تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 128 از 205 اولاول ... 2878118124125126127128129130131132138178 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,271 به 1,280 از 2044

نام تاپيک: Crysis

پروفشنال sasanjfr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    فعلا اصفهان

پيش فرض

اخه من موشک انداز ندارم ...
    اول بازی هستم!
    اگه اشتباه نکنم شما باید اون مرحله ای باشید که اولش تو اتاق یه باستان شناس و یکی از اعضای گروهتون رو پیدا می کنید و بعد سه تا تانک میان و مأموریت شما اینه که نابودشون کنید.
    تو همون خونه اگه خوب بگردید بازوکاها رو پیدا می کنید.چند تا هم هست و برای از بین بردن هر سه تا تانک کافیه.لازم نیست جای دیگه ای رو بگردید

داره خودمونی میشه N91's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

سلام

من تو مرحله Reckoning اونجا که تو کشتی گیر می افته بدجوری گیر کردم همه در ها بستست اون موجودات فضایی هم بیرون کشتی همین طوری دارن دور میزنن منم اون تو گیر افتادم ناخدا و دو نفر دیگه هم پیشه من هستن

کسی میدونه چه کار باید بکنم ؟

Banned S A M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    پشت مانیتور خونمون اســپــم ها : 0

پيش فرض

ببخشید بازوکا چیه ...؟!!!

حـــــرفـه ای Optimus Prime's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Cerberus SR-2 Normandy

پيش فرض

Anti - Tank Rocket Launcher یا همون موشک های ضد تانک.
    سلام

من تو مرحله Reckoning اونجا که تو کشتی گیر می افته بدجوری گیر کردم همه در ها بستست اون موجودات فضایی هم بیرون کشتی همین طوری دارن دور میزنن منم اون تو گیر افتادم ناخدا و دو نفر دیگه هم پیشه من هستن

کسی میدونه چه کار باید بکنم ؟
    اگر اول شروع نبرد اون مرحله است باید بری از در بیرون و از پله ها بری پایین و بعد از طی کردن مسیر و پیدا کردن اسلحه بری بیرون روی خود کشتی و با کمک یک گروه با تعدادی از بیگانه ها بجنگی.

آخر فروم باز Retired User's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Road To Perdition

14

با سلام به همه ی گیمرا
    آقا من توی مرحله ی paradise lost گیر کردم من بعد از اینکه از کوه می یام بیرون میرم توی یه جایی که همه ی آدما تبدیل به یخ شدن بعد به موجود فضایی به من حمله می کنه که Prophet یک دفعه سر می رسه و می کشش بعدش یک دفعه Prophet غیب می شه من نمی دونم باید چیکار کنم توی نقشه هم چیزی نیست چی کار باید بکنم؟
    Last edited by Retired User; 06-07-2008 at 11:03.

در آغاز فعالیت S@YEH's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    TABRIZ

پيش فرض

با سلام به همه ی گیمرا

آقا من توی مرحله ی paradise lost گیر کردم من بعد از اینکه از کوه می یام بیرون میرم توی یه جایی که همه ی آدما تبدیل به یخ شدن بعد به موجود فضایی به من حمله می کنه که Prophet یک دفعه سر می رسه و می کشش بعدش یک دفعه Prophet غیب می شه من نمی دونم باید چیکار کنم توی نقشه هم چیزی نیست چی کار باید بکنم؟
    مرحله رو ریستارت کن و از اول برو منم همین مشکلو داشتم فکر کنم این یه باگ تو بازی هست ولی اگه ریستارت کنی درست میشه در ضمن از ترینر هم استفاده نکن.بعد از این که Prophet اون هیولا رو میکشه شما باید Prophet رو به یه جای گرم ببرین تا Prophet یخ نزنه مثلا لاشه ی ماشینی که آتیش گرفته و پایین صفحه هم یه عدد نوشته اونو کنار اتیش 100 کنید و بعد ادامه بدید هر وقت دوباره کم شد یه لاشه ی ماشین دیگه پیدا کنید و دوباره گرم شید و ادامه بدید.

آخر فروم باز Retired User's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Road To Perdition

پيش فرض

مرسی درست شد

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

بچه ها واقعا اين بازي اصلا ارزش تبليقات نداشت گرافيكشم خيلي معمولي بود بازم دم كمپانب يوبي سافت گرم كه اگرم تبليق ميكنه واقعا يه بازي بتركون ميسازه.اساسين كريد سگش به اين بازي شرف داشت

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

باور كنيد من اين بازي پارسال خريدم راحت نصب شد يكم بازي كردم خوشم نيومد.امرروز داشتم تاپيكها رو چك ميكردم رسيدم اينجا ديدم چقدر تعريف تمجيد وسوسه شدم دوباره نصب كردم با هاي هم بازي كردم 5 ساعت رسيدم مرحله core اما خداييش اينجا تو اون ساه چال بدجور گير كردم اعصابمو خورد كرده[

آخر فروم باز yasser1680's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Torento City

پيش فرض

این خط قرمز اطراف دشمن ها بازی رو به گند کشیده.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •