تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 128 از 227 اولاول ... 2878118124125126127128129130131132138178 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,271 به 1,280 از 2267

نام تاپيک: Mass Effect 3

داره خودمونی میشه alirezajah's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

[QUOTE=3taxxx;6904987]مال من 5000 بود باز بازی کردم شد 5042 بازی کردم رفته بالاتر.
    من شک ندارم سالارینها اصلا همراه شپرد نمیشن.

---------- Post added at 11:07 PM ---------- Previous post was at 11:05 PM ----------

دوستان به همتون پیشنهاد میکنم یه دور بازی رو روی insanity برید. هوش مصنوعی دشمنان خارق العاده هست. واقعاً فکر نمی کنی داری با یه VI بازی می کنه. بیشتر شبیه AI هست

محتوای مخفی: ... 
    حتما خوبه !!! بزار علی جون برسی منطقه قبل از رفتن به طرف لیزر میفهمی که رفتن رو این حالت اونجا خوبه یا نه. توی این منطقه با این حالت وحشتناکهههههههه!
      محتوای مخفی: . 
    خوبی این سختی به همینه. با Brute جنگیدم داغون شدم. نمیدونم بنشی ها چطوری میشن

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    021

پيش فرض

دوباره با میراندا لاو ترکوندیم
    زایید رو ددیدین چقدرخودشو گرفته بود؟حالا خوبه شخصیته بیخودی بود..

3. این کاربر از Steps-Rap بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

دوباره با میراندا لاو ترکوندیم
    زایید رو ددیدین چقدرخودشو گرفته بود؟حالا خوبه شخصیته بیخودی بود..
    مگه میشه با میراندا دوباره رابطه عاطفی داشت؟!

آخر فروم باز hoomi_gta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

آقا قابلیت هایی که با نگه داشتن shift میاد و یکی توضیح میده چین؟ همینایی که از 1 تا 9 بزنیم هم فعال میشن. اصلا نگرفتم چیه این قابلیتا!

داره خودمونی میشه alirezajah's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

آقا قابلیت هایی که با نگه داشتن shift میاد و یکی توضیح میده چین؟ همینایی که از 1 تا 9 بزنیم هم فعال میشن. اصلا نگرفتم چیه این قابلیتا!
    بستگی داره که کدوم شخصیت رو انتخاب کرده باشید. soldier قدرت هایی داره که vanguard نداره و برعکس. روی هر کدوم هم کو mouse رو ببرید براتون توضیح میده. زمان level-up کردن هم میتونید اونها رو قوی تر کنید.

---------- Post added at 02:00 AM ---------- Previous post was at 02:00 AM ----------

مگه میشه با میراندا دوباره رابطه عاطفی داشت؟!
    اگر سیو مس افکت 2 رو زمانی که با میراندا رابطه داشتید وارد مس افکت 3 کنید میشه

7. 2 کاربر از alirezajah بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز AlexMercer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

من هنوزم ناراحتم چرا نمیشه با هاربینجر حرف زد یا منشا ریپر هارو فهمید و فقط به یک جمله مزخرف قناعت کرددند. یک جواریی بازی شده مثل جنگ جهانی فقط میجنگی الکی. توی نسخه 3 هر چی داستان های دیگه بازی مثل جنوفیج و سربروس .....رو خواستند تموم کنند الا داستان ریپر هارو.من فکر میکردم بیشتر میفهمیم ریپر ها چی بودند.

یا بایو ور نتونسته بازی رو جمع کنه یا ea فشار اوارده اینطوری شه بازی.

9. 5 کاربر از AlexMercer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

خبر خوشحال کننده اینکه بایو ور در تویتر خودش از هواداران درخواست کرده نظرشون رو در مورد پایان بازی بگن و دوست دارن چه تغییری توش ببینند.

یکی از مسولین این شرکت در جواب یکی از هواداران که پرسیده بود ایا این پایان قصه شپرده گفته نه نمیشه گفت که این پایانه.

مایک گمبل هم گفته اگر هواداران بدونند که چه برنامه ای برای مس افکت داریم حتما خوشحال میشند.

اختمال اینکه DLC دیگه ای برای پایان بازی عرضه شه هست. اگر این اتفاق بیافته تئوری کنترل ذهش شپرد قوی تر میشه.. یا حتی DLC های دیگه ای که داستان بازی رو کامل تر کنند.

---------- Post added at 07:09 AM ---------- Previous post was at 07:08 AM ----------

همچنین dLC هایی در نظر گرفته شده که پس از اتفاقات پایان بازی رو نشون میده و دوستانی که بازی رو تموم کردن میدونن تنها در یک حالت میشه این DLC رو بازی کرد!!!!!!

11. 5 کاربر از AlexMercer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه aramesh_61's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    نقطه‌ی کوچک آبی رنگ

پيش فرض

دوستان این بازی نسخه ی بلک باکس داره؟ اگه داره چجوریاست؟ بدرد میخوره بلک باکسش؟ آخه من یه نسخه دارم ازش 10.5 گیگه، چیزی کم نداره به نظرتون؟
    ممنون

تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

دوستان این بازی نسخه ی بلک باکس داره؟ اگه داره چجوریاست؟ بدرد میخوره بلک باکسش؟ آخه من یه نسخه دارم ازش 10.5 گیگه، چیزی کم نداره به نظرتون؟
    ممنون
    کیفیت ویدیو ها نصف( بیشتر زمان بازی هم ویدیوه پس نمی ارزه بلک باکس) زبان فقط انگلیسی. بقیه چیزاش حذف نشده و کامله

14. این کاربر از AlexMercer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه oomidd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

سلام دوستان من با اکشن شروع کردم بازیرو دو سه ساعت بازی کردم ولی هنوز وارد سفینه نشده دوستان اگه توی حالت اکشن وارد سفینه نمیشه و کوچکترین تاثیری توی آخر بازی نمیشه گذاشت توی چه حالتی برم که اکشنشم زیاد باشه مثل نسخهی قبلش راستی برای ارتقاع وسایل باید کجابرم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •