آخرین فریم ور و اسپوفر که باید آپدیت کنم نسخه شماره چند هستن؟
آموزش آپدیت و آخرین ورژن اسپوفر و فریم ور را از کجا باید بگیرم؟
ببخشید زیاد پرسیدم.
آخرین فریم ور و اسپوفر که باید آپدیت کنم نسخه شماره چند هستن؟
آموزش آپدیت و آخرین ورژن اسپوفر و فریم ور را از کجا باید بگیرم؟
ببخشید زیاد پرسیدم.
سوال من تا کی باید اینجا خاک بخوره؟![]()
الان rebug و rogero نسخه 4.41 کامل بیرون دادن که تایید شده اند ولی برای انلاین بازی کردن و بازی هایی که توی این چند هفته اومده باید روشون اسپوفر 4.46 نصب کنی یعنی مجازا 4.46 کنی
روجرو که احتمالا دیگه cfw نمیده بیرون می مونه rebug که خیلی کنده و احتمالا 1 ماه دیگه 4.46 اش میاد
البته الان یک شخصی به نام habib کاستوم 4.46 رو بیرون داره و 2 بار هم اپدیتش کرده
چندتایی میشناسم تست کردن بد نبوده
ولی چون نا آشناس این شخص و قبلا هم فعال نبوده خودم به شخصه از روی احتیاط نریختمش
پاک شود
.......................................
Last edited by emad_rowan; 13-08-2013 at 19:18.
من 3.55 کپی خور دارم - چند تا بازی دانلود کردم که روی 3.55 اجرا نمیشن و فیکس هم ندارن - می خوام آپدیتش کنم به rogero 4.40 ( با فلش مموری و بدون دیسک تو دستگاه ) - می خواستم بدونم مشکلی که براش پیش نمیاد نه؟؟
نه مشکلی نیست میتونی به بالاترم ارتقا بعدی برای بازیهای جدید
آخرین ورژن 4.46 هست که هم ریباگ و هم روجرو 4.46 هست و شما میتونید با اونها به آخرین ورژن برید
اما اگه میخواید اسپوف کنید با این اسپووف
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پیشنهاد من ریباگ 4.46 رکس هست یا حتی لایت
پس سعی کنید به 4.46 آپگرید کنید نه 4.40
سلام. من دستگام رو به Rebug 4.46 آپگرید کردم قبلش 4.41 بود اما درست یادم نمیاد فکر کنم روجرو بود.
حالا میخوام مولتی من نصب کنم. طبق آموزشهای سایت ها میرم تو مولتی من قبلیم که 4.40 هست و Instal Package و فایل مولتی من که توی روت فلش هست رو می زنم و نوار نصب میاد و انجام میشه اما بعدش توی Information نگاه می کنم هنوز 4.40 ـه. چطوری باید نصبش کنم؟
مشکلم حل شد. سایتهای ایرانی واسه کسی که تازه میخواد یاد بگیره، اصلاً خوب توضیح نمیدن.
یه سایت خارجی رفتم واضح و دقیق توضیح داد که توی منو Game خود PS3 بخش Install pakage باید برم نصب کنم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)