بچه ها اینجا یچیزایی میگن آدم شاخ درمیاره!
قصد توهین ندارم ، تخیلات فانتزی و جالبی دارید.
بچه ها اینجا یچیزایی میگن آدم شاخ درمیاره!
قصد توهین ندارم ، تخیلات فانتزی و جالبی دارید.
fan که فکر کنم همونی هست که پرت میکنه تو پنکه یارو رو arena دقیق نمیدونم شاید همونی هست که تو هر منطقه طرف رو پرت میکنه تو سقف تیغ دارنوشته شده توسط mortal kombat 2008 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینا ماله mk4 pc هست من خیلی وقته بازی نکردم یه 3 سالی میشه خوب یادم نیست
امروز صبح رفتم به یاد قدیم ها umk3 رو دانلود کردم بازی کردم (خیلی بازیم نسبت به 3 سال پیش افت کرده ) هی بازی میکردم به خودم فحش میدادم از این Attack خوردی اینجا رو اشتب کردی![]()
![]()
street fighter یاmortal kombat
خداییش نه خداییش به نظرت خودت قابل مقایسه هستند؟؟؟
Street fighter به گرد پای mk نمیرسه داداش![]()
خدایش عجب مقایسه ای بود ......street fighter یاmortal kombat
کلی خندیدیم
هرچند مورتال کمبتم ر*ده
من نمی دونم این استریت فایتر چیه که طرفدار داره. باز تیکن یه چیزی برا خودش کلی شخصیت های جالب و فن و کمبو وداستان پیچیده و قسمت کونکیوست و ... داره . هر چند خشونتش کمه و از فینیش هیم.هر هم بی بهره هست ولی یه مزیت نسبت به مروتال کمبت داره ، اونم اینه که تمام فنونش رو از رشته های مختلف ورزشی گرفتن و میشه با توجه به بازی یه سبک ورزشی رو تمرین کرد. این استریت فایتر هم که جدیدش یعنی چهارمیش رو گرفتم خیلی مسخره بود. بازی واقعا کند بود و هر فنی که میزدی یه استوپ میزد و بعد حرکت میکرد. ادم حالش بهم میخوره . تازه کاراکتر هاش کارتونی هم هستند. از خون وخشونت هم خبری نیست.
یعنی چی دلم نمیاد بگماین فیتالیتی که گفتم خیلی خاصه. هیچ جا ننوشته تش. من بهش میگم فیتالیتی سوم. تو مورتال چهار پی سی هست. کلا این شخصیت ها تا جایی که کشف کردم فیتالیتی سوم دارن:
Scorpion
Reiko
Johnny Cage
Kai
Shinnok
Tanya
اما فکر کنم همه شخصیتا داشته باشن. اگه مورتال چهار رو تموم کرده باشین حتما دیدید یه چاهی واز میشه تو زمین بعد شینوک پوست سرش کنده میشه (یادش به خیر بچه بودیم شب سر همین جامون بارون اومد!) میفته تو اون چاه. اینم شبیه همونه یارو روش به ترتیب فیتالیتی ها اجرا میشه میفته تو چاه بعد از بالا دوباره میفته رو زمین. طرزش هم خیلی ساده ست! دلم نمیاد بگم.
اگه بلدی بگو
اگه بلد نیستی هر چی بگی بلدم بلدم بیشتر به این نتیجه می رسیم که بلد نیستی
کلا همچین رمزی ت بازی وجود نداره و از این بابت مطمئنم
چون تو سایت mksecrets هیــــــــــــــــــــــچ رازی وجود نداره که فاش نشده باشه
مثلا تو بلدی شلوار شنگ تسونگ رو قرمز کنی؟
یا اینکارو بکنی؟
یا اینکارو:
با اینکه شمع ها و مشعل های محیط Temple of warriors رو روشن کنی؟
؟؟؟؟
Last edited by *Necromancer; 13-06-2010 at 18:39.
هه هه هه
این یارو تموم کرده دره میره پیشه خدا؟×!×!
حالا این آتیش برای کدومیشون هست؟!×؟!
جلل الخالق×!
اگه به یاد داشتهباشی Motaro یه جادویی داشت از نوک دم اش یه گوی قرمز پرت می شد طرف دشمن که دمیج بالایی داشتحالا این آتیش برای کدومیشون هست؟!×؟!
![]()
این همون فنه اما به جای یه گوی قرمز، شصتد و شونصاد تا گوی شلیک شده!
و خود موتارو به شکل Kano در اومده
ساب زیرو هم خودش رو منجمد کرده!
زمان هم رو 99 ثابت مونده!
کلا بلبشویی شده تو مبارزه
تمام کرده استاین یارو تموم کرده دره میره پیشه خدا؟×!×!
خدایش رحمت کند
Last edited by *Necromancer; 13-06-2010 at 19:11.
اینا چیه دارید میگید !!!؟؟؟یه سری آدم بیکار اومدن عکسهارو دست کاری کردند و یا با فلش حالتی درست کردند که حرکت داشته باشه.این عکس یکی از عکسهایی است که خودشون درست کردند ،منظورم مردم هستند
این عکس هم برای مسخره بازی گذاشتند و اگه به عکس دقت کنید اونو شبیه فیلم terminator 2 که آرنولد در انتهای فیلم به t1000 داره شلیک میکنه و میگفت hastala vista baby........
این عکس مسخره بازیه و یه چیزی طرف کشیده که مثل ترمیناتور 2 بشه.دقت کنید دست ساب زیرو مثل تی 1000 شیکسته و همچنین پاهاش و حالت موتارو هم دقیقا مثل آرنولده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)