ممنون از پاسخ شما.
مشکل اینجاست که توی منوی تلوزیون گزینه ویرایش کانال اصلا وجود نداره.
مدل دقیق تلوزیون Samsung PS43F4850 هست که متاسفانه متوجه قسمت اسمارت هاب نشدم اگر امکانش هست لطفا بیشتر توضیح بدید.
ممنون از شما
ممنون از پاسخ شما.
مشکل اینجاست که توی منوی تلوزیون گزینه ویرایش کانال اصلا وجود نداره.
مدل دقیق تلوزیون Samsung PS43F4850 هست که متاسفانه متوجه قسمت اسمارت هاب نشدم اگر امکانش هست لطفا بیشتر توضیح بدید.
ممنون از شما
دوست عزیز
وارد اسمارت هاب شده و سپس روی آیکون دیش که همان کانال است کلیک کرده و وارد منوی آن می شوید و در آن بوسیله کلید tools کنترولتان وارد منوی آن شده و ویرایش شماره کانال را میزنید و هر کانالی را که دلتان خواست انتخاب و در قسمت چپ همان منو شماره مورد نظرتان را وارد می کنید و پس از آن قبول کنید و بدین ترتیب تمام کانالها را ردیف کنید.
سلام
دوست عزیز
لطفا بگید این اسمارت هاب کجاست و چطوری باید وارد اون بشم؟ توی پست قبلی هم عرض کردم نمیدونم چطوری باید وارد اسمارت هاب بشم
دوست عزیز
با توجه به مدل تلویزیونتان ،تلویزیون شما قابلیت اسمارت هاب ندارد و آن روش برای تلویزیونهای که قابلیت اسمارت هاب داشته باشد کارایی دارد.
و همانطور که قبلا هم گفتم باید در منوی کانالدر حالت تلویزیون از روی کنترول وارد منو --->کانال---> ویرایش کانال اگر نبود
برای مطالعه به منو --->پشتیبانی ----> e-Manual بروید.
سلام و وقت بخیر
ممنون میشم بهترین تلوزیون 32 و 40 اینچ که در تهران قابل تهیه هست رو اعلام بفرمایید . از مارکهای شناخته شده ... مثل سامسونگ الجی سونی و ....
بخاطر نداشتن دانش فنی بکمکتون سریعتون احتیاج دارم . میترسم بخاطر نداشتن اطلاعات اشتباه انتخاب کنم
سلام و وقت بخیر
ممنون میشم بهترین تلوزیون 32 و 40 اینچ که در تهران قابل تهیه هست رو اعلام بفرمایید . از مارکهای شناخته شده ... مثل سامسونگ الجی سونی و ....
بخاطر نداشتن دانش فنی بکمکتون سریعتون احتیاج دارم . میترسم بخاطر نداشتن اطلاعات اشتباه انتخاب کنم
درود
عزیز تو سایز 32 مدل خوبی زیاد نیست.
ولی تو سایز 42 مدل W804A یا 800B و اگه چیز بهتر میخوایی سایز 46 مدل W904A هستش.
SONY XPERIA Z2
ممنونم . تو برندهای الجی و سامسونگ هم ممنون میشم معرفی بفرمایین
اگه برای بازی میخوایین هیچ برندی با اینپوت لگ بسیار پایین سری W سونی قابل رقابت نیست.
و همینطور برای فیلم و فوتبال هم مخصوصاً سری W904A با رفرش ریت و موشن فلو بالا و همینطور ترمیلینوس واقعاً بی همتاست.
SONY XPERIA Z2
برای بازی نمیخوام . یک فضایی بین 2 تا ستون دارم که میتونم یک تلوزیون با سایز 32 و نهایتا 40 تو بین 2 تا ستون جا بدم . موضوع اینه که میخوام بهترین رو حداقل سعی کنم بگیرم که اگه روز هم جایجا شدم باز کارایی داشته باشه . به همین خاطر اینجا مطرح کردم . چون دانش فنی لازم برای خرید مناسب رو ندارم .
قیمت این محصولات ذکر شده رو هم میدونین ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)