تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 128 از 1185 اولاول ... 28781181241251261271281291301311321381782286281128 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,271 به 1,280 از 11844

نام تاپيک: انواع خوشبو کننده های بدن مثل عطر و ادکلن

پروفشنال jeremy28's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    دووووور

پيش فرض

سلام بچه ها میشه یه ادکلن که بوی با کلاسی داشته باشه و تند نباشه که کسی اذیت نشه بهم معرفی کنید؟؟تا 30 تومن اگه باشه بهتره......(نمیدونم منظورمو از بوی باکلاس فهمیدین یا نه...)
    والا بوی خفن باکلاس که در دو عطر chic از کارولینا هررا و Egoiste از شانل وجود داره، منتها قیمتشون بالای 60 هست.
    فکر کنم اون موردی که hike معرفی کرد، واست مناسب باشه.

2. 3 کاربر از jeremy28 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه howhow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

caron pour un homme ادکلن محبوب شاه . 36 تومن.

مرسی دوستان بازم نظر بدن لطفا،آخه این فکر نکنم گیرم بیاد اسمش سختهه،بهتره چند گزینه داشته باشم

4. 2 کاربر از howhow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    دووووور

پيش فرض

من Rio Champion رو تست کردم ، بوش به نظرم اصلا تلخ نبود
    تلخ فقط noir de rio
    خود چمپیون بوی تلخ و ملایمی داره، نمی دونم، شاید کار ریو رو که شما تست کردی، خوب کپی نشده و مشابهت زیادی با محصول اصل نداره!

6. 3 کاربر از jeremy28 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hike's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

مرسی دوستان بازم نظر بدن لطفا،آخه این فکر نکنم گیرم بیاد اسمش سختهه،بهتره چند گزینه داشته باشم
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    این چندنفر
    سیلوستر استالونه، استیون اسپیلبرگ، عدنان خاشوقی تاجر اسلحه، آرنولد، بیل کلینتون، چارلز برانسون، جورج لوکاس، هیلاری کلینتون، جک لمون، خولیو ایگلاسیاس، اپرا ،ملکه الیزابت دوم، ریکی مارتین ،انت بنینگ ،آرتا فرانکلین،بو درک ،Candice Bergen ،Chevy Chase ،جرج بنسون ،جک نیکولسون ،Lesley Anne Warren،Liza Minnelli ،Luis Miguel Natalie Cole ،Teri Garr ،Whoopie Goldberg ،Angelica Houston ،ادکلن محبوبشون یکی بوده
      محتوای مخفی: عطر 
    bijan

اگر شانست بزنه 33 پیدا میشه مردونش. خودمم خیلی دوست دارم بوش کنم. ولی تست کسی نمیده.

8. 3 کاربر از hike بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

عزیزم امروز به اون بنده خدا زنگ زدم خوشبختانه گوشی رو بر داشت ولی گفت که مسافرته حالا راست یا دروغ . خدا عالمه ... به هر حال ازش پرسیدم گفت همون اسمه و چیز دیگه ای روش ننوشته ... در ضمن بهم گفت بالای شیشش چهار گوشه و یواش یواش به سمت پایین گرد میشه
    این مشخصات کمک کننده هست؟

تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    دووووور

پيش فرض

عزیزم امروز به اون بنده خدا زنگ زدم خوشبختانه گوشی رو بر داشت ولی گفت که مسافرته حالا راست یا دروغ . خدا عالمه ... به هر حال ازش پرسیدم گفت همون اسمه و چیز دیگه ای روش ننوشته ... در ضمن بهم گفت بالای شیشش چهار گوشه و یواش یواش به سمت پایین گرد میشه
    این مشخصات کمک کننده هست؟
    ای کاش ازش می پرسیدی کی و از کجا خریده؟

به هرحال، (اگه تهرانی) یه سر برو عباس آباد، خیابون وزرا (خالد اسلامبولی).
    اونجا گوش تا گوش مغازه عطر فروشیه (بورس عطره!) که خیلی هاشون چند ساله تو این کارن.

برو یه پرس و جویی بکن، هم Brilliant و هم Brieeiant رو ببین دارن یا نه؟!

البته، عطرهای چینی توی فروشگاه های معروف به ندرت گیر میاد، توی داروخونه ها هم یه پرس و جویی بکن ببین چه جوریاس؟

در ضمن یک اشاره:

احتمال داره نگارش اصلیش BRIÉÉIANT باشه (نمی دونم به چه زبانیه، آخه خیلی از زبان ها روی حرف E از آکسان استفاده می کنن!) شاید با توجه به زبان این کلمه، بشه مکان شرکت تولیدکننده اش رو درآورد!

11. 2 کاربر از jeremy28 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    دووووور

پيش فرض

کد:
    این چندنفر
    سیلوستر استالونه، استیون اسپیلبرگ، عدنان خاشوقی تاجر اسلحه، آرنولد، بیل کلینتون، چارلز برانسون، جورج لوکاس، هیلاری کلینتون، جک لمون، خولیو ایگلاسیاس، اپرا ،ملکه الیزابت دوم، ریکی مارتین ،انت بنینگ ،آرتا فرانکلین،بو درک ،Candice Bergen ،Chevy Chase ،جرج بنسون ،جک نیکولسون ،Lesley Anne Warren،Liza Minnelli ،Luis Miguel Natalie Cole ،Teri Garr ،Whoopie Goldberg ،Angelica Houston ،ادکلن محبوبشون یکی بوده
    عطر bijan
    این عطر یونی س.ک.سه؟
    آخه این چندتایی که پررنگ کردم، س.ک.سشون با بقیه متفاوته

اگر شانست بزنه 33 پیدا میشه مردونش. خودمم خیلی دوست دارم بوش کنم. ولی تست کسی نمیده
    بابا، داداش دلو بزن به دریا بخرش دیگه، 33 که قابلتو نداره

13. این کاربر از jeremy28 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

عزیزم واقعا ازت ممنوم که این همه راهنماییم می کنی خیلی خیلی اقایی
    انشاالله اگه خدا خواست به هر قیمتی که شده این ادکلن رو گیر میارم و مطمئن باش به خاطر لطفی که برام کردی با همون ادکلن خوشحالت می کنم .قضیه این ادکلنه نسبت به بقییه ادکلونا. مثل فرغون در برابر بنزو دلونگیه
    در ضمن یه سوال دیگه حالا که فردا می خوام برم بازار یه چند تا دیگه هم می خوام انتخاب کنم .. البته نه ادکلنهای امروزی چون تقریبا تو بورسه دیگه از نظر من بی معنی حساب می شه
    دنبال ادکلن های قدیمی مثل ماکسی یا دلار اصلی هستم .. تو این مایه ها چی بهم معرفی می کنی ؟
    راسی یه چیز دیگه یادم رفت که بگم ... طرف بهم گفت روز شنبه صبح برام میارتش تا ببینمش خدا کنه که راست گفته باشه
    یکی دو روز پیشم دو تا ادکلن گرفتم یکیش اتیتوید بود یکیش کلینیک هپی .. که از نظرم من صد تا تک تومنی هم ارزش ندارن بخصوص اتیتوید که این همه ازش تعریف می کنن
    Last edited by dollar; 28-07-2011 at 00:08.

15. 2 کاربر از dollar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    دووووور

پيش فرض

عزیزم واقعا ازت ممنوم که این همه راهنماییم می کنی خیلی خیلی اقایی
    انشاالله اگه خدا خواست به هر قیمتی که شده این ادکلن رو گیر میارم و مطمئن باش به خاطر لطفی که برام کردی با همون ادکلن خوشحالت می کنم .قضیه این ادکلنه نسبت به بقییه ادکلونا. مثل فرغون در برابر بنزو دلونگیه
    در ضمن یه سوال دیگه حالا که فردا می خوام برم بازار یه چند تا دیگه هم می خوام انتخاب کنم .. البته نه ادکلنهای امروزی چون تقریبا تو بورسه دیگه از نظر من بی معنی حساب می شه
    دنبال ادکلن های قدیمی مثل ماکسی یا دلار اصلی هستم .. تو این مایه ها چی بهم معرفی می کنی ؟

یکی دو روز پیشم دو تا ادکلن گرفتم یکیش اتیتوید بود یکیش کلینیک هپی .. که از نظرم من صد تا تک تومنی هم ارزش ندارن بخصوص اتیتوید که این همه ازش تعریف می کنن
    مخلصم.....

از کارهای قدیمی، من فقط Bleu Marine Pour Lui از پیر کاردین (تلفط اصلی: پی یِغ کَغدین) + One Man Show از بوگارت رو می شناسم( هرچند one man show به درد سن بالاها می خوره!)
    ولی واقعاً از بوی این دو تا لذت می برم.....

در ضمن عطر هوگو از هوگو باس هم به شدت برای من خاطره انگیز و دلپذیره، یه تستی بزن ببین خوشت میاد؟
    (شکلش شبیه قمقمه اس):
    کد:
    راسی یه چیز دیگه یادم رفت که بگم ... طرف بهم گفت روز شنبه صبح برام میارتش تا ببینمش خدا کنه که راست گفته باشه
    خوب بگو یه عکس ازش بگیره واست ایمیل کنه که اگه یه موقع نتونست بیاد هم ضرر نکنی، بابا دولت الکترونیک و این حرفا....؟

به هرحال، امیدوارم پیداش کنی

17. 2 کاربر از jeremy28 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    دووووور

پيش فرض

این طرح یا نقاشی یکی از کارهای هنرمند امریکایی Edward Gorey هست. حالا ربطش یه این تاپیک چیه..
    اون آقا یک عطر بخودش زده . اگر کسی گفت اسم عطرش چیه بعد اگر حدس زدید بگید کجا میشه تستش کرد
    آقا جواب این معمای شما چی شد؟

یه عطر ترسناکه که این 26 تا کاراکتر رو میخکوب کرده؟

(نکنه بیژنو میگی! )

19. 2 کاربر از jeremy28 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •