تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 128 از 4105 اولاول ... 28781181241251261271281291301311321381782286281128 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,271 به 1,280 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام

من 4 ام همین ماه (10 روز پیش) دفترچه رو فرستادم.

همونطور که دوستان گفته بودن بعد از 72 ساعت از همون دفتر پلیس+10 پیگیری کردم که تاریخ اعزام رو بگه و گفت که هنوز برگه سبزت صادر نشده!

امروز هم مجدداً مراجعه کردم (امروز 10 روز از زمان ارسال اطلاعات میگذره) باز گفت برگه سبزت صادر نشده و تاریخ اعزام مشخص نیست!!!

کم کم دارم میترسم چون تو آخرین روزای فرصت 6 ماهه بعد از فراغت از تحصیل دفترچه رو فرستادم!!!

راهی برای پیگیری نیست؟!

تو همین هفته احتمالا بیام تهران میشه اونجا برم میدون سپاه آمارشو بگیرم؟!

ممنون
    آقا عجله نکن!! من هم مشکل شما را داشتم.
    من 19 بهمن درخواستم رو تویه پلیس+10 ثبت کردم اما دقیقا 3 هفته بعدش تاریخ اعزامم رو تونستم از دفتر پلیس+10
    به همراه کدرهگیری(بارکد) بگیرم!! رفتم پست مرکزی شهرمون گفت هنوز مرسوله پستی نرسیده!!!! هنوز هم منتظرشم که بیاد

حـــــرفـه ای ELSIN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

من از چند جا شنیدم این قانون کسری خدمت به خاطر جبهه بابا تا سال 90 بیشتر اعتبار نداره ؟؟؟؟ کسی اطلاع داره تا کی این قانون هست چون تازه من درسم ساله 91 تمام میشه
    اینارو میدونم ولی یه چیزایی میگن که قرار سال 90 برداشته بشه واقعیت داره؟؟؟

هنوز چیزی اعلام نکردن اما ممکنه تا اخر سال قانون رو عوض کنند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Max.Pain's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

ممنون از همه دوستان

برای من 21 روز طول کشید تا بیاد...پس زیاد روی 10 روز حساب نکن!
    در ضمن اگه شما تو یه شهر دیگه دفترچه فرستادی اونجا بهتر میتونی کارتو پیگیری کنی تا اینجا!
    آخه خیلی ها بعد از 72 ساعت از دفتر پلیس+10 پیگیری کردن و تاریخ اعزامشون رو بهشون گفتن!

برگ سبز حدود 15 تا 25 روز بعد از فرستادن دفترچه مياد و اگه نيومد حتماض بايد بري پست شهرتون.
    البته قبلش يه شماره رهگيري از پليس + 10 ميگيري و ميري پست و اگه اومده باشه بهت ميدن.
    من منظورم برگه سبز نبود فقط اعلام تاریخ اعزام!

منم همین مشکلو دارم 27 بهمن فرستادم. امروز رفتم پلیس+10 گفتن هنوز اعزام نزدن برات. فرستاد نظام وظیفه. اونجام گفتن تو رو به توزیع نیرو هنوز معرفی نکردن برو همون پلیس +10 اونا باید اقدام کنن
    برگشتم پلیس+10 گفتن نه از اینجا مراحل درست انجام شده!
    خلاصه گفت از تهران استعلام میکنیم تا ببینیم جواب میدن یا نه
    منم از همین میترسم. نکنه کارم تو مراحل اداری گیر کنه!

نکنه یه وقت برام غیبت بزنن؟! چون روزای آخر مهلت 6 ماهه دفترچه رو فرستادم.

کـاربـر بـاسـابـقـه befermatooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

چه خبر از خدمت ؟

آخرش این سایت رو به خاطر آموزش روشهای نوین معافیت می بندند . نمونش همون جزوه ای که شرایط معافیت رو توضیح می داد و تمام عواملش رو گرفتن !

این معافیتی که بخاطر " طلاق پدرو مادر " ، هنوز هم کاربرد داره یا کلاً برداشتنش ؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    قـــائم شــــهر

پيش فرض

شرایط کلی معافی از سربازی چیا هست ؟

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

شرایط کلی معافی از سربازی چیا هست ؟
    سوالتون خیلی کلی هست ، معافیت انواع مختلفی داره از جمله پزشکی ، کفالت ، تحصیلی ، موارد خاص که هرکدومشون به چند ده بند و ماده و تبصره تقسیم میشن .

برای اطلاعات کامل در باره ی هر مورد میتونید به بخش نظام وظیفه پورتال پلیس به نشانی :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    یا به طور تخصصی تر به :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    مراجعه کنید .

7. این کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز FOURTH RETURN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    جای زندگی

پيش فرض

به امید روزی که خدمت اجباری توی ایران مثل اکثر کشورها لغو بشه من که رفتم اما اصلا دوست ندارم به یادم بیارمش واقعا یه مشت آدم بیسواد و عقده ای و دهاتی بهت امر و نهی میکنن و فحشهای آنچنانی میدن بارها خواستم بزنم چندتاییشون رو حتی به قصد کشتن بزنم ام جلوی خودم رو میگرفتم

9. این کاربر از FOURTH RETURN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام

1 - بعد از اینکه اخرین نمره شما توسط استاد به دانشگاه ارائه شد 6 ماه شما شروع میشه .

2 - بله امریه تقریبا 5 یا 6 تا بند داره که یکی از اونها متاهل بودن هست . 100 درصد دنبال امریه باش . واسه متاهل ها امریه تعلق می گیره .

3 - کار خاصی نیاز نیست بکنید . کافیه بعد از این که دفترچه اعزام را پر کردید و فرستادید و برگه سبز شما اومد و مشخص شد که کی اعزام هستید به سازمانها و ارگانهایی که سرباز امریه می گیرن برید و بگید که توی رشته IT فارغ التحصیل شدم و میخوام امریه بگیریم . اون سازمان اگه توی تاریخی که شما اعزام هستید نیاز به سرباز امریه داشته باشه یک کپی از برگه سبز شما را می گیره و تقریبا 10 روز مونده به اعزام شما یک برگه سفید که حاوی کد امریه شما هست به شما میاد . و مشخص میشه که مرکز اموزشی شما کجاست و بعد از اموزشی شما توی سازمانی که امریه گرفتید مشغول به خدمت می شید .

تذکر مهم : فقط اگه دنبال امریه رفتی و یک سازمانی گفت باشه یک کپی از برگه سبزت را بده این به منزله ی اون نیست که حتما اونا با امریه شما موافقت کردن . باید به شما زنگ بزنند و بگن که حتما با امریه شما موافقت شده .

باید چند بار سر بزنی و مطمئن بشی که امریه شما را قبول کردن .

چون ممکنه کپی برگه سبز شما را بگیرن و بگن بهتون زنگ می زنیم و ممکنه هیچ وقت بهتون زنگ نزنن .

پس باید حتما مطمئن باشی که با امریه شما موفقت شده .

حتما هم یک کپی از برگه سبزت همراه خودت داشته باش .

4 - خیلی جاها هستند که سرباز امریه می گیرن . مثل : اتش نشانی ، سازمان زندان ها ، جهاد کشاورزی ، استانداری ، سازمان تبلیغات و . . .

5 - توی دفترچه اعزام به خدمت همه چیز را نوشته .

خیلی خیلی ممنونم ازتون
    میشه جاهایی که امریه میگیرن بگین؟
    آیا دفترچه خدمت جایی هست رو pc بخونم؟

پروفشنال ha789di's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    کـــــــــــــــــــــــــــازرون

پيش فرض

دوستان کلا چنتا برگ سبز از زمان دفترچه خریدن تا زمان اعزام بهمون میدن؟
    آخه هرجا میری میگه برگ سبز باید بیاری مثلا دانشگاه یه نامه بهم داده گفته ببر حوزه نظام وظیفه ویه برگ سبز هست اونو برای ما بیار حالا به نظرتون منظورش کدوم برگ سبز هست؟
    البته من هنوز دفترچه نگرفتم؟

آخر فروم باز S E V E N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سلام

دوستان کلا چنتا برگ سبز از زمان دفترچه خریدن تا زمان اعزام بهمون میدن؟
    آخه هرجا میری میگه برگ سبز باید بیاری مثلا دانشگاه یه نامه بهم داده گفته ببر حوزه نظام وظیفه ویه برگ سبز هست اونو برای ما بیار حالا به نظرتون منظورش کدوم برگ سبز هست؟
    البته من هنوز دفترچه نگرفتم؟
    شما اطلاعاتت رو كه توسط پليس 10+ ثبت كردن، تا3 يا 4 هفته بعد يه برگه مياد دم در به نام برگه سبز. درحالت معمولي هم همون يه دونه هست فكر كنم. ولي اگه بري مثلاً تغييراتي تو زمان اعزامت بدي براي مثال تعجيل بزني، دوباره همون جا يه برگه سبز بهت مي دن و بعدش بازم يه برگه سبز اصلي تصحيح شده با اطلاعات صحيح مياد. ولي كلا در حالت عادي يكي هست.

موفق باشيد

13. 5 کاربر از S E V E N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 9 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 9 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •