تا بعد.................
میستر کندی ، استار خوب اسمکدان که مدتی ست بدلیل مصدومیت از مسابقات دور هست روز جمعه زیر تیغ جراحی خواهد رفت .
در خبر ها اومده که بعد از به پایان رسیدن مسابقه ی چمپین شیپ اسکرمبل برند اسمکدان که بر سر کمربند دابلیو دابلیو ای هست ، جنرال منیجر این برند ؛ ویکی گررو وارد خواهد شد و مسابقه ای بین برنده ی اسکرمبل با آندرتیکر در همون شب ( آنفورگیون ) ترتیب خواهد داد .
برنده ی قطعی اسکرمبل برند اسمکدان تریپل ایچ خواهد بود و او از کمربندش برابر چهار چلنجرش دفاع خواهد کرد . اما در ادامه ی آنفورگیون که احتمالا در مین ایونت خواهد بود ، تریپل ایچ باید یک بار دیگه از کمربندش دفاع کنه اما این بار با چلنجری قدرتمند ، به نام آندرتیکر .
این میتونه آغاز درگیری های طولانی مدت آندرتیکر و تریپل ایچ باشه که پیش بینی میشه قبل از رسل مینیا بیست و پنج به پایان برسه .
-------------------------------------------------
نام رخ داد : اسمکدان
تاریخ انجام : جمعه ، ۲۹م آگست سال ۲۰۰۸
محل انجام : ملن آرنا ، پیتسبورگ
دانلود عکس ها ، حجم : MB 3.337
دانلود ویدئو ، حجم : MB 12.333کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینتروی دابلیو دابلیو ای پخش میشه .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هایلایت هایی از هفته ی پیش و به ثبت رسیدن مسابقه ی چمپیشیپ اسکرمبل برند اسمکدان نشون داده میشه .
اینتروی اسمکدان پخش میشه .
مراسم آغازین شوء اسمکدان انجام میشه که بسیار دیدنی هست .
داخل ورزشگاه هستیم و تماشاگرا هر کدوم شادی شون رو به نحوی نشون میدن .
آهنگ آندرتیکر پخش میشه و او بشدت مورد تشویق قرار میگیره . تیکر به آرامی قسمت رمپ ورزشگاه رو طی میکنه و از پله ی گوشه ی رینگ بالا میره . تیکر بعد از انجام حرکات همیشگیش داخل رینگ می ایسته و یک میکروفون هم از بیرون میگیره . آندرتیکر میگه : " ویکی گررو در جهنم خواهد سوخت و من او رو نخواهم بخشید . " تیکر صحبت های خودش رو در همین مورد ادامه میده و بعد از هر جمله تماشاگرا تشویقش میکنن . بعد از اتمام صحبت هاش ، چهار گوش رینگ آتیش میگیره . آهنگ آندرتیکر پخش میشه و او رینگ رو ترک میکنه .
دانلود عکس ها ، حجم : KB 344
بعد از کامرشال برمیگردیم .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مسابقه ی اول :: آر تروث در برابر کنی دایکسترا
دو سوپراستار داخل رینگ هستن و مسابقه آغاز میشه . تماشاگرا کاملا طرف آر تروث هستن و او رو تشویق میکنن . تروث بر بازی مسلط میشه و خوب داره کار میکنه . کنی هر از گاهی حملات کوچیکی انجام میده که بی ثمر هست و کنترل بازی رو از دست تروث خارج نمیکنه . کنی کاملا گیج شده و تروث هم از فرصت استفاده میکنه و اکسه کیک رو اجراء میکنه . تروث کاور میکنه 1..2..3 و به این ترتیب آر تروث در اولین مسابقه ی رسمی خودش در دابلیو دابلیو ای موفق میشه حریفش رو به راحتی شکست بده .
دانلود عکس ها ، حجم : KB 273
دانلود ویدئو ، حجم : MB 3.393کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در بک استیج ، ویکی گررو داره رخت کن خودش هست و بنظر میرسه داره لباسش رو عوض میکنه تا از ورزشگاه خارج بشه .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
از میشل مک کول دارن عکس میندازن ولی در حین عکس انداختن ماریس میاد و به مک کول میگه که بزودی قهرمان جدید دیواس خواهد شد .
مسابقه ی دوم :: ماریس و ناتالیا در برابر قهرمان دیواس میشل مک کول و ماریا
تیم ماریس و ناتالیا وارد میشن . بعد از اون ها میشل مک کول وارد میشه و بشدت مورد تشویق قرار میگیره . سپس آهنگ ماریا پخش میشه و او هم مورد تشویق قرار میگیره . هر چهار دیواس داخل رینگ هستن و مسابقه شروع میشه . در ابتدا تیم میشل مک کول بر بازی مسلط میشه و خوب کار میکنه . مک کول بعد از اینکه حریف رو کاملا گیج میکنه با ماریا تگ میشه . از اون طرف هم ماریس داخل رینگ هست . چند دقیقه از مسابقه میگذره و مک کول حواسش پرت میشه . ماریس سریعا فن دی دی تی رو اجراء میکنه و کاور میکنه . داور میشمره 1..2..3 و تیم ناتالیا و ماریس پیروز میشن .
دانلود عکس ها ، حجم : KB 548
در بک استیج ، ایو با جف هاردی مصاحبه ای رو ترتیب میده و جف هاردی میگه که حتما ام وی پی رو شکست خواهد داد .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بعد از کامرشال برمیگردیم .
مسابقه ی سوم :: جف هاردی در برابر ام وی پی
دو سوپراستار وارد میشن و جف هاردی در حین ورودش به رینگ بشدت مورد تشویق قرار میگیره . مسابقه آغاز میشه و دو استار با هم درگیر میشن . کار به گوشه ی رینگ کشیده میشه و خیلی زود داور مسابقه رو به وسط میکشونه . همچنان مسابقه دست به دست میشه و تا الان کسی به بازی مسلط نشده . جلو تر میریم و ام وی پی داره خوب کار میکنه و کنترل بازی رو در دست داره . چندین قفل از ام وی پی اجراء میشه . اما جف هاردی خیلی ناگهانی بازی رو در دست میگیره و تویست آف فیت میزنه . تماشاگرا هاردی رو تشویق میکنن . جف کاور نمیکنه و میره بالای رینگ ، میپره و سوانتان بامب رو روی ام وی پی اجراء میکنه . کاور میکنه 1..2..3 و جف هاردی برنده میشه .
مسابقه تموم شده ، شلتن بنجامین وارد میشه و به ام وی پی و جف هاردی حمله میکنه و هر دو شون رو میزنه .
دانلود عکس ها ، حجم : KB 578
دانلود ویدئو ، حجم : MB 5.870کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نمایی از شهر پیتسبورگ داریم .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اعلام میشه در مسابقه ی بعدی ، جسی و فستس در یک مسابقه ی دو به دو برابر قهرمانان تیمی دابلیو دابلیو ای هاکینز و رایدر قرار خواهند گرفت .
مسابقه ی چهارم :: قهرمانان تیمی کرت هاکینز و زک رایدر در برابر جسی و فستس
فستس و هاکینز داخل رینگ هستن . زنگ شروع مسابقه بصدا در میاد و فستس مثل همیشه به طرف حریف حمله ور میشه اما تیم هاکینز و رایدر در میرن . داور به کمک جسی فستس رو آروم میکنن تا تیم هاکینز و رایدر به رینگ برگردن . چند دقیقه ای از مسابقه نگذشته و حالا بیگ شو وارد میشه و در مسابقه دخالت میکنه . داور مسابقه رو بدون نتیجه اعلام میکنه . بیگ شو همه ی استار ها رو میزنه و به بیرون رینگ پرت میکنه . سپس یک میکروفون میگیره و میگه : " دیگه هیچ وقت از من چشم پوشی نمیشه . " او در ادامه گفت : " از ویکی گررو برای دخالت در مسابقه عذرخواهی میکنم . بهتر هست که اسم این کار رو بذاریم یک غفلت ! "
دانلود عکس ها ، حجم : KB 438
ریپلی هایی از اتفاقات این مسابقه داریم .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بعد از کامرشال برمیگردیم .
مسابقه ی پنجم :: بری بلا در برابر ویکتوریا
بری بلا دیوای جدید اسمکدان هست و از اف سی دابلیو اومده . ویکتوریا هم داخل رینگ هست و همه چیز برای شروع بازی آمادست . مسابقه شروع میشه و و دیوا با هم درگیر میشن . بلا خیلی خوب و پر قدرت کار رو آغاز میکنه و بر بازی مسلط میشه . بلا بعد از اینکه ویکتوریا رو کاملا گیچ کرد ، فینیشرش رو زد . مسابقه پنج دقیقه هم طول نکشیده و بلا کاور میکنه 1..2..3 و او در اولین مسابقه ی خودش موفق میشه ویکتوریا ، قهرمان سابق زنان دابلیو دابلیو ای رو شکست بده .
دانلود عکس ها ، حجم : KB 279
بعد از کامرشال برمیگردیم .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
راء ریباند پخش میشه .
اعلام میشه در مین ایونت این هفته ، قهرمان دابلیو دابلیو ای تریپل ایچ در یک مسابقه ی تک به تک که البته سر کمربند هم نیست ، برابر قهرمان ایالات متحده شلتن بنجامین قرار خواهد گرفت .
مسابقه ی ششم :: دابلیو دابلیو ای چمپین تریپل ایچ در برابر یونایتد استیتس چمپین شلتن بنجامین
شلتن بنجامین وارد میشه و داخل رینگ وایمیسه . بعد از اون آهنگ تریپل ایچ پخش میشه و او بشدت مورد تشویق قرار میگیره . د گیم بعد از انجام حرکات همیشگیش میره داخل رینگ تا مسابقه رو آغاز کنه . مسابقه شروع میشه و تریپل ایچ با شلتن درگیر میشه . ساید هدلاک و سپس شولدر بلاک از تریپل ایچ . او داره خوب کار میکنه و خیلی زود بعد از زدن فیس باستر و اسپاین باستر حریف رو مات میکنه . شلتن به سختی بلند میشه و تریپل ایچ یک کیک به شکم شلتن میزنه و سر او رو لای دو تا پاش قرار میده . تریپل ایچ میره برای پدیگری و بله ، پدیگری رو اجراء میکنه . حالا کاور میکنه و داور میشمره 1..2..3 و این جا د گیم در یک مسابقه ی کوتاه و یکطرفه موفق میشه حریفش رو شکست بده .
بعد از مسابقه تریپل ایچ میخواد که گریت کالی وارد رینگ بشه . تریپل ایچ منتظر هست اما انقدر طول میکشه که شلتن بنجامین بلند میشه ، میره کمربندش رو بر میداره و از پشت با کمربند تریپل ایچ رو میزنه . بعد از این حرکت ، گریت کالی وارد میشه و میاد به این قهرمان آسیب پذیر دابل هندد چوکسلم میزنه .
دانلود عکس ها ، حجم : KB 620
دانلود ویدئو ، حجم : MB 7.666کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اسمکدان این هفته به این ترتیب به پایان میرسه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بزودی قرار داد پنج استار بزرگ تی ان ای با این کمپانی به پایان میرسد .
کوین نش ، کریستین کیج ، آسام کانگ ، بوبا ری دادلی و دیوان دادلی استار هایی هستن که چیزی تا پایان قراردادشون باقی نمونده . سوالی که تو ذهن همه هست ، اینه که آیا این استار ها در تی ان ای میمونن و قرارداشون رو تمدید میکنن یا خیر ؟
- کوین نش ، بزرگ ترین استار حال حاضر در این لیست هست و طبق صحبت هایی که قبلا از او شنیدیم ؛ نش قصد نداره در این کمپانی فعالیتش رو ادامه بده و به احتمال زیاد آخرین سال های دوران کشتی کچ خودش رو در یک جای دیگه به پایان میرسونه .
- کریستین کیج . گفته اند که او دوست داره در تی ان ای بمونه و حضور در برنامه های تی ان ای با نقشی کمرنگ رو به نقش پر رنگ و برنامه ریزی تمام مدت دابلیو دابلیو ای ترجیح میده . پس باید چند سال دیگ هم شاهد فعالیت کریستین در تی ان ای باشیم .
- آسام کانگ ، زن پر قدرت و هیکلی تی ان ای در مصاحبه های قبلی خودش گفته که دوست داره در تی ان ای بمونه و باز هم برای این کمپانی که راه رو برای بازگشت او به کشتی کچ حرفه ای باز کرد ، فعالیت کنه . پس آسام کانگ هم موندنی هست .
- بوبا ری دادلی و دیوان دادلی ، که به تیم تری دی معروف هستند هم قصد دارن فعلا در تی ان ای کشتی بگیرن . در پست های قبلی اشاره شد که دیوان علاقه داره به دابلیو دابلیو ای برگرده اما از اون جایی که این دو همیشه با هم هستن و بوبا هم رابطه ی خوبی با دابلیو دابلیو ای نداره ، دیوان حرف بوبا ری رو قبول کرده و این دو باز هم در قالب تیم تری دی در تی ان ای کشتی خواهند گرفت .
تنها استاری که ممکنه به دابلیو دابلیو ای بیاد کوین نش هست که او هم با وجود سن بالاش بعید بنظر میرسه باز هم بتونه نظر کمپانی دابلیو ای رو بخودش جلب کنه .
در خبر ها اومده که استون کلد در رسل مینیا ۲۵ که در هوستن تگزاس ، زادگاه او برگذار میشه آخرین بازی خودش رو انجام خواهد داد و برای همیشه از دنیای کشتی کچ کناره گیری خواهد کرد .
در ضمن این موضوع لو رفته که آستن اجازه داره حریف خودش در آخرین مسابقه اش ( رسل مینیا ) رو خودش انتخاب کنه و در این باره اختیار کامل داره . عنوان شده که رسل مینیا ۲۵ که بازگشت و خداحافظی آستن رو هم به همراه خواهد داشت ، یکی از قشنگ ترین رسل مینیا های تاریخ خواهد بود .
دیروز مصاحبه ی جدیدی از بیگ ددی وی ، استار اخراج شده ی دابلیو دابلیو ای منتشر شد که او در این گفتگو درباره ی دلیل اخراج خودش گفت :
" می دونی چیه مرد ؟ مریض شدم . من ذات الریه گرفتم و این باعث تخریب بدن من شد . در حال حاضر بهترم ، بهترین حس رو در این سال ها دارم . من و دابلیو دابلیو ای با هم تصمیم گرفتیم و قرار شد مدتی استراحت کنم . الان رفتم تو کار فیلم . چند روز پیش اولین فیلمم رو تموم کردم . من نسبت به این تحول و دوره ی جدید خیلی احساس خوبی دارم و خیلی هیجان زده هستم . فقط میخوام یه چیزی به همه ی طرفدارام بگم . ازشون بابت اینکه من رو ساپورت کردن تشکر میکنم و براشون بهترین چیز ها رو آرزو میکنم . بیگ ویس سالمه و داره خوب پیش میره ! "
با صحبت های بیگ ددی وی میشه به این موضوع پی برد که ممکنه در آینده ای نچندان دور به دابلیو دابلیو ای برگرده و دوباره در این کمپانی فعالیت کنه .
حالا كي طرفداره اين بيگ ددي وي هست بابا
بره كشكشو بسابه
تو كدوم فيلم بازي كرده؟
عجب فيلم مسخريه ايه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)