تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 128 از 1746 اولاول ... 28781181241251261271281291301311321381782286281128 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,271 به 1,280 از 17452

نام تاپيک: League Of Legends

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

سلام . میبینم که این تاپیک دوباره جون گرفته چند وقتی نبودیم.

من که اکانت East رو ولش کردم اومدم West . خداییش سطح بازیشون واقعا بالاتره از این East ها . تا لول 18 که توی East بودم هیچکی حرفه ای بازی نمی کرد و حالم از بازی بهم میخورد.
    اومدیم توی West از همون اول که با Beginner میزدیم همه حرفه ای بودن . از همون اول جانگل و ترول و ... میفهمیدن یعنی چی . بر عکس East ای ها.

خلاصه دیگه از اول شروع کردم و الان لول 18 شدم. پول هامو جمع کردم 6300 تا . اشتباهی کردم بس ناگوار . همه پولمو دادم وین رو خریدم . یعنی فقط میتونم بگم گند زدن به این هیرو . از وقتی East رو ول کردم دیگه با وین بازی نکرده بودم . اما حالا دیدم توی این پچ های اخری واقعا گند زدن بهش . حیفه اون همه پول.

حالا میخوام پولا رو جمع کنم تا 6300 . هیرو 6300 ای چی خوبه بخرم . چشمم فیورا رو گرفته . البته خیلی نمیدونم چجوریاست . فکر میکنم یه چیزی تو مایه های yi باشه اره؟ کسی بازی کرده باهاش؟ هیروی بهتری هم هست؟ فعلا که هیروی زیادی ندارم زدم تو خط الیستر و AP Yi . بد نیست ولی الیستر داره خوب جواب میده.

راجع به انتی Voli اش هم باید بگم معرکه است. خیلی کم میاره جلوی الیستر. البته فقط اولای بازی.
    Last edited by Gregar; 09-09-2012 at 15:06.

2. 2 کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه kingstreet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    میگن تهران

پيش فرض

کاره خوبی کردی اومدی west من فیورا دارم باهاش هم زیاد بازی میکنم شدیدا بازی باهاش سخته.وین که چمپ خوبیه من دیدم اونایی که باهاش خوب بازی کنن همیشه دردسر میشن واسه اددم.اگه تو west تازه شروع کرددی یه چمپ fighter بگیر(darus,Riven) اینا بیشتر جواب میدن واسه شروع.
    یوزر بگو ادد کنیمت.

4. 2 کاربر از kingstreet بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Aria1997's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    Deutschland

پيش فرض

وای من که اصلا نمیتونم با وین بازی کنم! یعنی اصلا خوشم نمیاد ازش ....
    lux چه چمپ خوبیه خیلی خوشم اومده ازش مخصوصا cage ش خیلی باحاله

یوزرتونو بدین ادد کنیم ماهم وست هستیم

6. 3 کاربر از Aria1997 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

کاره خوبی کردی اومدی west من فیورا دارم باهاش هم زیاد بازی میکنم شدیدا بازی باهاش سخته.وین که چمپ خوبیه من دیدم اونایی که باهاش خوب بازی کنن همیشه دردسر میشن واسه اددم.اگه تو west تازه شروع کرددی یه چمپ fighter بگیر(darus,Riven) اینا بیشتر جواب میدن واسه شروع.
    یوزر بگو ادد کنیمت.
    البته توی East یه سال پیش بازی میکردم بعد نتم داغون شد دیگه ولش کردم . تا یه ماه پیش که دوباره نصبش کردم و رفتم همینطوری وست . دیدم واقعا سطحشون بالاست و خوبه . تقریبا توی بازی های نرمال که بازی میکنم کم نمیارم . البته این مود blind pick خیلی بده . مثلا میام ap yi برمیدارم بعد میبینی حریف همشون cc دارن .

تو فکرم برم یه هیروی متعادل بردارم مثل داریوش.

راجع به فیورا هم خیلی بیلد دیدم . یک بیلد خوب داشت این بود که چون فیورا Attack speed اش وحشیانه بالاست یه ایتم هایی واسش میگرفت که با هر hit کمی magic damage بزنه یا هر دمیج دیگه . خیلی build توپی بود. یه جورایی شبیه مستر یی هستش . مخصوصا ult اش که شبیه Q مستر هست.

وین هم من یه سال پیش تقریبا بازیش میکردم . خیلی خفن بود . اومدن گند زدن به trumple اش و کول داونش رو بردن بالاتر کمی هم از passive اش کم کردن . یعنی مگه قبلا کسی میتونست از دست این در بره . ult مستر یی رو دیدی که عمرا نمیشه ازش جلو زد و در رفت ؟ این هم همینجوری بود . ولی دیگه گند زدن بهش . خون و ارمورش هم که اوردن پایین . قبلا تا وین free میشد همه همون اول برش میداشتن . اما حالا به زور برمیدارن .
    وای من که اصلا نمیتونم با وین بازی کنم! یعنی اصلا خوشم نمیاد ازش ....
    lux چه چمپ خوبیه خیلی خوشم اومده ازش مخصوصا cage ش خیلی باحاله

یوزرتونو بدین ادد کنیم ماهم وست هستیم

لقبم هم Hybrid Ranger هستش.
    Last edited by Gregar; 09-09-2012 at 23:41.

8. این کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Aria1997's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    Deutschland

پيش فرض

البته توی East یه سال پیش بازی میکردم بعد نتم داغون شد دیگه ولش کردم . تا یه ماه پیش که دوباره نصبش کردم و رفتم همینطوری وست . دیدم واقعا سطحشون بالاست و خوبه . تقریبا توی بازی های نرمال که بازی میکنم کم نمیارم . البته این مود blind pick خیلی بده . مثلا میام ap yi برمیدارم بعد میبینی حریف همشون cc دارن .

تو فکرم برم یه هیروی متعادل بردارم مثل داریوش.

راجع به فیورا هم خیلی بیلد دیدم . یک بیلد خوب داشت این بود که چون فیورا Attack speed اش وحشیانه بالاست یه ایتم هایی واسش میگرفت که با هر hit کمی magic damage بزنه یا هر دمیج دیگه . خیلی build توپی بود. یه جورایی شبیه مستر یی هستش . مخصوصا ult اش که شبیه Q مستر هست.

وین هم من یه سال پیش تقریبا بازیش میکردم . خیلی خفن بود . اومدن گند زدن به trumple اش و کول داونش رو بردن بالاتر کمی هم از passive اش کم کردن . یعنی مگه قبلا کسی میتونست از دست این در بره . ult مستر یی رو دیدی که عمرا نمیشه ازش جلو زد و در رفت ؟ این هم همینجوری بود . ولی دیگه گند زدن بهش . خون و ارمورش هم که اوردن پایین . قبلا تا وین free میشد همه همون اول برش میداشتن . اما حالا به زور برمیدارن .

لقبم هم Hybrid Ranger هستش.
    یوزرتونو نباید بدین ... به هیچکس
    لقبتون کافیه!
    Last edited by Aria1997; 09-09-2012 at 23:54.

10. 3 کاربر از Aria1997 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن بازی های آنلاین و شبکه ای Fusi0n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام
    تو این مدت انقدر لول خوب پیشرفت زیادی کرد ، پلیر همین طور من تو west ای دی دارم بازی کردم همون لول یک دو نفر تو بازی داریوس ... برداشته بودن فقط قدم میزدن ....... لول بالا بود 4 ...
    به نظرم فرقی بین هیچ کدوم نیست هم west هم east و کلا از لول پایین نمیشه توقع زیادی داشت الان اکثریت هر یوزر 30 یه دوسه تا ای دی داره ....

12. 2 کاربر از Fusi0n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

یوزرتونو نباید بدین ... به هیچکس
    لقبتون کافیه!
    البته اینجا که خودمونیم . ولی واسه احتیاط پاکش کردم . تا حالا فرند اد نکردم نمیدونستم کدوم رو بایستی بدم .

14. 2 کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه marde tanhayi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    هر جا تنهایی باشه

پيش فرض

خطلا متاسفم
    Last edited by marde tanhayi; 10-09-2012 at 17:16.

اگه نباشه جاش خالی می مونه egorlord's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    In dark side of my mind

پيش فرض

آقا 1 کی کمک کنه من بازی رو قبلا رو جارنا Garena میکردم سالم بود ولی ویدوز ریختم گفتم بزار بیام سرور اصلی بعد دانلود کردم بازیرو وقتی luncher رو میزنم صفحه ی کوچیکه lol میاد گیر میکنه یعنی جولوتر از اون نمیره یکی کمک کنه plz

پروفشنال Witcher6610's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    On My Pc

پيش فرض

جواب بالایی : صبر کن ... صبر کن ... صبر کن... حتی روی اون عکس کلیک هم نکن... درست میشه نگران نباش...جواب خیلی بالاتر : شما تازه رسیدی به لول 18 فکر کردی همه ی league of legends رو رفتی بعد میگی که بازیکن های east نوبن؟!آخه انصاف داشته باش اولا league of legends 30 تا لول داره ثانیا لول 30 هم برسی باز رنکینک (واسه نرمال ) داره...ثالثا خود Ranked هم از Elo Hell داره تا Elo Awsome که کلا به اونجا نرسیدی...(انقدر بدم میاد هر کی واسه خودش میاد هم همه چیز رو تفسیر می کنه...)
    Last edited by Witcher6610; 11-09-2012 at 09:41.

18. 4 کاربر از Witcher6610 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •