مژده مژده
طلسم شکسته شد
Xperia Arc کرمانشاه(6مرداد) بدون گارنتی 480 تومن ، با گارانتی 515 تومن
مژده مژده
طلسم شکسته شد
Xperia Arc کرمانشاه(6مرداد) بدون گارنتی 480 تومن ، با گارانتی 515 تومن
قیمت درسته !!!؟
ایول بابا![]()
بله داداشه من . البته قیمت تا 650 هم بود و این کمترین قیمت بود . اما اکثراً بین 480 تا 550 بود
با تشکر
اوووف
480 تومن؟؟؟؟؟؟؟
با كابل يا بي كابل؟
نمیدونم اما مموری 8 با کیف روش بود. کابل که قیمتی نداره تو 480 تومن رو بچسب . حسابی روی گلکسی 2 رو کم کرده. حالا با این اختلاف قیمت 300 تومنی که با گلکسی 2 داره خریدش واقعاً به صرفست
اين قيمت خود كرمونشاهه؟
يعني راحت اين قيمت گير مياد؟ يا فقط يه جا داره؟
من آقا اساسا ميخوام
فرهوده عقب افتاديا![]()
البته no name این گوشی هم اومده قیمتش پایینتره
ولی اینی که من قیمت دادم پشت گشیو رو دیدم نوشته بود Made in china
راستش فقط 1 مغازه بود که 480 میداد اما 500 تا 550 زیاد بودمخصوصاًٌ 515 تا 530 ، قیمت XPERIA PALY هم 500 تومن بود
با تشکر
دوستان همین چند دقیقه پیش این 2 تا پست رو تو تاپیک گلکسی 2 دادم بیایید ببینید که چطور با آماج حملات هوک و آپاره سامسونگیها مواجه شدم
"
دوستان میبینم که خیلیها از زردیه صفحه گلکسی 2 ناراضی هستن و از خیلی چیزاش شکایت دارن . چند تا از دوستای خودم فروختن و با خودم اومدن که آرک بگیرن . قیمت آرک هم خوب پایین اومده و به قول شما به قیمت واقعیش نزدیک شده . الان تو کرمانشاه بدون گارانتیش 480 تومنه و با گارانتیش 515 تومن . قیمت گلکسی 2 هم که نزدیک 800 تومنه . خدایی واسه گلکسی 2 زیاده.یعنی می ارزه که 320 تومن از آرک گرونتر باشه ؟؟؟؟؟
I don't think so ""
"کاملاً قبول دارم که گلکسی گوشیه خوبی و نسبت به آرک مزایا و البته معایبی داره که مزایاش بیشتره . اما دوست عزیز خودت فکر کن اصلاً قیمت گلکسی 2 ، 700 تومنه اما بازم 220 تومن از آرک گرونتره . شما یه لحظه مزایای گلکسی 2 رونسبت به آرک با مزایای آرک نسبت به X10 مقایسه کن . میبینید که مزایای آرک به X10 بیشتر از مزایای گلکسی 2 به آرکه . و در نهایت قیمت آرک فقط 100 تومن از X10 گرونتره و این عادلانه است نه 220 تومن"
با تشکر
Last edited by Nice Devil; 29-07-2011 at 19:03.
عزیز خواهشا تاپیکو خراب نکن الان دوباره دعوا میشه
گالکسی 2 هم گوشی خوبیه و طرفدارای خودشو داره - خواهشا با گوشی تک هسته های هم مقایسش نکن
آرک به خاطر خوشگلیش زیاد طرفدار داره ( اینو دیگه همه میدونیم )
البته فکر نکن الان تعصبی هستم و دارم اینو میگم ، نه من اگه خودم هم میخواستم گوشی تا این رنج بگیرم 100 درصد آرک میگرفتم ولی خب همه خوشگلی فقط براشون مهم نیست
راست ميگه ديگه
درست نيست حالا بچه ها رو تحريكشون كنيم
مخصوصا با دست خالي
آرك ديگه يه گوشي با سخت افزار قديمي محسوب ميشه
ولي گالاكسي مثل يه پي سي ميميونه! متعاقبا قيمت بالاتري هم داره
پس اصلا ديگه از اين حرفا نزنيد
فرهوده راست ميگي؟؟؟؟البته no name این گوشی هم اومده قیمتش پایینتره
اگه اين جوري باشه كه خيلي بد ميشه! خريدش سخت ميشه
nice devil جان
اگه ميشه بي زحمت يه چك بزن ببين تو ولايت شما اين قيمت كه ميدن نو نيم نباشه! از اصل بودن جنس مطمئن شو خبرشو بده
دستت درست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)