تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 128 از 421 اولاول ... 2878118124125126127128129130131132138178228 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,271 به 1,280 از 4206

نام تاپيک: تجربه خرید Dell Inspiron N5010

پروفشنال sheytoon001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام
    من یه مشکل دارم
    یه dell 5010 گرفتم و ویندوز 7 - 64 بیت نصب کردم
    آفیس 2007 توش ریختم
    هنگام فارسی نوشتن بجای اینکه متن رو از سمت راست اضافه کنه از سمت چپ اضافه میکنه
    یعنی لغت اول متن آخر جمله قرار میگیره
    تو پاور پوینت و اکسل هم عدد فارسی نمی نویسه
    چرا؟
    توی notepad فارسی درست مینویسه؟
    برا عدد فارسی نوشتن ، numeral رو روی context گذاشتی؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

درود مبارکتون باشه

به کنترل پنل برید و سپس به Clock , Language And Region برید. حالا روی گزینه ی Region and Language کلیک کنید تا پنجره تنظیمات مطابق شکل زیر باز بشه

دقت کنید مثل شکل زیر در قسمت Format گزینه ی persian انتخاب شده باشه
    همینطور اون پایین روی دکمه ی Additional Setting کلیک کنید

حالا در قسمت Standard Digits عددهای فارسی شکل رو انتخاب کنید و اوکی کنید!! مثل عکس زیر :

مرحله بعد اینه به تب Administrative برید و روی دکمه ی Change system local کلیک کنید! پنجره تنظیماتش باز میشه که باید مطابق شکل زیر عبارت Persian و انتخاب کنید

همه این کارارو انجام بدید اوکی کنید و سیستم و ریست کنید!! ( طبیعتا فراموش نشه از طریق تنظیمات کیبورد هم باید زبان فارسی و انتخاب کنید. چون امر بدیهیه تو مراحل متذکر نشدم )

و اما اینکه از چپ شروع میکنه به نوشتن و این مسائل . برنامه ی ورد رو باز کنید و از قسمت ابزارهاتون مطابق عکس که علامت زدم دکمه ی Right-to-Left Text Direction رو کلیک کنید تا متن شما و نحوه ی تایپ و قرار گیری حروف و عبارت ها از راست به چپ بشه! فرق این گزینه با ابزار چپ چین و راست چین اینه که کلهم متن شمارو و نحوه ی نوشتن شمارو از راست به چپ و برعکس تنظیم میکنه و اگر مثلا شما بخواید بعد از عبارت فارسی تون یک عبارت انگلیسی بنویسید و سپس بعدش یه عبارت فارسی بزنید با این تنظیم خیلی راحت و پشت سر هم کار انجام میشه!!

موفق و سربلند باشید

دوست عزیز از زحمتی که بابت جواب دادن به من کشیدی واقعا ممنونم اما من همه این کارا رو کردم
    درباره راست نویس و چپ نویس خوب میدونم (من خودم تابحال دو تا کتاب نوشتم)
    این که دارم میگم دقیقا مال حالت راست نویس هست
    من متن رو راست نویس میکنم اما بجای اینکه کرسر موس به سمت جلو (یعنی سمت چپ) حرکت کنه کلمات حرکت میکنن و کلمه اول جمله به کلمه آخر جمله تبدیل میشه

اعصابم رو خوردکرده
    شیطونه میگه دوباره همه چیز رو پاک کنم از اول ویندوز بریزم

---------- Post added at 01:01 PM ---------- Previous post was at 01:00 PM ----------

توی notepad فارسی درست مینویسه؟
    برا عدد فارسی نوشتن ، numeral رو روی context گذاشتی؟

تو نوت پد رو نمیدونم الا هم موقعیت چک کردن ندارم اما numeral رو روی context گذاشتم

آخر فروم باز sayanermia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

پس بهتره افیس 2007 سرویس پک نصب کنید!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

میگم این 4010 که جدید اومده انگار از 5010 خیلی بهتره!! اگه کسی اطلاعاتی دربارش داره بزاره. خیلی ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

پس بهتره افیس 2007 سرویس پک نصب کنید!!
    افیس 2007 سرویس پک یعنی چی؟

داره خودمونی میشه asemanekavir38's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    مينودشت

پيش فرض

سلام به همه ي بروبچ 5010 !!!
    اگه خدا بخواد منم به همين زوديا ميخوام اين لپتاپو بخرم، اين كانفينگ :
    CPU: i5-460M | 2.5~2.8
    Ram: 4GB
    Hdd: 500
    VGA: ATI Radeon 550V
    OSos
    فقط تنها چيزي كه يه خورده نگرانم كرده اينه كه كارت گرافيكش چطوره؟ميترسم يه موقع باهاش به مشكل بر بخورم.آخه ميگن قديمي تره! ازطرفي اين مدل cpu بهتري داره.نظرتون چيه؟

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

میگم این 4010 که جدید اومده انگار از 5010 خیلی بهتره!! اگه کسی اطلاعاتی دربارش داره بزاره. خیلی ممنون
    بهتر که نیست! درواقع لپ تاپی با مشخصات 5010 اما 14 اینچه، به نظر من 15 اینچ بگیری بهتره
    در ضمن صفحه کلیدش numpad نداره و برا کسایی که با اعداد زیاد کار میکنن شاید راحت نباشه
    مزیتش احنمالا فقط وزن کمتره
    Last edited by sheytoon001; 23-10-2010 at 17:58.

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

اگه میتونی 2010 رو آزمایش کن ، من 2010 نصب کردم خیلی توپه البته برا 32 بیتی و 64 بیتی برنامه هاش جداست

---------- Post added at 05:53 PM ---------- Previous post was at 05:49 PM ----------

سلام به همه ي بروبچ 5010 !!!
    اگه خدا بخواد منم به همين زوديا ميخوام اين لپتاپو بخرم، اين كانفينگ :
    CPU: i5-460M | 2.5~2.8
    Ram: 4GB
    Hdd: 500
    VGA: ATI Radeon 550V
    OSos
    فقط تنها چيزي كه يه خورده نگرانم كرده اينه كه كارت گرافيكش چطوره؟ميترسم يه موقع باهاش به مشكل بر بخورم.آخه ميگن قديمي تره! ازطرفي اين مدل cpu بهتري داره.نظرتون چيه؟
    نگران نباش ، از نظر مشخصات که این گرافیک از 5470 قویتره ، به مشکلی بر نمیخوری ، 5470 خیلی جدیده اما 550v هم نمیشه گفت قدیمیه و حتما تا چند سال دبگه بازی هارو راحت اجرا میکنه
    cpu شم که خوبه ، من خودم i3 دارم عالیه

آخر فروم باز sayanermia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

آفیس 2007 دو مجموعه داد بیرون!! بسته نخست که که اولین مجموعه بود و به اسم آفیس 2007 روانه ی بازار شد!!

بسته ی دوم که مدتی بعد از نسخه ی اول اومد بیرون به همراه یک سری پک های اصلاحی و اصلاحیه های امنیتی و کاربردی آفیس 2007 ارائه شد که به صورت یک بسته ی جدید به اسم آفیس 2007 سرویس پک یک برای فروش عرضه شده!! من خودم از سرویس یکش استفاده میکنم و راضی هستم!!

sheytoon001 عزیز هم درست میگن! از 2010 استفاده کن! اتفاقا منم گرفتم نصب کردم راضی بودم ازش!! الان رو یه سیستمم 2007 نصب دارم رو اون یکی 2010!!
    Last edited by sayanermia; 23-10-2010 at 18:14.

داره خودمونی میشه asemanekavir38's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    مينودشت

پيش فرض

آخه من تموم اين 128 صفحه رو خوندم ولي كسي نديدم بگه ازين كارت گرافيك داره به جز يكي از دوستان كه ايشون هم راجع به vga: 550 v لپتاپش چيزي نگفته بود.كسي هست كه اين كارتو تستش كرده باشه؟نسبت به 5470؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •