تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 128 از 320 اولاول ... 2878118124125126127128129130131132138178228 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,271 به 1,280 از 3198

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Real Madrid C.F | کهکشانی ها

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض خورخه والدانو: مادرید به کریس رونالدو وابسته نیست

خورخه والدانو: مادرید به کریس رونالدو وابسته نیست

مدیر ورزشی سابق تیم رئال مادرید معتقد است که این تیم چیزی بیش از ستاره پرتغالی آن است.

وی همچنین اضافه کرد که این تیم نسبت به فصل پیش پیشرفت های چشمگیری کرده است.

والدانو به مارکا گفت: " رونالدو توانایی این رو داره که تو هر بازی با تکنیک های فردیش 2 یا حتی 3 گل به ثمر برسونه. "

" اگرچه، بهترین چیز درباره ی این تیم اینه که مادرید با رونالدو یا بدون اون تیم فوق العاده ای است. "

" شیوه ی بازی آنها نسبت به بارسلونا خیلی مستقیم تر هست. اونا برای اینکه دوباره جمع بشن نیازی ندارن که پاس به عقب (به مدافعین) بدن و میتونن فقط به سه پاس به دروازه حریف برسن. مادرید نسبت به فصل پیش خیلی پیشرفت کرده. "

رئال مادرید در حال حاضر با 22 امتیاز بعد از لوانته در رده سوم جدول لالیگا قرار دارد. آنها سه شنبه به دیدار رئال سوسیداد میروند.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

2. 5 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Nasser_ZRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

رئال مادرید ، گلزن ترین تیم اروپا

رئال مادرید پس از برد برابر ویارئال توانست که خود را به عنوان بهترین گلزن اروپا مطرح کند . شاگردان مورینیو در ۱۲ بازی لالیگا و چمپیونزلیگ خود ۳۹ گل زده اند ، آماری که هیچ تیمی در قاره نداشته است .
    در لالیگا ، با نتایج اخیر با ۳۱ گل در ۹ بازی ، بهترین گلزن بالاتر از بارسلونا بوده اند و در چمپیونزلیگ هم در سه بازی مرحله گروهی هشت گل زدند تا در مجموع در این فصل به رکورد ۳۹ گل برسند .
    اما به جز بخش تهاجمی ، کار ایکر کاسیاس و مدافعانش هم قابل توجه بود و آنها تنها شش گل خوردند که هیچ کدامش در چمپیونزلیگ نبود .
    پس از رئال مادرید ، تیمهایی نظیر سیتی و بارسا قرار دارند . تیم مانچینی که اخیرا یونایتد را شش تایی کرد ، در لیگ ۳۳ گل زده اما در اروپا فقط سه گل به ثمر رسانده اند تا ۳۶ گله باقی بماند . تیم گواردیولا هم ۲۷ گل در لالیگا زده و ۹ تا در چمپیونزلیگ .
    یونایتد با ۲۶ گلی که در لالیگا و ۶ گلی که در چمپیونزلیگ زده ، ۳۲ گله است . بایرن مونیخ هم که یکی از پدیده هاست ، ۲۶ گل در بوندسلیگا زده و پنج تا در چمپیونزلیگ .
    در ایتالیا ، میلان کلا ۲۲ گل زده ، لیل در فرانسه ۲۴ تا و پی اس وی در هلند با احتساب لیگ این کشور و لیگ اروپا ۳۲ گل زده است .

bordobakht

4. 9 کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Majid393's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    P30\/\/0ЯLD

پيش فرض

مورینیو :" بازی دادن به شاهین ریسک است "

مرجع خبري رئال مادريد : خوزه مورینیو سعی کرد که پیش از بازی با رئال سوسیه داد در آنوئتا ، غرور کاذب را از تیمش کم کند :" فوتبال خیانتکار است . سالها تجربه دارم و شگفتی نیست اگر در یکی از بازیهای آینده ، در آن زمان است که همه چیز به سمت منفی عوض شود ، همچون اتفاقاتی که همیشه در این باشگاه می افتد . ما خوب بازی می کنیم و به نظر می رسد که همه چیز آسان است . اما وقتی که خوب نباشی همه چیز مشکل می شود . این اتفاق برای ویارئال هم افتاد ، با وجود بازی خوبی که انجام داد و مربی خوبی که داشت . البته دیگران اگر بد بازی کنند هم می برند و ما اگر خوب باشیم هم ممکن است ببازیم . "

در مورد بارسلونا گفت :" هیچ وسواس روحی در موردشان ندارم ، نه در فوتبال و نه در زندگی . " . سپس به بررسی اتفاقات پیرامون تیم خودش پرداخت .

انتظار برای شاهین
    "شاهین دو روز است که با تیم تمرین می کند . دیروز 25 دقیقه در یک بازی در فضای اندک حاضر بود و حالا دارد پیش فصلش را سپری می کند تا مربی یک گزینه دیگر هم داشته باشد . امروز دعوت نشده و او در بازیهای آتی هم نمی بینیم . مطمئنا می خواست فردا بازی کند اما باید آرام بود . ده سال از فوتبالش پیش رویش است و ما نمی خواهیم آن را به خطر بیندازیم ."

ترکیه و پلی آف ها
    " اگر ترکیه ، شاهین را برای مسابقات پلی آف یورو دعوت کند ، کاری نمی توانیم انجام دهیم . دروغ نمی گوییم : مصدوم نیست . هیچ محدودیت پزشکی ندارد اما از آوریل سال گذشته یک دقیقه هم بازی نکرده است . به او 90 دقیقه بازی دادن یک ریسک است اما تیم های ملی به این قضایا توجه ندارند و پیامدهایش روی باشگاه ها تاثیر می گذارد ."

ذخیره انرزی
    "برابر لوانته و راسینگ ، همه چیزمان را گذاشتیم و نه بردیم و نه انرژیمان را ذخیره کردیم . اما در بازی قبلی در سی دقیقه سه گل زدیم که طبیعی نبود . پس از آن بر طبق عرفمان بازی نکردیم . مطمنا در بازیهای دیگر این قضیه می تواند آزار دهنده باشد . باید تا آخر بازی به دنبال گلزنی باشیم و به نظرم این اتفاق در بازی فردا می افتد . این بازی را در عرض 45 دقیقه نمی بریم . "

خطر سوسیه داد
    "سوسیه داد با فکر بازی با ما به برخی بازیکنانش استراحت داده است . این خطرناک خواهد بود چرا که برابر رئال مادرید بازی می کنند . نتایج خوبی نگرفته اند و این یک انگیزه برایشان است . گرفتن یک امتیاز در چهار یا پنج بازی ، طبیعی نیست . ما همه تلاشمان را می کنیم . "

حمایت مدیر عامل
    پس از بازی با راسینگ به ما گفت :" آرام باشید ، به برد خواهیم رسید ، به این روند ادامه دهید " این چیزی بود که می خواست . این که آرامش داشته باشیم ."

افت اوزیل

"او نقش خود را در تیم دارد . اگر ببریم و خوب بازی کنیم برای همه خوب است . دوست داریم همه بهتر شوند و به چیزی بهتر از فصل گذشته برسیم . فرقی نمی کند که یکی بهتر باشد یا دیگری . "

برد درمانی
    "بردن کمک می کند . بهترین دارو برای قدرتمند تر کردن تیم است . از نظر دفاعی بهتر شدیم اما ما به تیم فکر می کنیم و سعی می کنیم بهترین باشیم . حرکت هایمان هم سریع تر شده و از نظر حفظ توپ راحت تر هستیم و به حریف فضا نمی دهیم . قبلا ها در همان ضرب اول توپ را از دست می دادیم ، به خصوص وقتی ژابی نبود . حالا راهکار های بهتری پیدا کرده ایم و گزینه های بیشتری داریم که کمتر قابل پیش بینی است . "

راموس ، دفاع راست یا وسط

"سرجیو راموس تمام فصل را خوب بوده است ، هر چند که در ابتدا مشکلاتی داشت که نمی توانست راحت تمرین کند . همه بازیکنان همچون تیم رشد کرده اند . آلبیول حالا ریکاوری کرده است و ببینیم که سرجیو کجا بهتر است بازی کند ."

اوساسونا ، 14:30
    " اگر مردم دوست داشته باشند ، من هم دوست دارم . هواداران باید برنامه ها را انتخاب کنند . این چیزی است که در مورد فیلم ها هم وجود دارد . تجربه من در انگلیس مثبت بود . این فرصت پدید می آمد که از حضور خانواده ها لذت ببریم و جو داغ تر بود . ترجیح می دهم در ساعت 14:30 بازی کنم تا 00:30 . "

پیشرفت کاکا
    " من کاکای واقعی را می شناختم چون که در ایتالیا دیده بودم . نه پلگرینی و نه من در فصل اولم ، او را آماده نداشتیم . حالا لذت می بریم که از نظر فیزیکی بهتر شده و سرعتش تغییر پیدا کرده است . طبیعی است که برزیل او را دعوت کند . برایش خوشحالم . با تلاش خودش به این رسیده است . فوتبال باید خوشحال باشد . "

6. 11 کاربر از Majid393 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داور انجمن موسیقی powerslave's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    The Endless River

پيش فرض

واقعاً برای صدا و سیما متاسفم. رئال داره بازی میکنه اونوقت دارن بازی با تاخیر میلان و رم رو پخش میکنن که دیگه همه میدونن چی شد. من دارم لایو نگاه میکنم. با بدبختی. تا 84 رئال هنوز 1-0 جلو هست. بین 69 تا 78 فکر کنم رئال سه تا تعویض کرد. خدیرا و کاکا و بنزما جای لاس و اوزیل و هیگوئن اومدن. سوسیه داد اصلاً دست و پا بسته نیست. البته تاسف فایده ای نداره. وقتی بازی چلسی و آرسنال فدای یه بازی داخلی بشه دیگه باید تا تهش رو خوند. دقیقه 87 هنوز 1-0.

8. 2 کاربر از powerslave بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه FC Realmadrid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004

پيش فرض

خب این تیم وحشی رو 1-0 بردیم.تبریک میگم.حسابی چسبید!مهم نتیجه بود که حاصل شد.بارسلونا با همین تیم 2-2 متوقف شده بود.راموس هم شانس آوردیم پاش نشکوندن.
    کد:
    تو تفاضل گل که از بارسا 2 تا عقب افتادیم
    توی اسپانیا اول امتیاز بعدش بازی مستقیم مهمه.جالا تفاضل اون تیم +1000 هم باشه.سودی نداره
    Last edited by FC Realmadrid; 30-10-2011 at 16:46.

10. 2 کاربر از FC Realmadrid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز kamran987456's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    In The Vally Of Death

پيش فرض

به نظر من که رئال دیروز خیلی بد بازی کرد
    تو نیمه حریف اینهمه پاس کوتاه به هم دیگه دادن اما دریغ از چند تا پاس عمقی خوب !!!
    رونالدو هم تو بعضی موقعیت ها زیاد تک روی می کرد !!
    تو تفاضل گل که از بارسا 2 تا عقب افتادیم

12. 2 کاربر از kamran987456 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال dogh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

مبارکه برد برده مهم سه امتیازه فعلا صدریم تا امشب که لوانته ببینیم چه میکنه تو خونه اوساسونا
    الکلاسیکو هم نزدیکه

14. 2 کاربر از dogh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه linkinpark20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    iran

پيش فرض

واقعاً برای صدا و سیما متاسفم. رئال داره بازی میکنه اونوقت دارن بازی با تاخیر میلان و رم رو پخش میکنن که دیگه همه میدونن چی شد. من دارم لایو نگاه میکنم. با بدبختی. تا 84 رئال هنوز 1-0 جلو هست. بین 69 تا 78 فکر کنم رئال سه تا تعویض کرد. خدیرا و کاکا و بنزما جای لاس و اوزیل و هیگوئن اومدن. سوسیه داد اصلاً دست و پا بسته نیست. البته تاسف فایده ای نداره. وقتی بازی چلسی و آرسنال فدای یه بازی داخلی بشه دیگه باید تا تهش رو خوند. دقیقه 87 هنوز 1-0.
    واقعا منم متاسفم نمیدونم چه جسارتی به صدا و سیما ما از اسپانیا کردن که اینا انقدر لج شدن

16. 2 کاربر از linkinpark20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض مورینیو: حقمان در این بازی پیروزی بود

Marca

پيشخوانِ برجسته:

قهرمانيهاي ليگ اينگونه به دست مي آيند!

ديگر پيشخوانها:

رئال سوسيداد 0-1 رئال مادريد

مورينيو اين پيروزي را به گونه اي جشن گرفت كه انگار جامي برده است

مورينيو:"اين دست از بازيهايي هستند كه مربي خيلي دوست دارد برنده شود"

تك گل ايگوايين يك پيروزي سخت و مهم را براي مادريد به ارمغان آورد

راموس بار ديگر همانند يك رهبر بزرگ در خط دفاع ظاهر شد

رائول 17همين سالگرد حضورش در مادريد را با گلزني براي شالكه جشن گرفت

18. 8 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض راموس: رئال نمیتونه همیشه با نتیجه پرگل برنده باشد

راموس: رئال نمیتونه همیشه با نتیجه پرگل برنده باشد

مدافع اسپانیایی تیم رئال مادرید درباره برد خفیف تیمش مقابل رئال سوسیداد صحبت کرد و گفت که سوسیداد کار را برایشان سخت کرده بود.

تک گل هیگواین در پایان بازی تنها تفاوت این دو تیم در San Sebastian بود تا رئال بتواند با 25 امتیاز و پس از شکست لوانته مقابل اوساسونا بعد از 10 بازی، به صدر جدول برود.

در هشت بازی گذشته تیم رئال مادرید، این تیم هرگز کمتر از سه گل به حریفان خود نزده بود، اما این بازی اولین بازی ای بود که رئال تنها با یک گل موفق به شکست حریفشان شدند.

راموس در مصاحبه با سایت رسمی باشگاه گفت: "این بازی از اون سبک بازیها بود که در پایان فصل یادتون میاد که گرفتن سه امتیاز چقدر مهم بود. ما خیلی خوشحالیم. "

"سوسیداد همیشه یک تیم پیچیده هست و کار رو برای ما تو Anoeta سخت میکنه."

"ما نمیتونیم مثل بازی های اخیرمون همیشه با نتیجه های بزرگ برنده باشیم. حریفمون خیلی فشار آورد، مخصوصا تو نیمه ی دوم، اما سر آخر مسابقه طعم خیلی خوبی برامون باقی گذاشت. "

مدافع لیگ، بارسلونا، از 10 بازی با 24 امتیاز در رده دوم قرار دارد در حالی که لوانته با یک امتیاز کمتر بعد از آبی و اناری ها در رده سوم قرار دارد.

کد:

20. 7 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •