بله سرویس بخشی از iCloud ـه. شما می تونید فقط همین رو فعال کنید و بقیه iCloud رو غیر فعال نگه دارید (اگه تمایل به استفاده از iCloud ندارید).. فکر هم نمی کنم نیازی به وی___ باشه فقط دسترسی به iTunes به وی___ نیاز داره.
بله سرویس بخشی از iCloud ـه. شما می تونید فقط همین رو فعال کنید و بقیه iCloud رو غیر فعال نگه دارید (اگه تمایل به استفاده از iCloud ندارید).. فکر هم نمی کنم نیازی به وی___ باشه فقط دسترسی به iTunes به وی___ نیاز داره.
دوستان گل يه اپ مي خواستم براي مديريت و گوش دادن آهنگ هام ، يه چيزي تو مايه هاي همون ميوزيك آيپد ، فقط اين برام مهمه كه چينشش بر اساس name باشه ، فكر كنم ميوزيك بر اساس title چينش مي كنهبه نظر شما چيو دانلود كنم ؟؟؟؟
با تشكر
از برنامه OnSong استفاده کنید ...هرجوری که بخواید میتونید مرتب کنید ...
برای پخش موزیک هم میتونید از این برنامه استفاده کنید Music+ (CarTunes) Player این برنامه در اپ استور با قیمت 4.99 دلار فروخته میشه ...
سلام دوستان
من تازه يك آيپد را باز و روشن كردم.
تمام مراحل setting را هم درست انجام دادم. الان يك مشكل دارم.
هر كار مي كنم به شبكه وايرلسم وصل نميشه كه بتونم از اينترنت استفاده كنم.
كلا به هيچ شبكه اي وصل نميشه. همش پيغام ميده: can't ale to connect to network 'name' پسورد شبكه را هم درست وارد مي كنم.
نمي دونم چيكارش بايد كنم. چه مشكلي داره؟
لطفا دوستان راهنمايي كنند تا مشكلم حل بشه.
كلافه شدم.
ممنون
اینترنتتون وایمکس هست یا adsl وایر لس شده ؟
مودمتون چیه؟
جای دیگه هم امتحان کردید؟
گفتن که به هیچ شبکه ای وصل نمیشه ...
---------- Post added at 08:03 PM ---------- Previous post was at 08:00 PM ----------
ببینید خیلی ها این مشکل رو دارند ... بهتون با اطمینان میگم که مشکل از مودم هست ... چند راه وجود داره :
1 . کانفیگ دوباره مودم
2 . تست کردن به این صورت که تمام کابل های شبکه از پشت مودم قطع بشن و بعد تست بشه
3 . ریستارت مودم
من خودم الان این مشکل رو دارم ! به این صورت هست که هروقت کابل های شبکه رو جدا میکنم درست میشه
تست کنید اگر بازم نشد خبر بدید . راه های زیادی در فروم های خارجی پیشنهاد شده ...![]()
ممنون از راهنماييت.
اين كارهايي را كه گفتي انجام دادم درست شد.
دقيقا متوجه نشدم اشكال چي بود. ولي حرف شما را تاييد مي كنم كه اشكال از IPAD-2 نبود.
احتمالا از تنظيمات مودم بود.
مودم ADSL من ، مدلش اينه: Linksys WAG 120n.
آخه جالب بود اون لحظه حتي به شبكه وايرلس لپ تاب هم وصل نميشد.
متشكرم.
دوستان من می خوام اینترنتی که روی لپ تاپم دارم که بوسیله کابل هست رو با آی پدم Share کنم!
برای این کار یه ad hoc درست کردم و وایرلس و Local area connection ام رو Bridge کردم.
آی پدم به ad hoc وصل میشه ولی اینترنت نداره!
کسی میتونه کمکم کنه؟
ممنون به خاطر پاسخ گویی
دوستان برنامه ای هست که بتونم آهنگ هام رو بریزم توش ( اما توی فولدر هاش باشه ) تو اون برنامه بین فولدر ها گشت و گذار کنم و مثلاً یه آهنگ رو انتخاب کنم و اجرا بشه ؟؟؟ منظورمو متوجه شدید ؟؟؟
دوست عزیز ، برنامه ای که بالا معرفی کردید همین کار رو می کنه ؟؟؟
با تشکر
ويرايش : با آيپد مي شه پيانو ياد گرفت ؟؟؟ مي شه يه مقدار توضيح بديد ؟؟؟
Last edited by koroshfe; 04-03-2012 at 20:32.
شما آیتونز را بریز بعدش مثلا music را جستجو کنبرای پیانو هم نرم افزار زیاده همین چند وقت پیش یک پیانو دانلود کردم که آموزش هم داشت
البته اکثر آموزشها را باید دانلود کنی
در ضمن موسیقی را از پایه یعنی خوندن نوت یاد بگیرین بهتره
کافیه piano را جستجو کنی بعدش هم دانلودکلی رایگان داره
حالا نمیدونم بعضیها چرا جیلبریک میکنند
با وجود اینهمه نرم افزار مجانی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)