با تاخیر وارد زمین مسابقه شد.همچین ۶ بازیکن این تیم از داور مسابقه اخطار گرفتند.
    برهمین اساس به دلیل تاخیر دو دقیقه ای در ورود تیم نفت تهران به زمین مسابقه این تیم به پرداخت هشت میلیون ریال و به دلیل داشتن ۶ بازیکن اخطاری به پرداخت ۲۰ میلیون ریال جریمه نقدی محکوم شد.

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

اينجا پرسپوليس است و مشت نمونه خروار نيست

پرسپوليس را که حرف به حرف برگردي به باشگاه شاهين ميرسي و عباس اکرامي معلمي که کلاس درسش به وسعت زمين فوتبال بود
    و فرهنگش پرورش دهنده بزرگاني چون
    اميرمسعود برومند ، امير عراقي ، شکيبي ، فاخري ، انصاري ، دکتر نادر افشار ، مرحوم پرويز دهداري ، حسينعلي کلاني ، جعفر کاشاني ، همايون بهزادي ، حميد شيرزادگان و... که نه تنها در فوتبال نمونه بودند بلکه در اخلاق و تحصيل هم در بين اهالي فوتبال بينظير بودند

شاهين فقط يک تيم فوتبال نبود بلکه مکتبي بود که درب ورودش اخلاق بود و درب خروجش انسانيت

اينکه شاهين چرا با فدراسيون و کيهان ورزشي آن زمان به مشکل خورد و در نهايت منحل شد هر چند مجال اين قلم نيست اما نيازي هم به توضيح ندارد و بارها گفته شده
    ولي چيزي که اهميت دارد اين است که مکتب و ساختار شاهين چه کسي و چه نامي را براي سپردن پرچم فرهنگ خاصش انتخاب کرد

شاهيني را که يک معلم (اکرامي فقيد) بنا کرد به پرسپوليس رسيد و معلم اخلاق دهداري بزرگ
    براي درک بزرگي و وسعت روح مرحوم دهداري همين بس که در طول تاريخ فوتبال ايران تنها فرد فوتبالي بود که با اشعار حافظ و مولوي زندگي کرده و انس گرفته بود
    همه شاگردانش از سحر کلامش حرف ميزنند و اينکه اولين و آخرين چيزي که به بازيکنانش در رختکن ميگفت احترام گذاشتن به خود و حريفشان بود

وطنخواه ميگفت در انتخاب بازيکن به نخستين چيزي که اهميت ميداد اخلاق و نجابت بازيکن بود

کافيست به ترکيب پرسپوليس در اولين سال شکل گيريش در برابر تاج نگاه کنيم تا به درستي اين جمله پي ببريم

طاووسي ، جاسميان ، برادران وطنخواه ، کاشاني ، رحيمي ، ممبيني ، آشتياني ، بهزادي ، اديبي و گنجاپور

همگي قبل از فوتباليست بودن انسانهاي اخلاقمداري بودند که هنوز وقتي بازماندگانشان را نگاه کني نخستين چيزي که مشاهده ميکني وقار و متانت است

پرسپوليس بر چنين خشتهاي محکم و استواري که درست و راست چيده شده اند بنا شده است
    به همين خاطر است که اين مسير و ساختار هميشه ادامه داشته و در همين سالهاي اخير بازيکناني مثل
    عبدي ، علي دايي، کريم باقري، مهدي مهدوي‌کيا، رهبريفرد، نعيم سعداوي، يحيي گل محمدي، مهرداد ميناوند، افشين پيرواني ،ادموند بزيک ، رضا ترابيان ، جواد منافي ، حميد استيلي و... را در دامان خود پرورش داده است
    بازيکناني که هر کدامشان جزء کم حاشيه ترين و مودب ترين بازيکنان فوتبال ايران پس از انقلاب هستند البته در مجال اين نوشته نيست که به سراغ بازيکنان دهه 60 و 70 مثل پنجعلي و انصاريفرد و ... رفت

پرسپوليس تا بوده خانه اخلاق بوده و شاکله اصلي تمام دوارنش را اخلاقمداري تشکيل داده است و حقيقتا وجود چند خشت فاسد نميتواند آسيبي به عمارت باشکوه پرسپوليس وارد کند

پرسپوليس را که حرف به حرف و روز به روز جلو بيايي به اين حقيقت ميرسي که در اينجا مشت نمونه خروار نيست و نميتوان حرکت چند افسار گسيخته را به نام پرسپوليس و تاريخ پرشکوهش ثبت کرد

براي من واقعا عجيب بود به اين وسعت پرداختن رسانه ها و راديو تلويزيون به اين مسئله تا جايي که کار به رسانه هاي خارجي هم کشيده شد

همه جا حرف از اين است که چند بازيکن پرسپوليس دست به چنين کاري زده اند شايد براي مردم ايران که تاريخچه پرسپوليس را ميدانند ساده باشد که عمل اين بازيکنان را به پاي پرسپوليس ننويسند اما براي خارجيها و رسانه هاي ساير کشورها تمييز دادن اين مسئله چندان راحت نيست

اينجاست که بايد گفت به اين شدت رسانه اي کردن اين موضوع آسيبهاي جبران ناپذيري را به چهره و فرهنگ مردم ايران وارد ميکند
    چقدر خوب ميشد اگر رسانه ها مثلا برنامه نود با اشاره به امثال دهداري و يادشان ، چنين حرکتي را محکوم ميکرد

وقتي کار را به نااهلش بسپاريم مشکلات يکي پس از ديگري نمايان ميشود

کاشاني با مديريت ضعيفش در دو زمان بزرگترين آسيب را به شخصيت پرسپوليس وارد کرد
    يکي آن زمان که جرم تداخل در پرواز شيث رضايي را که حداقل سه سال زندان بود با خواهش و پارتي بازي لغو کرد و يکي آن روزي که به خاطر لجبازي با دايي اين بازيکن را دوباره به تيم برگرداند

اي کاش دايي ميماند و رکود تمامي باختها را ميشکست و حتي جام حذفي را هم نميبرد اما از برگشتن شيث جلوگيري ميکرد

و اي کاش استيلي ميفهميد توبه گرگ مرگ است
    من از کاشاني که فوتبالي نيست و قواعد و قوانين نانوشته ورزش رو نميدونه انتظاري ندارم اما از استيلي که گرفتار اين بازي شد واقعا متعجبم

ماهي را هر وقت از آب بگيري تازه و زنده است اما شايد انسان را هر وقت از آب بگيري مرده باشد
    دلنگران اينم که پرسپوليس غرقآب چنين بيفرهنگيها و گرفتار نااهلان شود

ياد شعر فردوسي مي افتم
    که معتقد بود

از آنروز اين خانه ويرانه شد
    که نام آورش مرد بيگانه شد

چو ناکس به ده کدخدايي کند
    کشاورز بايد گدايي کند

مارکس معتقد بود در هر ساختاري قوانين نانوشته مهمتر از قوانين نوشته شده هستند و باز معتقد بود که قوانين نانوشته را تنها کساني ميدانند که عميقا با آن ساختار و سيستم زندگي کرده باشند

و سوال اساسي اينجاست که مديران غير فوتبالي يا مديرعاملهاي يک روزه قوانين نانوشته فوتبال را ميدانند وآيا ميدانند با بداخلاقي در فوتبال چگونه بايد رفتار کرد
    جواب مشخص است
    کاشاني شيث را بخشيد و رويانيان شيث را تنها دو جلسه محروم کرد
    مشابهت زياد نشان از ادامه بيماري پرسوليس دارد

3. 20 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Rastin.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

هر وقت با یک رسوایی مواجهیم بعضی دوستان نویسنده فضا رو برای روشنفکر بازی مناسب می بینن...جامعه رو جلو میندازن و خاطیان رو پشت ملت پنهان میکنن , جایی خوندم یکی از این نویسنده های روشن ذهن عنوان کرده "این قهرمانان(!!) رو خودمون ساختیم"...این که هر جرمی ریشه های اجتماعی و فرهنگی داره و بجای خودش باید در اینمورد بحث و چاره اندیشی بشه درست اما این نباید بهانه ای باشه برای کمرنگ کردن مسئولیت فرد مجرم.
    خطایی صورت گرفته , خبرش پخش شده (درست یا غلط..دیگه نمیشه جلوی پخش اخبار و تصاویر اینچنینی رو در فضای اینترنت گرفت, ضمن اینکه اگه مسکوت گذاشتن و عدم برخورد با موارد قبلی نبود اصلا کار به اینجا نمی رسید) و مردم خواستار برخورد جدی با خاطیان هستن ...دیگه اینقدر آسمون ریسمون بافتن و مغلطه (از طرف نویسنده سایت گل) نداشت + برخلاف چیزی که گفته نود به مسئله تیموریان و زارع هم پرداخت بطور کامل و کسی هم خواستار شدت عمل نبود حتی صدر و شاغلام تا حدودی از دو بازیکن پرسپولیس دفاع کردن...

5. 4 کاربر از Rastin. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

حالا می فهمم علی دایی چه آدم فهمیده ایه که این آدم با این شعور رو از تیم انداخت بیرون
    این آدم های بی شعور باید از فوتبال حرفه ای به دور باشند
    باید برن پیش امسال خودشون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

این موضوع در خبرگزاری های جهانی بازتاب داشته
    بعد به این می گن فوتبال حرفه ای

کاربر فعال انجمن ادبیات Lady parisa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض تصاویر شرم‌آور بازیکنان پرسپولیس روی جلد مارکا و آس

و پایگاه خبری معتبر آس و مارکا با انتشار خبر محرومیت نصرتی و شیث رضایی از حضور در ورزشگاه را در صدر اخبار خود قرار دادند.

بسیاری از رسانه‌های دیگر هم با انتشار این خبر از برخورد مقامات فوتبال ایران با حرکت بازیکنان پرسپولیس نوشتند.

آس از تعلیق این دو بازیکن نوشت و فیلم آن صحنه را از شبکه 3 تلویزیون ایران‌، در اختیار کاربرانش گذاشت تا این لحظه شرمناک را تماشا کنند.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    منبع: اعتدال

9. 2 کاربر از Lady parisa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ..Parsa..'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    aHWaZ

پيش فرض

حالا می فهمم علی دایی چه آدم فهمیده ایه که این آدم با این شعور رو از تیم انداخت بیرون
    این آدم های بی شعور باید از فوتبال حرفه ای به دور باشند
    باید برن پیش امسال خودشون
    به نظر من شیث رضایی واقعا لیاقت اینو نداره که توی فوتبال باشه

این بازیکن با چنین حرکاتی حرمت خیلی ها رو زیر پا گذاشته ، من استقلالی هستم اما واقعا دارم ازین موضوع حرص میخورم
    پرسپولیس باشگاه بزرگیه ، پر طرفدار ترین تیم آسیاست
    چرا باید با چنین حرکاتی حرمت 30میلیون هوادار رو بشکنن
    شیث کسیه که واسه مطرح کردن خودش توی این چند سال همه کار کرده
    اون افتضاحش توی فرودگاه که اگه هرکس دیگه ، هر بازیکن دیگه ی توی دنیا اینکارو میکرد حداقل 2سال باید زندان میشد
    آقای محمد نصرتی تو فصل نقل و انتقالات میاد با استقلال قرارداد داخلی میبنده میگه من اصلا پرسپولیسی نبودم که من پاسی هستم ، اما وقتی به مشکل میخوره و میره پسپولیس میگخ من همه چیزم پرسپولیسه اونجا هم کاپیتانش میکنن ، واقعا چنین آدمی لیاقت بازوندی رو که بازیکنای بزرگ این مملکت به بازو بستن داره ؟
    آقای نصرتی ادعا میکنه که تا حالا هیچ حاشیه ای نداشته یکی نیست بهش بگه مرد حسابی مگه کریم باقری حاشیه داشت ؟
    یه عمر کاپیتان پرسپولیس بود از من استقلالی تا همه ی پرسپولیسی ها عاشقش بودن و هستن
    مگه حمید استیلی حاشیه داشت ؟ مگه گل محمدی ، مهدوی کیا ، دایی و ... توی پرسپولیس کوچیکترین حاشیه ای داشتن ؟

شاید حق با پیروانی و پروین باشه که نباید این بازیکنا رو نابود کرد ، اما به نظر من به هیچ وجه نباید اینا دیگه توی پرسپولیس جایی داشته باشن

پسر عموی من 8 سالشه 3 روزه داره از من میپرسه اینا چیکار کردن بخدا نمیدونم چه جوابی بهش بدم

11. 15 کاربر از ..Parsa.. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    اتاقم

پيش فرض

دیشب اومدم برم توی اتاقم دیدم داره اخبار به شاهکار این آقایون اشاره میکنه.خدا خدا میکردم بابا مامانم نپرسن مگه چه اتفاقی افتاده که قراره این دو تا محروم کنن که خدا رو شکر به خیر گذشت.
    الان شاید خیلی ها بگن که اگه تلویزیون اینقدر روی موضوع مانور نمیداد این اتفاقات هم نمی‌افتاد.شاید درست بگن اما به نظر من اگه این رسوایی اینجا پیدا نمیشد شاید جایی دیگه و چند برابر بدتر رخ می‌نمود.
    شیث واقعا یه نفهم به معنای واقعیه.هیچ موقع از اتفاقات گذشته درس نمیگیره.یکی بهش بگه کوچولو تو انگشت کوچیکه خیلی از بازیکنای ایرانی چه از لحاظ فنی و چه از لحاظ حاشیه هم نیستی.نگاه کن اونا کجای فوتبالند بعد پیش‌بینی کن تو از کجای فوتبال سر در میاری.
    بازیکنی مثل محرمی اگه حاشیه داشت اونقدر بزرگ بود که حاشیه ها زمینش نزنند اما تو چی هستی توی فوتبال؟
    از نصرتی یه مقدار بعید بود این کارا.اما کسی که حتی توی نقل و انتقالات هم اخلاق رو رعایت نمیکنه نمیشه انتظار زیادی داشت.

با اینکه الان پرسپولیس داره ضرر میکنه اما به نظرم اگه همه بدونن که با این رفتارها قاطعانه برخورد میشه ایراد نداره که بدترین مجازاتها برای این دو تا در نظر گرقته بشه.شاید اگه سر قضیه بازیکنای شاهین برخورد محکمتر بود این اتفاق هم نمی‌افتاد.

13. 2 کاربر از Sub007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

شیث رضایی: نورمحمدی را قلقلک دادم/ جای نصرتی بودم اعدامم می کردند/ دایی و فردوسی پور را به خدا واگذار می کنم

شکل آن صحنه به گونه‌ای است که بعضی‌ها قصد دارند منظور بدی از اتفاق افتاده برسانند، اما من فقط در حال قلقلک دادن نورمحمدی هستم.

سایت گل- شیث رضایی در اولین مصاحبه مفصل خود پس از بازی پرسپولیس مقابل داماش در گفتگو با اوج نیوز گفت"هر کس در خیابان مرا می‌بیند می‌گوید مگر تو چکار کردی؟" وی افزود: "هیچکس نفهمید چه اتفاقی افتاد اما بازتاب منفی و گسترده آن زایده تفکرات منفی برخی بود که با من مشکل شخصی داشتند. سال‌هاست در سطح اول فوتبال بازی می‌کنم. می‌فهمم در بازی پخش مستقیم آن هم در این مقطع همه زیر ذره‌بین هستند. من شیطنت دارم ولی بی ادب نیستم."

او ادامه داد: "دلم می‌خواهد تلویزیون دقیقا آن صحنه را پخش کند. هیچ مشکلی ندارم، باز هم تاکید می‌کنم کار خلافی انجام ندادم. من رضا نورمحمدی را قلقلک می‌دادم اما بعضی‌ها قصد دارند از شکل صحنه چیز دیگری جلوه بدهند."

شیث با اشاره به داستان مربوط به هواپیمای پرسپولیس در مسیر تهران-شیراز یادآور شد: "من آن اشتباه را مرتکب و بخاطر آن مجازات شدم اما این بحث چه ارتباطی به امروز دارد؟ خودم از کمیته انضباطی و منشور اخلاقی خواستم به صورت محرمانه از پلیس امنیت، دادگاه‌ها و تمام مراجع قضایی استعلام کند و اگر من فقط یک بار سابقه ارتکاب به عمل خلاف داشته یا دستگیر شده‌ام تا آخر عمر محرومم کنند."

بازیکن با سابقه پرسپولیس تاکید کرد: "شکل آن صحنه به گونه‌ای است که بعضی‌ها قصد دارند منظور بدی از اتفاق افتاده برسانند، اما من فقط در حال قلقلک دادن نورمحمدی هستم. حاج آقا عرشیان‌فر حدیثی از امام جعفر صادق نقل می‌کنند که «اگر 70 نفر کاری را تایید کنند اما خود فرد آن را رد کند باید به حرف آن شخص استناد کرد.» من هم قسم می‌خورم فقط رضا نورمحمدی را قلقلک دادم."

رضایی با حمایت از محمد نصرتی اظهار داشت: "محمد سابقه هیچ‌گونه عملی ندارد. نباید با او چنین رفتاری کنیم. یک لحظه اشتباهی صورت گرفت. اگر من جای محمد بودم احتمالا اعدامم می‌کردند."

او با اشاره به برنامه 90 و فردوسی‌پور گفت: "بعد از دیدن برنامه متوجه شدم چقدر دشمن دارم. فردوسی‌پور را به خدا واگذار می‌کنم."

وی درباره اظهار نظر علی دایی که گفته بود من قبلا درباره این بازیکن هشدارهایی داده بودم گفت: "ایرادی ندارد. من هم خدایی دارم و این عزیزان را به آن خدای بزرگم می‌سپارم. از آن روز به بعد اکثرا در خانه بودم و اصلا حال و روز خوبی ندارم. به خدا قسم ما هم خانواده داریم. مادرم که عزیزترین چیز زندگی من است، از این هجمه شوکه شده است. باید از حاج آقا مایلی کهن یک تشکر ویژه کنم. ایشان کسی بود که زنگ زد و به من دلداری داد. همچنین حاج آقا عرشیان‌فر مدیر سابق فرهنگی باشگاه پرسپولیس که زنگ زد و مرا دلداری داد تا دلگرمی پیدا کنم که در این روزگار هنوز هم مرد وجود دارد."

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

شرفي: حركت شيث و نصرتي، وحشتناك بود، اما مقصر ماييم/ در دنيا همه اخلاق عمومي ما را تماشا كردند

سال‌ها پيش يكي از بازيكنان تيمي كه همين يكي از معلم اخلاق‌ها بالاي سرش بود، بعد از گلزني شورت ورزشي‌اش را كند و همه را حيرت زده كرد

سايت گل – اصغر شرفي مربي تيم مس سرچشمه از فردا تيمش را در كردان تمرين خواهد داد تا قعرنشين ليگ‌برتر كه شرايط بهتري نسبت به گذشته پيدا كرده است، با آمادگي بيشتري ليگ را آغاز كند.
    اما گفت‌وگوي ما با اصغر شرفي در مورد موضع ديگري است. اين مربي قديمي فوتبال ايران درباره اتفاقاتي كه در فوتبال ايران رخ داده، مي‌گويد: «در مصاحبه‌اي كه از يكي از مربيان قديمي فوتبال ايران خواندم، از نگاه سنتي او، به اين مساله واقعا تعجب كردم. ايشان گفته بود مگر اين دو نفر قتل كرده‌اند و از برخوردها با اين دو گله كرده بود. من هم موافقم كه در زمينه برخورد با اين دو نفر كمي افراط شده، اما بايد تاثير كار اين دو را در خارج از مرزهاي ايران ببينيم. امروز پسر من از امريكا تماس گرفته بود و مي‌گفت، اين صحنه را مدام در شبكه‌هاي تلويزيوني پخش مي‌كنند. خب اين آسيب چيز كمي نيست و بايد توجه كرد كه به هرحال كار بدي انجام شده و بازيكنان هم بايد بهاي كاري را كه انجام داده‌اند، بپردازند. من در حوزه قضايي تخصص ندارم، ولي به نظرم نبايد از اين مسائل سرسري گذشت، البته اين را هم بايد بگويم كه اين اتفاقات در همه جاي دنيا در فوتبال رخ داده، مي‌دهد و خواهد داد، اما جو جامعه الان ملتهب است و آنها تسكيني مي‌خواهند.»
    شرفي ادامه مي‌دهد: «هر اتفاقي پيش مي‌آيد بايد دنبال علتش بود. شايد به نظر من مقصر اصلي اين ماجرا ما مربيان هستيم كه در تربيت شاگردانمان كوتاهي كرديم. به هرحال بايد در گذشته آدم‌ها جست‌وجو كرد و بايد ديد چه اتفاقي مي‌افتد كه در يك بازي حساس كه تيم احتياج به پيروزي دارد، بازيكنان چنين حركتي را انجام مي‌دهند.»
    شرفي در ادامه حرف‌هايش مساله زمان را يك پارامتر مهم در اين زمينه مي‌داند و مي‌گويد: «چيزي كه قطعي است، اين است كه زمان اين موضوع را حل خواهد كرد و مساله آرام آرام از ذهن مردم بيرون خواهد رفت. اما اگر خاطرتان باشد، سال‌ها پيش يكي از بازيكنان تيمي كه همين يكي از معلم اخلاق‌ها بالاي سرش بود، بعد از گلزني شورت ورزشي‌اش را كند و همه را حيرت زده كرد، اما خب حالا، كمتر كسي اين تصوير را به ذهن دارد و اين مساله كاملا طبيعي است، چون بشر فراموش مي‌كند، ولي ترس همه ما از تكرار دوباره اين اتفاقات است. اميدوارم شرايط طوري پيش برود كه اين موضوع با يك نتيجه‌گيري خوب به پايان برسد و ما دوباره اتفاقاتي از اين دست را به چشم نبينيم، چون نتيجه ماجراهايي مثل اين، به شدت عليه فوتبال تمام مي‌شود و خيلي‌ها را در حضور در ورزشگاه‌ها یا سرمایه گذاری نااميد مي‌كند. اميدوارم اين بازيكنان هم حواسشان باشد كه الگوي جوانان بسياري هستند و حركاتشان زير ذره‌بين قرار مي‌گيرد. ما بايد مراقب اعمال و رفتارمان باشيم چون در قبال جامعه‌اي كه هزينه زيادي را صرف ما كرده، مسووليم.»

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •