هر چیزی رو لازم نیست تجربه کرد.
این جزوه رو من آماده کردم. واسه رابطه با خانم ها و آقایون و در کل ازدواج
اگر به دردتون خورد ی تشکر کافیه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هر چیزی رو لازم نیست تجربه کرد.
این جزوه رو من آماده کردم. واسه رابطه با خانم ها و آقایون و در کل ازدواج
اگر به دردتون خورد ی تشکر کافیه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
يك ليستِ سیاه ( black list ) برایِ خودتون درست کنین و اسم این اشخاص رو در اون درج کنین و تا آخر عمر مراقبشون باشید چون خطرناک هستند :
1 - کسی که بهتون سیگار و قلیان و پیپ تعارف میکنه .
2- کسی که به شما مشروب تعارف میکنه .
3- کسی که به شما قرصِ روان گردان تعارف میکنه .
4- کسی که به شما مواد مخدر تعارف میکنه .
5- کسی که بدونِ اطلاعِ شما در غذاتون یا نوشیدنتون چیزی مُضِر میریزه .
6- کسی که وقتی نماز میخونید یا بهش میگین روزه هستین , میخنده و شما رو مسخره میکنه یا از این کارتون ناراحت میشه .
7- کسی که وقتی کار خلافی انجام میدین , بی تفاوت هست یا خوشحال میشه یا تشویقتون میکنه .
8 - کسی که شما رو به زور مجبور میکنه که کار خوب و ثواب و خداپسندانه ای رو که خیال دارین انجام بدین انجام ندین .
9 - کسی که به زور و تهدید وادارتون میکنه که کار خلاف و گناهی انجام بدین .
10 - کسی که مبتلا به بیماریِ مُسریِ خطرناک مثل ایدز هست .
11- کسی که معتاد به مواد مخدر یا الکل هست .
12 - کسی که دستش کجه و عادت به کش رفتن یا همون دزدی داره .
13 - کسی که اسرار زندگیِ دیگران رو برایِ شما فاش میکنه .
14 - کسی که عیبهایِ دیگران رو به شما میگه در حالیکه دانستنش به شما هیچ ارتباطی نداره .
15 - کسی که به خدا و قیامت ایمان نداره .
16 - کسی که ارزشهایِ زندگیش حسابی درهم برهم هست و اولویّتِ اولِ زندگیش پول و قدرت و شهرت هست و برای رسیدنِ به اینها حاضره همه کاری انجام بده . مثلاً بخاطر شور بودنِ غذا به مادرش یا خواهرش یا همسرش فحش میده و حتی کتک میزنه .
17 - کسی که مُتِهوّر هست یعنی شجاعتِ منفی داره یعنی برایِ کارهایِ خلاف و شر خیلی شجاعت داره .
18 - کسی که با خانواده ی خودش رفتار بدی داره .
19 - کسی که حلال و حرام و قانونی و غیر قانونی براش مهم نیست .
20 - کسی که کلمه ی دوستت دارم مثل آدامس همیشه تو دهنشه و از اون فقط برایِ رسیدن به هدفِ شر استفاده میکنه .
21 - کسی که در همون جلسه هایِ ابتدائیِ آشنائی , حرف از سک س میزنه .
22- کسی که منافق هست . یعنی در حضورتون یه جوره و در غیابتون یه جور دیگه .
23 - کسی که اگر کسی مراقبش نباشه درست کار نمیکنه .
24 - کسی که زبانش کثیف هست ( از کوزه همان تراوَد که در اوست ) .
25 - کسی که حق و حساب دان نیست یعنی انصاف و عدالت نداره .
26 - کسی که رحم و مروت نداره و قَسی القلب هست .
27- کسی که سریع الغضب هست و زود عصبانی میشه و از کوره در میره و فحش میده و چیز پرت میکنه و ملاحظه ی هیچ کس رو نمیکنه .
28 - کسی که چاقو و پنجه بکس و زنجیر میذاره تو جیبش و هدفش هم از این کار خیر نیست .
29 - کسی که قمار باز هست .
30 - کسی که رفیق باز هست .
31- کسی که منحرف هست .
32 - کسی که مبتلا به بیماریِ خطرناکِ تنبلی و تن پروری و بخور و بخواب هست .
33- کسی که زیر پا گذاشتنِ قانون رو زرنگی میدونه .
34 - کسی که الگویِ زندگیش مردم خراب و بی بند و بار و فاسد و دزد و مال مردم خور و بی خدا هست و از اونها تقلید میکنه .
35 - کسی که خائن هست .
36 - کسی که وقتی صدایِ تلاوتِ قرآن یا صدایِ اذان رو میشنوه احساس ناراحتی میکنه و حتی مسخره میکنه و فحش میده .
37 - کسی که شرم و حیا نداره .
38 - کسی که با فرزندِ خودش ارتباط جنسی داره هر چند کم و اندک .
39 - کسی که پول داره اما بدهکاریهاش رو نمیده .
40 - کسی که دو زار غرور و عزّتِ نفس نداره و حاضره با ذلّت گدائی کنه اما کار نکنه .
41 - کسی که برایِ ارضایِ غریزه ی جنسیش هیچ حد و مرزی نمیشناسه .
42 - کسی که وقتی میخواد کار خطا و خلافی انجام بده و گیر میافته و لو میره , به جای اینکه درک کنه که خدا دوستش داره نمیخواد خراب و آلوده بشه , میگه بخشکه شانس من خیلی بدشانسم .
43- کسی که خلاف کار و شر هست و دیگه کسی دور و برش نمونده که نصیحتش کنه یا کسی حریفش نمیشه و خدا به حال خودش رهاش کرده .
44 - کسی که معتقد هست همه چیز رو باید امتحان کرد و تجربه کرد در زندگی و قبول نداره که بعضی چیزها رو هرگز نباید امتحان کرد .
45- .....
======================================
همه ی این افراد خطرناک هستند اما درجه ی خطورتشون با هم فرق میکنه .
بعضیاشون اونقدر خطرناک هستند که باید تا ابد پروندشون رو بست و ازشون دوری کرد .
بعضیاشون باید در ارتباطمون باهاشون مراقب باشیم تا ضررشون به ما نرسه .
شاید یک نفر مجبور بشه اسم خودش رو هم یک یا چند بار در این لیست سیاه بنویسه .
=========================================
راهِ بازگشت از بدیها تا آخر عمر باز هست . اما چون کسی نمیدونه چقدر تا آخر عمرش مونده , پس باید همین الان دست به کار بشه . کسی نمیدونه فردائی در کار هست یا نه .
نه جوانی ضامنِ بقایِ عمر هست نه ثروت نه قدرت نه سلامتی نه امنیت و نه هیچ چیز دیگه .
هیچوقت طمع نکنید.
گاهی وقتا به جای خاموشی در جواب ابلهان ،
باید یه مشت بخوابونی زیر چشمش!چون آدمی که ابله باشه ،
معنی اون سکوت رو هم نمیفهمه !
پ.ن: اینجا مشت زدن ایهام داره هاااا! نزنین که اگر زدین! کار به پاسگاه و دادگاه و دیه و ... میکشه!
منظور نویسنده(اینجانب)اینه که جواب ابله رو بدین![]()
همیشه وقتی از کسی که فکرشو نمی کردید، ناراحت شدید...
صبر کنید و کاملا فکر کنید به عکس العملی که میخواید داشته باشید.
وقتی یکی 2 روز فکر کنید و بعد راجب اون موضوع حرف بزنید، لحن شما عوض میشه، و جواب دریافتی هم همین.
چه بسا که سو تفاهم باشه و با عکس العمل سریع کاری کنید که قابل بازگشت نباشه...
تجربه کردم!!!
من هم با شما موافقم....سعی کردم تو زندگی این کارو انجام بدم...
واقعا باید جواب کسایی که جلوی آدم دهن کجی می کنن رو داد.......![]()
اگه زندگی تون تو خوردن و آشامیدن - مدرسه/دانشگاه رفتن - تلوزیون نگاه کردن - درس نوشتن/خواندن - خوابیدن - بازی کردن خلاصه میشه پس حتما یه تغییر بزرگ ناگهانی در راه هست
دوستان توروخدا مواظب ماشینای درحال تردد تو خیابون و کوچه ها باشید مخصوصا وانت بارها
چند وقت پیش یکی از رفقا میخواسته عرض خیابون رو طی کنه یه نیسان آبیه میاد و کنارش ترمز میکنه.این پشت وانت هارو اتاقک میکننا که در هم داره و با زنجیر قفلشو میبندن و از پشت ماشین رو به خیابون باز میشه ، نگو ماله این قفل نبودش وقتی ترمز میگیره باز میشه و میچرخه میاد میخوره تو سرش و در دم میمیره![]()
و یه چیز دیگه که خیلی مهمه اینه که همیشه سنجیده حرف بزنید - خواهر و برادر و مادر و پدر بهترین دوستاتون تو زندگیتون هستند
و دوباره همیشه قبل از اینکه حرفی بزنید تصور کنید خودتون مخاطب هستید چه حسی میگیرید وقتی اون حرف رو میشنوید!؟
---------------
یه نکته ی دیگه که متاسفانه باید بگم اینه که بیشتر ایرانی ها خیلی متاسفانه حسود هستند در حد تیم ملی یعنی اگه هیچ کاری هم در حقشون نکنی یه حرفی برات در میان وقتی یه موقع اونو میشنوی شاخ در میاری !! حالا نمی دونم از رو حسادت هست یا چی
--------------
به علت 2 نکته ای که الان گفتم نتیجه میشه گرفت که وقتی داری با آدم خوبی حرف میزنی احتیاط کن و احترام بذار - ولی وقتی داری با یه انسان که با تو هم فرهنگ نیست (چه با فرهنگ تر چه بی فرهنگ تر) حرف میزنی خیلی خیلی سنجیده حرف بزن (با سیاست)
اگه مجبورید خیلی زود تصمیم بگیرید
توصیه من اینه که این تصمیم رو نگیرید!
چون به احتمال خیلی خیلی زیاد تصمیم درستی نخواهد بود.
حالا این تصمیم میتونه برای خرید یه وسیله، انتخاب رشته تحصیلی ، انتخاب یه تور مسافرتی، انتخاب یه نفر برای ازدواج یا یه تصمیم تجاری باشه.
به دلایل مختلفی ممکنه شما وقت کافی نداشته باشید که سر فرصت و با بررسی و مطالعه تصمیم بگیرید.
-ممکنه اشخاص دیگه شما رو تحت فشار بزارن برای اینکه زودتر تصمیم بگیرید
-ممکنه به نظر یه فرصتی بیاد که داره از دست میره
-ممکنه به دلیل مشغله کاری یا تحصیلی وقت برای مطالعه نداشته باشین
مهم نیست دلیلش چیه مهم اینه که وقتی بدون مطالعه یه تصمیم رو میگیرید مثل این میمونه که با چشمهای بسته از عرض یه خیابون رد بشید. پس به نسبت بزرگی و ترافیک اون خیابون (در واقع بزرگی اون تصمیم) باید منتظر عواقب اون تصمیم هم باشید. یعنی اینکه با یه دوچرخه یا موتور تصادف کنید یا یه کامیون با سرعت 110.
اگر دوستان نمونه های این تصادف رو تو زندگیشون تجربه کردن یا در زندگی دیگران دیدن ممنون میشم که اینجا بگن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)