آل نعمه: خواست خدا بود که استقلال را شکست دهیم
به گزراش خبرگزاری فارس، احمد آل نعمه پس از پیروزی تراکتور سازی مقابل استقلال عنوان کرد: این خواست خدا بود که به پیروزی برسیم و هوادارانی که از تبریز آمده بودند را شاد کنیم.
وی افزود: تیم استقلال هم خوب بود. آنها هم شانس گلزنی داشتند اما با تمهیداتی که امیر قلعه نویی اندیشیده بود توانستیم به پیروزی با ارزشی دست پیدا کنیم.
سیاوش اکبرپور نیز در پایان مسابقه گفت: استقلال نه خانه من است و نه هیچکس دیگر. این تیم متعلق به هواداران است. افرادی که به من فحاشی کردند تماشاگرنما بودند و بی شک اگر شرایط فراهم شود به کادر فنی تیم خود هم فحاشی می کنند.
مهاجم سابق استقلال تاکید کرد: بازیکنان و مربیان مختلفی به این تیم می آیند و می روند و این قانون فوتبال است. به هواداران تبریک می گویم چراکه مرا سورپرایز کردند.
اکبرپور خاطرنشان کرد: به خاطر منافع شخصی از استقلال نرفتم و شاید برخی این موضوع را ندانند. با این مسئله مشکلی ندارم و معتقدم این چرخه باز هم می چرخد. در شرایط کنونی در اختیار تراکتورسازی هستم و این تیم را خیلی دوست دارم. ما پتانسیل قهرمانی داریم. حرف های دیگری نیز دارم که به موقع مطرح خواهم کرد.
زهر اولین قرمز قبل از دربی بر تن آبیها/ تساوی روحیهبخش پرسپولیس
به گزارش خبرگزاری فارس، هفته ششم رقابتهای لیگ برتر امشب با برگزاری ۵ دیدار دیگر پیگیری شد.
در حساسترین دیدارهای این هفته، سرخابیها قبل از دربی ۷۱ مقابل حریفانشان به پیروزی نرسیدند.
پرسپولیس شب گذشته در اصفهان در آخرین لحظات از شکست گریخت و برای بازی با استقلال به یک تساوی روحیهبخش رسید.
در دیگر دیدار حساس هفته ششم و در تقابل تیمهای مظلومی و قلعهنویی، باز هم تراکتورسازی مانند فصل گذشته در تهران موفقتر عمل کرد و مقابل استقلال به برتری رسید.
استقلالیها که برای دربی هفته آینده بیش از حد محتاط بازی میکردند در نهایت چوب این احتیاط را خوردند و یک هفته مانده به دربی مقابل یک سرخپوش دیگر با شکست میدان را ترک کردند.
*نتیجه کامل رقابتهای هفته ششم:
ذوبآهن ۲ - پرسپولیس ۲
مس سرچشمه یک - شاهین بوشهر صفر
شهرداری تبریز ۲ - راه آهن ۲
فجرسپاسی ۳ - سپاهان ۲
داماش یک - مس کرمان یک
نفت تهران ۲ - سایپا صفر
استقلال ۲ - تراکتورسازی ۳
نفت آبادان ۲ - فولاد ۲
صبا یک - ملوان صفر
*جدول رقابتها در پایان هفته ششم:
۱-تراکتورسازی ۱۵ امتیاز