دوستان یه فیل.شک.ن خوب واسه n8 لازم داشتم اما هرچی گشتم چیزی پیدا نکردم.اگه کسی از بزرگان اطلاعی داره یا برنامه ای سراغ داره ما رو هم بی نسیب نذاره اگه یه توضیحی هم در مورد طرز کارش بده ممنون میشم.بد فرم لازمه
دوستان یه فیل.شک.ن خوب واسه n8 لازم داشتم اما هرچی گشتم چیزی پیدا نکردم.اگه کسی از بزرگان اطلاعی داره یا برنامه ای سراغ داره ما رو هم بی نسیب نذاره اگه یه توضیحی هم در مورد طرز کارش بده ممنون میشم.بد فرم لازمه
دوسته خوبم قبلا گفته شده توی پستای قبلی..اپرا مینی چاره کاره شماست!اگه با پسونده sis باشه قویتره نسبت به نسخه جاوا..
تاکید میکنم اپرا مینی..چون اپرا هم هست..موفق باشین
سلام
دوست عزیز این نرم افزار برای من نصب نمیشه
دلیلش چیه؟
منظوره من از پاك كردن همام پاك شدن اطلاعات در حافظه 16 گيگ هست چون اطلاعاتم رو به صورت فلشي به گوشي منتقل كردن بعدش با زدن رمز همش پريد
سلام
یکی از دوستان من میخواد این گوشی رو بخره
بنظرتون گوشیه خوبیه ؟
اگه میتونید معایبش رو هم بهم بگید
ممنون
PR1.1 now available for the Nokia N8
آپدیت جدید آمد ... !
توضیحات بیشتر در پست آخر تاپیک خبری
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حیف که پردازندش 1GHz نیست.
اگه ویندوز موبایل بود که دیگه هیچ.
دوست عزیز اینجا هم مزایا و هم معایبش رو نوشته ... ولی به نظر من گوشی عالی ای هست و من تا چند وقت
دیگه میگرم انشاالله !کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by A.N.A.P; 07-02-2011 at 12:56.
دوسته خوبم اصلا این حرفو نزن شما!!ویندوز موبایل؟
آخه یه چیزی میگیا!افتضاحتر از ویندوز موبایل کسی ندیده!برو از اچ تی سی دارا بپرس بهت میگن!از هر ده نفر 9نفر پشیمونن و این در حالیه که 800 دادن اما کسی نمیخره ازشون!نمونه بارزش داداشه خودم اچ دی 2 داره حاضره 300 بفروشش فقط اعصابش آروم شه!این چه حرفیه؟هلو تر از سیمبین نیست!و اما سی پی یو!همین اچ دی 2 سی پی یوش 1 هست!اما 4تا افغانی همیشه باید حولش بدن تا هنگ نکنه و ..
اصلن این حرفو نزن داداشه گلم.
دوستان اگه کسی آپدیت کرده اسکرین سیور رو بزارین رو موزیک پلیر خیلی قشنگ میشه!منتها یه سوال؟بعضی از رنگارو واسه من کامل نشون نمیده!یه چنتا بیضی رنگی دوره ساعتو تاریخ هست که تو بعضی رنگا واسه من اونا نمیاد!واسه شمام اینطوریه!!؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)