[QUOTE=3taxxx;6904987]مال من 5000 بود باز بازی کردم شد 5042 بازی کردم رفته بالاتر.
من شک ندارم سالارینها اصلا همراه شپرد نمیشن.
---------- Post added at 11:07 PM ---------- Previous post was at 11:05 PM ----------
محتوای مخفی: .
[QUOTE=3taxxx;6904987]مال من 5000 بود باز بازی کردم شد 5042 بازی کردم رفته بالاتر.
من شک ندارم سالارینها اصلا همراه شپرد نمیشن.
---------- Post added at 11:07 PM ---------- Previous post was at 11:05 PM ----------
محتوای مخفی: .
دوباره با میراندا لاو ترکوندیم
زایید رو ددیدین چقدرخودشو گرفته بود؟حالا خوبه شخصیته بیخودی بود..
مگه میشه با میراندا دوباره رابطه عاطفی داشت؟!![]()
آقا قابلیت هایی که با نگه داشتن shift میاد و یکی توضیح میده چین؟ همینایی که از 1 تا 9 بزنیم هم فعال میشن. اصلا نگرفتم چیه این قابلیتا!
بستگی داره که کدوم شخصیت رو انتخاب کرده باشید. soldier قدرت هایی داره که vanguard نداره و برعکس. روی هر کدوم هم کو mouse رو ببرید براتون توضیح میده. زمان level-up کردن هم میتونید اونها رو قوی تر کنید.
---------- Post added at 02:00 AM ---------- Previous post was at 02:00 AM ----------
اگر سیو مس افکت 2 رو زمانی که با میراندا رابطه داشتید وارد مس افکت 3 کنید میشه
من هنوزم ناراحتم چرا نمیشه با هاربینجر حرف زد یا منشا ریپر هارو فهمید و فقط به یک جمله مزخرف قناعت کرددند. یک جواریی بازی شده مثل جنگ جهانی فقط میجنگی الکی. توی نسخه 3 هر چی داستان های دیگه بازی مثل جنوفیج و سربروس .....رو خواستند تموم کنند الا داستان ریپر هارو.من فکر میکردم بیشتر میفهمیم ریپر ها چی بودند.
یا بایو ور نتونسته بازی رو جمع کنه یا ea فشار اوارده اینطوری شه بازی.
خبر خوشحال کننده اینکه بایو ور در تویتر خودش از هواداران درخواست کرده نظرشون رو در مورد پایان بازی بگن و دوست دارن چه تغییری توش ببینند.
یکی از مسولین این شرکت در جواب یکی از هواداران که پرسیده بود ایا این پایان قصه شپرده گفته نه نمیشه گفت که این پایانه.
مایک گمبل هم گفته اگر هواداران بدونند که چه برنامه ای برای مس افکت داریم حتما خوشحال میشند.
اختمال اینکه DLC دیگه ای برای پایان بازی عرضه شه هست. اگر این اتفاق بیافته تئوری کنترل ذهش شپرد قوی تر میشه.. یا حتی DLC های دیگه ای که داستان بازی رو کامل تر کنند.
---------- Post added at 07:09 AM ---------- Previous post was at 07:08 AM ----------
همچنین dLC هایی در نظر گرفته شده که پس از اتفاقات پایان بازی رو نشون میده و دوستانی که بازی رو تموم کردن میدونن تنها در یک حالت میشه این DLC رو بازی کرد!!!!!!
دوستان این بازی نسخه ی بلک باکس داره؟ اگه داره چجوریاست؟ بدرد میخوره بلک باکسش؟ آخه من یه نسخه دارم ازش 10.5 گیگه، چیزی کم نداره به نظرتون؟
ممنون
کیفیت ویدیو ها نصف( بیشتر زمان بازی هم ویدیوه پس نمی ارزه بلک باکس) زبان فقط انگلیسی. بقیه چیزاش حذف نشده و کامله
سلام دوستان من با اکشن شروع کردم بازیرو دو سه ساعت بازی کردم ولی هنوز وارد سفینه نشده دوستان اگه توی حالت اکشن وارد سفینه نمیشه و کوچکترین تاثیری توی آخر بازی نمیشه گذاشت توی چه حالتی برم که اکشنشم زیاد باشه مثل نسخهی قبلش راستی برای ارتقاع وسایل باید کجابرم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)