تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 128 از 154 اولاول ... 2878118124125126127128129130131132138 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,271 به 1,280 از 1537

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی AC Milan | روسونری ها

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

Juventus 2-2 Milan

خوب مثل سال قبل در مرحله نیمه نهایی جام حذفی برای بار دوم هم حذف شدیم
    با این که میلان با کلی مصدوم به این بازی اومده بود و با تیم دوم وارد زمین شده بود بازی خوبی رو به نمایش گذاشتیم
    اکثر دقایق بازی هم مالک توپ و میدان بودیم ولی به نظرم روی اشتباهات آملیا حذف شدیم
    مخصوصا روی گل دوم که خیلی ضعیف و کند عمل کرد
    به هر حال باید تمرکز رو بذاریم برای بازی با رم در شنبه شب که در سرنوشت اسکودتو میتونه تاثیرگذار باشه

2. 3 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موسیقی و ورزش Pessimist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

Juventus 2-2 Milan

خوب مثل سال قبل در مرحله نیمه نهایی جام حذفی برای بار دوم هم حذف شدیم
    با این که میلان با کلی مصدوم به این بازی اومده بود و با تیم دوم وارد زمین شده بود بازی خوبی رو به نمایش گذاشتیم
    اکثر دقایق بازی هم مالک توپ و میدان بودیم ولی به نظرم روی اشتباهات آملیا حذف شدیم
    مخصوصا روی گل دوم که خیلی ضعیف و کند عمل کرد
    به هر حال باید تمرکز رو بذاریم برای بازی با رم در شنبه شب که در سرنوشت اسکودتو میتونه تاثیرگذار باشه
    سلام
    گل خوردن اونم تو دقایق آخر مخصوصا اگه نیمه نهایی جام حذفی باشه برای هر تیمی میتونه سخت باشه.میلان روزهای سختی رو داره سپری میکنه این همه بازی سخت پشت سر هم واقعا انرژی زیادی میخواد تازه چند روز دیگه باید با بهترین تیم اروپا یعنی بارسلونا بازی کنن.

راستی یه چیزی که من اصلا درکش نمیکنم اینه که چرا میلان به همین راحتی آندره پیرلو رو از دست داد!شک ندارم که همین الان دارن حسرت از دست دادن یه همچین بازیکنی رو میخورن

4. 2 کاربر از Pessimist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز آرش-19's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

سلام
    گل خوردن اونم تو دقایق آخر مخصوصا اگه نیمه نهایی جام حذفی باشه برای هر تیمی میتونه سخت باشه.میلان روزهای سختی رو داره سپری میکنه این همه بازی سخت پشت سر هم واقعا انرژی زیادی میخواد تازه چند روز دیگه باید با بهترین تیم اروپا یعنی بارسلونا بازی کنن.

راستی یه چیزی که من اصلا درکش نمیکنم اینه که چرا میلان به همین راحتی آندره پیرلو رو از دست داد!شک ندارم که همین الان دارن حسرت از دست دادن یه همچین بازیکنی رو میخورن
    من فکر میکنم خوده پیرلو هم نیاز به این تغییر داشت, 2 سال آخری که برای میلان بازی میکرد اصلا هیچ شباهتی به اون پیرلو
    در اوج نداشت. خیلی بی انگیزه بازی میکرد. اکثر بازیها تو زمین راه میرفت و خیلی بی رمق بازی می کرد. از طرفی آلگری بر خلاف
    کارلتو استراتژی بازیش بر مبنای بازی کردن یک هافبک خلاق جلو مدافعبن نبود, آلگری معمولا یک یا دو بازیکن جنگنده رو جلوه خط
    مدافعین و در میانه میدان ترجیح میده. یک مورد دیگه قانون جدید باشگاه مبنی بر اینکه با بازیکنهای 30 سال و به بالا فقط قرارداد
    یکساله میبندند یکی دیگه از دلایل اصلی بود. پیرلو برخلاف باقیه با تجربه های میلان حاضر به تمدید یکساله قراردادش نبود.
    تاکتیک آلگری تا الان واقعا جواب داده, تا قبل از این مصدومیتهای سریالی تیم واقعا خوب بود. هیچ ضعفه قابل توجهی مخصوصا
    تو میانه میدان و خط حمله دیده نمیشد. حتی با این وضعیت با تقریبا تیم دوم, از یوه تیم دوم سری آ تو خونش به راحتی تساوی
    میگیریم, ولی متاسفانه ضعف فردی تو بعضی نقاط که داره مشکل ساز میشه.

6. 4 کاربر از آرش-19 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

خوب خبر خوب اینه که بواتنگ به بازی مقابل رم میرسه و برای بازی با بارسا هم آماده است
    نستا هم مشکلش برطرف شده و اون هم در بازی مقابل رم و بالطبع بازی مقابل بارسا حضور داره
    آباته که مطمئنا به بازی با رم نمیرسه و خیلی بعیده که به بازی مقابل بارسا برسه و وضعیت روبینیو و فن بومل هم هنوز مشخص نیست
    پاتو هم طبق گفته الگری مشخص نیست که چه زمانی میتونه به میادین برگرده!
    سیلوا هم در بازی مقابل یووه از ناحیه قوزک پا کمی دچار مکشل شده بود که خوشبختانه چیز خاصی نبوده و به همراه زلاتان در بازی با رم حضور خواهند داشت

البته مشخص نیست که آیا در این بازی به میدان میره یا این که استراحت میکنه...ولی فکر کنم به همراه مکسس برای بازی مقابل بارسا استراحت میکنن و خط دفاع احتمالا از نستا و یپس تشکیل میشه.

امیدوارم مشکل فن بومل و روبینیو هم برطرف بشه

8. 4 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال dogh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

زلاتان و سيلوا آماده بازي مقابل رم

اين دو بازيکن در ديدار مقابل يوونتوس در کوپا ايتاليا دچار آسيب ديدگي شدند.

به گزارش نشریه توتو اسپورت، زلاتان ابراهیموویچ و تیاگو سیلوا، دو بازیکن ثابت میلان، می توانند تیم شان را در دیدار فردا مقابل رم همراهی کنند.

ستاره سوئدی روسونری در دیدار مقابل یوونتوس در نیمه نهایی کوپا ایتالیا به دلیل کمردرد در بین دو نیمه تعویض شد و حضورش در این دیدار در هاله ای از ابهام قرار گرفت.

تیاگو سیلوا نیز در دقایق پایانی این دیدار دچار آسیب دیدگی شد اما او نیز توانست این مصدومیت را پشت سر بگذارد و می تواند تیمش را در دیدار مقابل جالوروسی همراهی کند.
    بازگشت زلاتان وسیلوا با بازگشت نستا، بواتنگ و مرکل همراه شد؛ البته احتمالا این سه بازیکن، دیدار فردا را از روی نیمکت آغاز خواهند کرد.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ماکسي لوپز : ميلان از يووه شايسته تر است

ماکسي لوپز ، مهاجم کاتانيا که بطور قرضي به ميلان پيوسته است ، معتقد است روسونري توانايي دفاع از عنوان قهرماني را دارد و به مراتب از بيانکونري براي کسب عنوان قهرماني شايسته تر و قوي تر است.

مردان آلگری درحال حاضر با فاصله 4 امتیاز نسبت به یوونتوس در صدر جدول سری آ قرار دارند. بسیاری از جمله هواداران یووه امیدوار هستند که این تیم در فاصله 10 هفته مانده به پایان رقابت ها دچار لغزش شود و صدر را از دست دهد.

یوونتوس تحت رهبری آنتونیو کونته توانست میلان را از رقابت های کوپا ایتالیا حذف کند و به فینال این رقابت ها راه یابد. در سه شنبه شب یووه به لطف تساوی 2-2 در تورین توانست در مجموع دو بازی رفت و برگشت پیروزی 4-3 را مقابل روسونری کسب نماید و فینالیست شود. با این حال لوپز معتقد است که میلان بسیار برتر از یووه است و توانایی کسب عنوان قهرمانی در سری آ را خواهد داشت و اسکودوتو بار دیگر توسط روسونری فتح خواهد شد.

این مهاجم آرژانتینی در مصاحبه با اسکای اسپورت گفت : میلان تیم بسیار با برنامه و نظم یافته ای است که با قدرت مثال زدنی خود توانایی قهرمانی در سری آ و لیگ قهرمانان را خواهد داشت. در حال حاضر نیز در صدر قرار داریم و این امر ناشی از شایستگی تیمی و توانایی فردی بازیکنان است. اما نباید فراموش کنیم که ما هنوز چیزی را بدست نیاورده ایم و باید به تلاشمان ادامه دهیم ، ما اجازه هیچ گونه لغزشی را نخواهیم داشت زیرا یوونتوس با جدیت به دنبال تعقیب ماست.

ماکسی لوپز پس از آنکه در ماه ژانویه از کاتانیا به میلان پیوست ، در ابتدا شروعی سخت و دشوار داشت اما در دیدار سه شنبه شب میلان مقابل یووه توانست گلزنی کند و نشان دهد که مهاجم با انگیزه ای است که توانایی درخشش در آینده را خواهد داشت.

مهاجم اسبق تیم بارسلونا در این مصاحبه گفت : من از حضور در بارسلونا بسیار خوشحال هستم و امیدوارم که در این تیم بمانم و برای این تیم موثر واقع شوم و به افتخارات زیادی دست پیدا کنم.

من همواره بهترین نمایش های خودم را برای میلان ارائه خواهم داد و امیدوار هستم روند روبه رشدی را در میلان پشت سر بگذارم.

در حال حاضر فقط نگران این مساله هستم که نتوانم جواب اعتماد مربی خودم را بدهم.

لوپز بسیار امیدوار است تا آلگری در بازی مقابل بارسلونا در چهارچوب رقابت های لیگ قهرمانان به او فرصت بازی دهد ، تا بتواند در مقابل تیم سابقه خود درخشش داشته باشد ، زیرا برای این بازی انگیزه های زیادی دارد.

انتقال من به بارسلونا بعد از درخشش در ریورپلاته بود ، در آن زمان من برای رشد وپیشرفت تصمیم به رفتن به اسپانیا گرفتم ، اما تصمیم من برای انتقال به میلان ، یک تصمیم قلبی بود.

من هواره انگیزه های بسیاری برای گلزنی دارم ، اما برای گلزنی در بارسلونا باید خاص بود.

لوپز در سال 2007 اسپانیا را به مقصد مسکو ترک کرد و پس از طی دورانی ناموفق در تیم زسکامسکو ، راهی کاتانیا شد و سه فصل را در این تیم سپری کرد. او در آخرین فصل حضور خود یعنی فصل جاری ، بطور قرضی راهی میلان ایتالیا شد.

10. 4 کاربر از dogh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال dogh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

استکلنبرگ: زلاتان يکي از بهترين بازيکنان دنياست

دروازه بان هلندي باشگاه رم در صحبتهايي به تمجيد از مهاجم سوئدي ميلان پرداخت.

مارتین استکلنبرگ، دروازه بان هلندی رم ،زلاتان ابراهیموویچ را به عنوان بزرگترین تهدید تیم روسونری در آستانه دیدار حساس سن سیرو اعلام کرده است.

این دروازه بان هلندی معتقد است که مهاجم سابق بارسلونا یکی از بهترین بازیکنان دنیاست و انتقادات علیه او که معتقد است که ایبرا در اروپا خوش نمی درخشد را رد کرده است.

استکلنبرگ در صحبتهایی به کوریره دلوسپورت گفت:« ابراهیموویچ بازیکن قدرتمندی است که همیشه گلهای زیادی را به ثمر می رساند. او با تیمهای بزرگ و متعددی به قهرمانی رسیده و فکر می کنم که او یکی از بهترین بازیکنان دنیاست.»

دروازه بان هلندی رم ادامه داد:« من با کسانی که می گویند که زلاتان در سری آ تاثیر گذار است و در اروپا زیاد تاثیرگذار نیست موافق نیستم.نمی دانم چرا مردم چنین حرفی را می زنند. من همیشه دوست داشته ام که زلاتان در تیم من باشد.»

بازی دو تیم میلان و رم روز شنبه ساعت 18 به وقت اروپای مرکزی برگزار خواهد شد. رم در حال حاضر در رده ششم جدول سری آ قرار دارد.

12. 4 کاربر از dogh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

بازیکنان دعوت شده میلان برای بازی مقابل رم:

دروازه بان : Abbiati, Amelia

مدافع : Bonera, Mesbah, Mexes, Nesta, Thiago Silva, Zambrotta, Yepes

هافبک : Ambrosini, Aquilani, Boateng, Carmona (n. 55), Emanuelson, Gattuso, Muntari, Nocerino, Seedorf, Van Bommel

مهاجم : El Shaarawy, Ibrahimovic.

14. 3 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای davy jones's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    کشتی مرد هلندی

پيش فرض

بازیکنان دعوت شده میلان برای بازی مقابل رم:
    هافبک : Seedorf, Van Bommel
    مگه این دو تا مصدوم نیستند؟

16. 2 کاربر از davy jones بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز آرش-19's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

سیدورف که مثل شیر از بند مصدومیت رها شده
    فن بومل گویا رسیده ولی احتمال داره بازی نکنه.

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2 Beta-4

18. 2 کاربر از آرش-19 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

مگه این دو تا مصدوم نیستند؟
    فن بومل که توی سایت رسمی هم گفته که مصدومیتش برطرف شده
    سیدورف هم در سه شنبه شب مقابل یووه در جام حذفی بازی کرد

سیدورف که مثل شیر از بند مصدومیت رها شده
    فن بومل گویا رسیده ولی احتمال داره بازی نکنه.
    فن بومل برای بازی مقابل بارسا محرومه و برای همین فکر کنم در این بازی فیکس باشه تا آمبروزینی استراحت بکنه

20. این کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •