اینکه دیگه شنیدن نداره،معلومه....
منچستر از وستهام شکست میخوره،دیگه چه برسه به چلسی؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
اینکه دیگه شنیدن نداره،معلومه....
منچستر از وستهام شکست میخوره،دیگه چه برسه به چلسی؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
Last edited by LiverBarca; 01-12-2010 at 20:34.
ونگر: آرسنال جایی برای خریدهای جدید ندارد
سایت گل – آرسن ونگر، مربی آرسنال شایعات مبنی بر خریدهای جدید در ژانویه را رد کرده و گفته تیمش جایی برای خرید ندارد.
او پس از پیروزی دو بر صفر تیمش برابر ویگان در جام اتحادیه گفت که بازیکنان ملیپوش باشگاه بسیار زیادند و نمیتوان به راحتی همه آنها را در ترکیب اصلی قرار داد.
ونگر میگوید: «نمیدانم بازیکنان جدید را کجا بگذارم. ما همین حالا هم ملیپوشانی داریم که بازی به اندازه کافی به آنها نمیرسد.»
او درباره پیروزی مقابل ویگان از عمقی که تیمش دارد ستایش کرد: «ما نه تغییر در ترکیب انجام دادیم و هنوز هم آبو دیابی و توماس فرمائلن مصدوم هستند. مانوئل آلمونیا و سباستین اسکیلاچی هم همین طور. به بازیکنانی مانند مروان شماخ هم استراحت دادیم. آرون رمزی هم البته به زودی به تیم برمیگردد.»
2010/12/1کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سامان بیخیال... حوصله داری؟! لیورپول اگه تیم بود که این فصل تو جام یوفا با معروفترین همگروهیش یعنی ناپولی بازی نمی کرد!!
ضمنا اونی که گورش رو گم کرد واستون بعد از 21 سال معتبرترین جام اروپا رو به دست آورد! من که طرفدار لیورپول نیستم، واسه بنیتس احترام زیادی قائل بودم و هستم، اما به نظر میرسه که ایشون خیلی قدرشناس تشریف دارن!!![]()
آره والا ... انصافا من هیچ تاپیکی رو به این شادابی و طراوت ندیدم که توش همه با هم رفیقن. این کاربر لیورپولی هم این اخلاقش رو از تاپیک لالیگا به ارث برده.تمام رفیقامون که الان چند وقته اینجا داریم با صلح و صفا پست
میدیم حتی یه بارم باهم درگیر نشدیم
viva premier league
تائید میشهاین کاربر لیورپولی هم این اخلاقش رو از تاپیک لالیگا به ارث برده.
دروگبا: هر چه سنم بیشتر میشود بهتر میشوم
سایت گل – دیدیه دروگبا، مهاجم چلسی به دیگر تیمهای لیگ برتری هشدار داده و گفته هر چه پیرتر میشود بهتر میشود.
مهاجم ساحل عاجی به زودی 33 ساله میشود ولی میگوید هنوز به اوج فوتبال خود نرسیده است: «به نظرم هر چه سنم بیشتر میشود بهتر میشوم.
من فوتبالم را در بالاترین سطح خیلی دیر شروع کردم، یعنی زمانی که 25 ساله بودم و یک فصل برای مارسی بازی کردم و سپس به اینجا آمدم.
من نمیدانم این خوب است یا نه، ولی حس میکنم هر فصل دارم بهتر میشوم. و چون دیر شروع کردهام، از بازی خسته نیستم و سیر نشدهام.نمیدانم چه زمانی دست از بازی برمیدارم چون عاشق کارم هستم.»
مهاجم سابق مارسی کاپیتانی تیم را در غیاب جان تری و فرانک لمپارد بر عهده گرفته و این همزمان شده با نتایج ضعیف چلسی. دروگبا هم شش بازی است که در هیچ رقابتی گل نزده است.
او میگوید: «تلاش میکنم به بازیکنان انگیزه بدهم و در زمین الگو باشم. باید مطمئن شوید که حرفی که در رختکن میزنید را در زمین اجرا میکنید. اما وقتی کاپیتان نباشم هم همین است.
این بازوبند چیزی را برای من عوض نکرده است. این شخصیت من را عوض نکرده و من همانم که همیشه بودم.»
دروگبا در هر حال در هفتمین فصل حضور در استمفورد بریج گفت که دو هدف برای این فصل دارد: «اول از همه، باید همه سالم باشند چون با سلامت است که میتوانید به چیزی که میخواهید برسید.
سپس میخواهم همه در چلسی قهرمانی لیگ قهرمانان را در ویمبلی جشن بگیریم.»
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
2010/12/1
Last edited by R O O T; 02-12-2010 at 10:44.
مثه اینکه شایع شده پارک رو سویا میخواد... تو سایت باشگاه زدن... امیدوارم ترنسفر نشه...![]()
منم موافقم. به این پستا جواب ندیم بهتره
نتایج دیدارهای کارلینگ کاپ- پیروزی بیرمنگام و ایپسوویچ
سایت گل- پنجشنبه شب دو دیدار باقی مانده از دور یک چهارم پایانی کارلینگ کاپ برگزار شد و طی آن تیمهای بیرمنگام و ایپسوویچ مقابل حریفانشان به برتری دست یافتندو به دور بعدی رقابتها صعود کردند.
در دیدارهای برگزار شده نتایج زیر به دست آمد:*بیرمنگام 2- استون ویلا1گلها: لارسون (12،پنالتی) و زیگیچ (84) برای بیرمنگام و اگبونلاهور (30) برای استون ویلا
*ایپسوویچ 1- وست بروموویچ 0گل: لدبیتر (69)
گزارش ویژه: آشوب شدید طرفداران در بیرمنگام، در آستانه تعیین میزبان جام جهانی 2018!
سایت گل – پیروزی بیرمنگام مقابل استون ویلا در جام اتحادیه با صحنههای خشونتآمیزی از آشوب طرفداران در سنتاندروز لکهدار شد.
هزاران طرفدار بیرمنگام به زمین حمله بردند و به سمت طرفداران استون ویلا، که تیم همشهریشان است، مواد محترقه و آتشزا پرتاب کردند، تا این که پلیس توانست با تشکیل مانعی بین دو گروه، آشوب را فروبنشاند.
الکس مکلیش مربی بیرمنگام گفت امیدوار است این خشونت روی پیشنهاد میزبانی جام جهانی 2018 انگلیس تاثیر نگذارد: «ناراحت هستم که این جور اتفاقات روی داد. طرفداران نباید هرگز پا به میدان بگذارند. این کار آنها پیروزی ما را کمی تلخ کرد.
فکر نمیکنم این روی پیشنهاد میزبانی جام جهانی تاثیر بگذارد. مطمئنم که میزبان مشخص شده و امیدواریم انگلیس میزبان شود چون شایستهاش است. البته این که طرفداران این طور داخل میدان بدوند منظره خوبی تشکیل نمیدهد. این کار آنها ما را به عصر تاریکی بازگرداند.»
پلیس میدلندز هم بیانیهای صادر کرده و در آن آورده: «پلیس و نمایندگان باشگاهها دارند تلاش میکنند به این آشوبهای گاه و بیگاهدر دربی بیرمنگام پایان بخشند.»
آشوب در حالی شکل گرفت که چند ده نیروی پلیس بیشتر از حد معمول در ورزشگاه حضور داشتند.
آرسنال در نیمهنهایی جام اتحادیه با ایپسویچ بازی میکند
سایت گل – تیم لیگ یکی ایپسویچ پس از پیروزی در مرحله یکچهارم نهایی جام اتحادیه مقابل وست برومویچ آلبیون به مصاف آرسنال خواهد رفت.
تیم روی کین با پنالتی گرانت لیدبیتر در دقیقه 20 پیروز شد و حالا در مرحله نیمهنهایی به مصاف تیم آرسن ونگر میرود.
آرسنال هم ویگان را دو بر صفر برده است.
دیدار رفت دو تیم در پورتمن رود برگزار میشود.
وستهم هم در دیگر دیدار نیمهنهایی با بیرمنگام بازی میکند. وستهم در مرحله قبل منچستریونایتد، قهرمان فصل پیش را چهار بر صفر در هم کوبید و تیم الکس مکلیش هم استون ویلا را با گلهای سباستین لارسن و نیکولا زیگیچ با نتیجه دو بر یک پشت سر گذاشت.
دیدار نیمهنهایی در هفتهای برگزار میشود که روز اول آن 10 ژانویه است. دیدار برگشت هم دو هفته بعد انجام میشود.
2010/12/2
Last edited by R O O T; 02-12-2010 at 14:24.
تری شاید شنبه برسد؛ لمپارد فعلا مصدوم است
سایت گل – جان تری ممکن است شنبه در دیدار خانگی چلسی مقابل اورتون بازی کند، در حالی که فرانک لمپارد باید بیشتر صبر کند.
به نوشته گاردین، تری، کاپیتان سابق انگلیس در کابهام دارد با تیم تمرین میکند. او در لندن و میلان جلسات پرشمار فیزیوتراپی را گذرانده تا ماهیچه هرمیاش که باعث دردسر برای عصب سیاتیک او میشد آرام شود.
این بازیکن 29 ساله نگران بود که چند ماه دیگر را هم از دست بدهد، اما باشگاه امیدوار است بازگشت او باعث شود آنها از نمایشهای ضعیف اخیرشان فاصله بگیرند. چلسی در پنج دیدار گذشته لیگ برتر تنها یک برد کسب کرده است.
پس از مشاوره با دکتر ژان پیر میرسمن ایتالیایی و یک متخصص در لندن، به نظر میرسد اوضاع تری خوب شده باشد و او ممکن است به زودی به میدان برود. آخرین بازی او در نوامبر مقابل فولام بود.
جراحی زانوی راست الکس، ستاره برزیلی چلسی هم ممکن است زمانبر باشد.
از سوی دیگر، فرانک لمپارد در آگوست دچار مشکل فتق شد و ممکن است در 18 دسامبر که چلسی به مصاف منچستریونایتد میرود به میادین برگردد.
او در این هفته در سالن به تنهایی تمرین کرده و امیدوار است جمعه اولین تمرین گروهی را انجام دهد.
2010/12/2
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)