درود.یه سوال داشتم اونم اینه که:نمیشه بک گراند منو رو عوض کرد؟ (یه چیزی تو مایه های تم در گوشی های دیگه!)
با تشکر.
درود.یه سوال داشتم اونم اینه که:نمیشه بک گراند منو رو عوض کرد؟ (یه چیزی تو مایه های تم در گوشی های دیگه!)
با تشکر.
خوب کمپانی نباید رام خوب بده رو گوشی خودش ؟؟؟
اولا که واقعا متاسفم گوشیت اینجور شده بعد فک نکنم رام ربطی به کار نکردن لمس گوشی داشته باشه!
شما برنامه spb 3d رو بنصب از هرگونه تم بی نیاز میشیدرود.یه سوال داشتم اونم اینه که:نمیشه بک گراند منو رو عوض کرد؟ (یه چیزی تو مایه های تم در گوشی های دیگه!)
با تشکر.
Last edited by beckham7; 27-04-2011 at 11:18.
چرا کمپانی ها باید رام درست و حسابی بدن ولی معمولا ورژن های اولیه مشکلات نرم افزاری دارند ضمن این که ممکنه رام گوشی توسط موبایل فروش ها عوض شده باشه
برای انتخاب رام خوب هم بهتره از هادی کمک بگیری ایشون این گوشی رو دارند
---------- Post added at 04:18 PM ---------- Previous post was at 04:17 PM ----------
به نظر من این مشکل به احتمال 90 درصد از رام گوشی هستش چون در صورت وجود مشکل سخت افزاری لمس گوشی کلا باید کار نمیکر نه این که بعضی وقت ها
ضمن این که تست یه رام جدید به هیچ عنوان ضرری نداره یا درست میشه یا نه
اگه بعضی وقتا بوده درسته شاید از رام باشه ولی فک کنم دوستمون نوشته یکماه بیشتره اینجور شده
میتونی موقع تست گوشی بری تو settings--- langualge ببینی عربی و یا پرشین تو لیست هست یا نه .
---------- Post added at 07:45 PM ---------- Previous post was at 07:43 PM ----------
به نظرم شما فیلهای اصلی رو پاک کردی . میتونی دوباره رامی که روش بوده رو فلش بزنی
JRDNEM_U3_2.59.0
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by fire159; 27-04-2011 at 18:54.
از اول که خریدی اینطوری بود یا یک دفعه این مشکل تاچ بوجود اومد ؟؟!
همین کار رو کردم. شد مثل روز اول. ممنون
سلام والا نه بکهام عزیز...همیشه اینطوری نیست....بعضی اوقاته...
سلام هادی جان...نه از اولش اینطوری نبوده...فکر کنم 1 و2 هفته اوول به بعد اینطور شده
از دیروز که فکتوری ریست کردم تا الان کلنه اون تاچ قسمت بالاش درست شده اما دیوونه شده گوشی ! واسه خودش میپره این ور اون ور.تاچش گیر میکنه.حتی یکی هم که زنگ میزنه نمیتونم بعضی اوقات جواب بدم چون لمسش بگیر نگیر داره
هادی جان و بچه ها پیشنهادتون چیه
کمکککککککککک![]()
من جای شما بودم صد در صد یه رام جدید نصب میکردم چون تقریبا مطمئنم که مشکل از رام گوشی حالا شاید یکی از فایل های گوشی رو پاک کردی و یا رام از اول مشکل داشته
خلاصه همونطور که قبلا گفتم با نصب رام چیزی رو از دست نمیدی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)