تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدام مدل تندر نسبت به قیمتش مناسب تر است

راي دهنده
620. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • e0

26 4.19%
  • e0/ac

15 2.42%
  • e1

31 5.00%
  • e1/cp

40 6.45%
  • e1/cpsp

61 9.84%
  • e2

92 14.84%
  • e2/lp

355 57.26%
صفحه 128 از 386 اولاول ... 2878118124125126127128129130131132138178228 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,271 به 1,280 از 3857

نام تاپيک: تـــنـــــدر 90 ( L90 )

حـــــرفـه ای ess_1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    server 3 hdd 7 partition 1 unallocated(bad sector)

پيش فرض

بیمش چقدر میشه؟ بعد از خرید به جز بیمه و نصب دزدگیر کار دیگه ای نباید بکنیم؟
    من خارج از نمایندگی پرسیدم گفتن که حدودا 360 تومن

ولی خود نمایندگی دفتری داشت که با 20% تخفیف میداد که نقدی 240 تومن تموم میشد و قسطی هم نهایت 270 تومن.البته من هنوز ماشین را بیمه نکردم احتمالا در هفته آینده بیمه اش می کنم

بجز دزدگیر چیز دیگه ای نمی خواد مگر اینکه یک پخش خوب هم برای ماشین بگیرید چون پخش فابریک ماشین فقط CD صوتی پخش می کنه و باید در اولین فرصت تعویض بشه

همچنین اگر که روکش صندلی هم براش بگیرید بهتره

البته من هنوز خودم هیچ کدوم از لوازم بالا را که توصیه کردم نگرفتم (چون وقتش پیش نیومد)

از نحوه فروش قسطی و... خبر ندارید؟ ( از دم قسط )
    بعید می دونم این ماشین را قسطی بشه بصورت صفر خریداری کرد

2. 2 کاربر از ess_1362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال steps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض عقب‌نشینی رنو پس از پنج سال

رنو با عقب نشینی از حضور مستقیم در ایران تجربه پژو را به عنوان بهترین راه همکاری با شرکای ایرانی اش بر گزید.
    آخرین نشست خبری مدیرعامل رنوپارس (شرکت تامین قطعات تندر90) امروز در شرایطی برگزار شد که پیش از آن گفته می‌شد، ژان میشل کربل جایش را به یک ایرانی-فرانسوی خواهد داد. کربل که تا امروز نشستی با بیش از 4 خبرنگار نداشته، امروز از 9 خبرنگار پذیرایی کرد تا اولین سنت‌شکنی این شرکت که به قول مدیرعاملش «دوست دارد با عمل حرف‌هایش را بزند» انجام پذیرد. سنت‌شکنی بعدی قبول تلویحی کنار کشیدن از تامین قطعات تندر90 بود که از سوی کربل عنوان شد.
    رنوپارس تا چند ماه گذشته بر روی تامین قطعه بیشترین تاکید را داشت و با توجه به کیفیت خوب، علی‌رغم انتقادات شرکای خودروساز، از حمایت رسانه‌ای مناسبی بهره می‌برد. کربل پس از قبول تلویحی کنار کشیدن از تامین، در برابر سوالات مختلف خبرنگاران که از پژویی شدن رنو در ایران می‌پرسیدند، بارها بر کیفیت تاکید کرد، از ادامه روش رنو گفت و تا آخرین لحظات گفتگویش، بارها صندلی که بر روی آن نشسته بود را عقب و جلو برد!
    مدیرعامل رنوپارس البته هیچ توضیحی در رابطه با تفاوت‌های رنوپارس پس از کنار کشیدن از تامین قطعات این خودرو نداد اما تاکید کرد کیفیت، تکنولوژی و مشتری‌مداری هیچگاه از محصولات رنو جدا نخواهد شد. او که بارها با روش پژو در صورت کنار کشیدن از تامین قطعات مقایسه شد، تاکید کرد ساده‌سازی کار باعث مذاکرات با طرف‌های ایرانی شده و ما ریشه‌های عمیقی داریم و اگر اینک تغییراتی صورت بگیرد فقط شامل شاخه‌ها خواهد شد.
    کربل در مقدمه سخنانش بیش از ده بار از واژه کیفیت استفاده کرد و آن را موفقیت‌آمیزترین بخش حضور این شرکت در ایران خواند. وی همچنین در مورد تجمیع تولید تندر در یک خودروساز به جای دو خودروساز فعلی، با عقب نشینی از گفته‌های چند ماه قبل، آن را مربوط به طرف ایرانی دانسته و فقط گفت «مهم این است که سرمایه‌گذاری‌های فعلی هدر نرود.» وی همچنین از سنت‌شکنی دیگر خبر داد و در حالیکه مطابق روش رنو، تولیدکنندگان قطعات جهت بالا بردن سود و افزایش بهره‌وری، تک سورس انتخاب می‌شوند، ضمن انتقاد از 20 درصد قطعه‌سازان ایرانی طرف قرارداد به دلیل نرسیدن به کیفیت و ظرفیت مورد قبول، خروج از حالت تک سورس و ورود چند قطعه‌ساز جدید به پروژه تندر خبر داد.
    وی در مورد قیمت نیز، از پایین بودن بهره‌وری صنعتی در ایران انتقاد کرده و گفت «آنهایی که می‌گویند قیمت بالا تقصیر رنوپارس است، پروژه را نشناخته‌اند.» کربل همچنین به آمار جالبی اشاره کرد و از حضور 250 مهندس ایرانی در کنار فقط 16 مهندس خارجی خبر داد و گفت 20 درصد کارمندان ما در پروژه تامین حضور دارند و 80 درصد بقیه در پروژه‌های دیگر فعالیت می‌کنند. مدیرعامل رنوپارس در مورد فازهای بعدی پررژه X90 از مذاکرات فازهای R و F با ایران خودرو و B90 با پارس‌خودرو خبر داد. این نشست که در سالگرد تاسیس رنوپارس با مالکیت 51 درصد طرف فرانسوی تشکیل شده بود با تاکید بر آنچه ساده‌سازی کار خوانده شد ادامه یافت.
    به نظر می‌رسد دو طرف ایرانی و فرانسوی به دلیل افزایش سود، در حال انجام توافقاتی هستند که از یک سو واگذاری تامین قطعه به طرف ایرانی با هدف کاهش قیمت از یک سو و ورود خودروهای جدید رنو به خط تولید خودروسازان از سوی دیگر را شامل می شود مخصوصا آنکه کربل تاکید کرد «پس از سه سال، نه رنو از این پروژه پولی می‌سازد و نه شرکای ایرانی!» وی که به گفته خود با حکم بازنشستگی قصد ترک ایران را دارد در حالیکه همچنان صندلی که بر روی آن نشسته بود را عقب و جلو می‌برد و به خاطر کنار کشیدن از تامین قطعه تا لحظات پایانی از او پرسیده می‌شد در پاسخ به سوالی که خواسته شد برای نفر جایگزینش جمله‌ای بگوید گفت «زمان در ایران با آنچه ما در غرب می‌شناسیم فرق می‌کند و متاسفانه ما در غرب به آن توجه نمی‌کنیم.»
    منبع : KhabarOnline

به نظر با این کار کیفیت بالای تندر نابود شد
    Last edited by steps; 02-06-2010 at 12:49.

4. 3 کاربر از steps بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال soooot's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    فعلا توي مردمك چشم شما !

پيش فرض

الان تندر 90 دوگانه سوز هم اومده یا فعلا فقط حرفش هست؟
    اگر اومده الان امکان خرید نقدیش هست؟
    اگر هست خرید بنزین سوز رو پیشنهاد میدید یا دوگانه سوز رو؟

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت

پيش فرض

راستش ایران خودرو قبلا ثبت نام کرده ولی من هنوز به چشم خودم ندیدم و البته حدس میزنم که نخواهم دید چون دوستان (و البته سابق خودم) که ثبت نام کردند یک ماه به تحویل خودرو با اونها تماس گرفتند و گفتند امکان تحویل وجود نداره و بجاش یا 206 یا 405 بگیرید یا پولتون را پس بگیرید

واقعا حیف این ماشین نیست که با دوگانه سوز کردنش گند بزنند به اون!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه سعید6's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

اگر اومده الان امکان خرید نقدیش هست؟
    اگه قصد خریدشا دارید بذار یه مدت بیاد تو بازار امتحانشو پس بده (البته اگه پسم بده بنزین سوز بهتره)بعد خریداری کنید.
    ولی به نظر من بنزین سوز بهترین گزینست.
    Last edited by سعید6; 03-06-2010 at 13:42.

کاربر فعال انجمن لپ تاپ و کنسول HOJ-JAT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    دانشکده مهندسی!

پيش فرض

اگه بخوای نقدی فولشو بخری چقدر طول می کشه؟منظورم فروش فوری

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت

پيش فرض

اگه بخوای نقدی فولشو بخری چقدر طول می کشه؟منظورم فروش فوری
    منظور شما تحویل فوری هست؟

اگر این باشه که در صورتی که بصورت امانی خودرو را داشته باشند همون موقع تحویل میدن ولی اگر امانی نداشته باشند و از کارخانه بگیرن حداکثر 7-12 روز پس از پرداخت وجه خودرو

10. این کاربر از ess_1362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه مهرداد3296's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

من خارج از نمایندگی پرسیدم گفتن که حدودا 360 تومن

ولی خود نمایندگی دفتری داشت که با 20% تخفیف میداد که نقدی 240 تومن تموم میشد و قسطی هم نهایت 270 تومن.البته من هنوز ماشین را بیمه نکردم احتمالا در هفته آینده بیمه اش می کنم

بجز دزدگیر چیز دیگه ای نمی خواد مگر اینکه یک پخش خوب هم برای ماشین بگیرید چون پخش فابریک ماشین فقط CD صوتی پخش می کنه و باید در اولین فرصت تعویض بشه

همچنین اگر که روکش صندلی هم براش بگیرید بهتره

البته من هنوز خودم هیچ کدوم از لوازم بالا را که توصیه کردم نگرفتم (چون وقتش پیش نیومد)
    بیمه بدنه به نظر شما مال کدوم شرکت بهتره؟ بیمه ایران یا بیمه آسیا و یا ... ؟
    اینی که شما میگفتی تو نمایندگی میداد مال کدوم شرکت بود؟
    راستی آدرس نمایندگی رو میتونی بدی؟
    اونجا دزد گیر هم رو ماشین نصب میکنن؟ چون راستش من یبار رفتم سورنا برای نصب دزدگیر ولی ترسیدم بدن نصب کنن چون با این که بعضیاشون میگفتن با سوکت فابریک نصب میکنن ولی گفتم شاید زیاد تجربه ال90 نداشته باشن بزنن سیستم برق ماشینو بریزن بهم و بعدشم ماشین از گارانتی دربیاد
    برا همین گفتم بدم خود نمایندگیا نصب کنن
    اگه کسی آدرس نمایندگی مجاز داره که دزد گیر هم نصب میکنه بگه ممنون میشم
    Last edited by مهرداد3296; 06-06-2010 at 00:11.

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت

پيش فرض

بیمه بدنه به نظر شما مال کدوم شرکت بهتره؟ بیمه ایران یا بیمه آسیا و یا ... ؟
    به نظر من اول ایران و بعد پارسیان

اینی که شما میگفتی تو نمایندگی میداد مال کدوم شرکت بود؟
    ایران

راستی آدرس نمایندگی رو میتونی بدی؟
    نمایندگی سایپا پارس خودرو حریت شیراز(ممتاز)

اونجا دزد گیر هم رو ماشین نصب میکنن؟ چون راستش من یبار رفتم سورنا برای نصب دزدگیر ولی ترسیدم بدن نصب کنن چون با این که بعضیاشون میگفتن با سوکت فابریک نصب میکنن ولی گفتم شاید زیاد تجربه ال90 نداشته باشن بزنن سیستم برق ماشینو بریزن بهم و بعدشم ماشین از گارانتی دربیاد
    بله خودشون دزدگیر و ضبط و باند و روکش ... هم نصب می کنند

برای مارک تلماتیکس معمولی با نصب 98 تومن و برای تصویری هم بسته به نوع برند از 170 تا 220 تومن البته همه سوکت فابریک

البته فکر می کنم شما تهران هستید و باید از یکی از نمایندگی های شهر خودتون سوال بگیرید

13. این کاربر از ess_1362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز hamed malekpour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    ....

پيش فرض

یه در خواست می شه انواع چراغ های اسپرت عقب وجلوی ال 90را بگذارید تصاویرش را ممنون؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •