مشکل از کرک هست کرکتو عوض کن اگه خخریدی برو بهش بگو پچ جدیدشو بهت بده اگه عوض نکنی مرحله 7 جلوتر نمیره
مشکل از کرک هست کرکتو عوض کن اگه خخریدی برو بهش بگو پچ جدیدشو بهت بده اگه عوض نکنی مرحله 7 جلوتر نمیره
خیلی جالبه برای من این قسمتو نداشت ؟! چرا ؟!توی بار یا همون ***###** خونه !!!!!!
ادی به ویتو میگه شنیدم تو زندان جزء دار و دسته لیو گلانته بودی ؟؟ و چند تا کار شاخ براش امجام دادی!
ویتو هم تایید میکنه و میگه تو زندان آدم نمیتونه تنهایی زندگی کنه و برای همین هم رفتم پیش گلانته !!
ادی میگه جو مدتی هست که داره برای من کار میکنه و از اونجایی که تو دوست ویتو هستی به تو هم می خوام پیشنهاد کار کنم !! ویتو هم قبول میکنه و ادی هم میگه به سلامتی ویتو و پیک ها رو میرن بالا .....
فیلم هایی که تو بازی پخش میشه برای من بدون صداست، مشکل چیه؟
سلام/ ( مدال افتخار )بخاطر بتا بودنش ممکنه موفع بازی با مشکل مواجه بشم
بنظر شما دان کنم ؟ شبیه یا نزدیک به این جیزی هست دان کنم اکه دارین ما رو هم
بینصیب نزارین
من اصلا کرک رو کپی نکردم اخه تا اکسترکت کردم زدم رفت تو بازی..
منکل رو داشتم رفتم اونجایی که خریدم گفت پچ رو باید نصب کنی. مال شما 3 دی وی دی یا 2؟
---------- Post added at 03:12 PM ---------- Previous post was at 03:08 PM ----------
اگه 3 تا هست بگو پچ300 مگی رو واست آپ کنم
اینو دانلود کردم ولی نمی دونم چیکارش کنم ؛ یکی کمکم کنهامروز این DLC هارو دانلود کردم
بازی کلی از اینرو به اونرو شد
چند تا ماشین باحال + لباس جدید + FREE RIDE
حالا دیگه میتونید برید تو خیابوناش همینطوری چرخ بزنید
البته تو چند تا شرایط مختلف مثل:
شب زمستونی , روز زمستونی , روز تابستونی و...
فرقی هم نمیکنه که تو کدوم چپتر باشید
لینک دانلود:
کد:
http://www.mediafire.com/?1vun5bb86l59l39
قابل توجه دوستایی که مشکل کرک داشتن
این آخرین و کاملترین کرکی هستش که ارئه شده من خودم با همین کرک بازی رو تا آخرش تموم کردم بدون هیچ مشکلی
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدترایتر بازی رو هم توش گذاشتم که اگه کسی خواست دنبال تراینر بازی نگرده
روی لبتاپ نصب میشه؟؟؟؟؟
core i5
4 gig ram
gf 310 gx
نه از این به پایین نصب میشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)