کارشناسی پیوسته یعنی شما وقتی وارد رشته میشی یه ضرب 4سال میخونی و مدرکت رو میگیری
کارشناسی نا پیوسته یعنی شما کاردانی داری بعد وارد کارشناسی میشی
کارشناسی پیوسته یعنی شما وقتی وارد رشته میشی یه ضرب 4سال میخونی و مدرکت رو میگیری
کارشناسی نا پیوسته یعنی شما کاردانی داری بعد وارد کارشناسی میشی
آخرين تغييرات كنكور 90
رئيس سازمان سنجش با اعلام جزئيات كنكور 90، گفت: پيشبيني ميشود سوابق تحصيلي در آزمون سراسري سال آينده بيش از 15 درصد تاثير داشته باشد.
محمدحسين سرورالدين در گفتگو با ايسنا، با تشريح جزئيات آزمون سراسري 1390، اضافه كرد: درصدد هستيم كه درصد بيشتري از قانون مجلس شوراي اسلامي مبني بر حذف كنكور را براي كنكور سال آينده محقق كنيم كه بر اين اساس سوابق تحصيلي در پذيرش دانشجو تا قبل از حذف كنكور علاوه بر آزمون تاثير خواهد داشت.
وي افزود: كارگروه ماده 4 حذف كنكور موظف است تا در آزمون سال آينده حداكثر تلاش خود را براي محقق كردن قانون مجلس انجام دهد كه بر اين اساس امكان افزايش تاثيرات سوابق تحصيلي وجود دارد.
امكان لحاظ معدل پيش دانشگاهي در كنكور سال آينده
رئيس سازمان سنجش با اشاره به تاثير نمرات 10 درس در كنكور90، تصريح كرد: البته پيشنهاد شده است كه معدل پيشدانشگاهي نيز در كنكور سال آينده تاثير داشته باشد كه اين موضوع بايد در كارگروه ماده 4 مطرح و مورد بررسي قرار گيرد.
سرورالدين با اشاره به دريافت كد رهگيري توسط داوطلبان براي ثبتنام در آزمون سراسري اضافه كرد: براي اينكه همه داوطلباني كه در كنكور ثبتنام ميكنند داراي سوابق تحصيلي باشند قرار شده است كه قبل از ثبت نام كد رهگيري از وزارت آموزش و پرورش دريافت كنند و بر اساس آن كد در آزمون سراسري ثبتنام انجام دهند.
هزینه ثبت نام قلم چی چقدره
Last edited by waterpolo; 07-10-2010 at 01:42.
عزیزان که میخواهیددرکنکور90شرکت کنیداین توصیه هارو از من که امسال کنکور دادم بپذیرید:تو رو خدا آهسته ولی پیوسته درس بخونید نه اینکه یه روز 12ساعت بخونید ولی یه روز هیچی نخونید.عمومی رو جدی بگیرید.تا قبل عید درسها راتمام کنید که بعد عید فقط وقت دوره است. با آرزوی موفقیت برای تمام کنکوریهای90![]()
سلام به دوست عزیز
آزمون های قلمچی معولا قیمتش حدود 13 هزار تومن برای هر آزمونه
یعنی برای 19 آزمون باقی مونده میشه حدود 235 تومن
البته با خیلی از ادارات قرارداد داره.... که حدودا 10 % تخفیف میده اکثر اوقات...
سوالی داشتی در خدمتم.
یادش بخیر من 2 شنبه و 4شنبه(یعنی دیروز) رو 13 ساعت خوندم(یرای اولین بار شد 13 قبلا از 11 بالاتر نمیرفت)ولی دیشب سرما خوردم امروز اصلا حال ندارم
برام دعا کنین که زود خوب شم و بازم به 13 بروسونم آخه نمیدونین چه حالی داره که 13 ساعت درس بخونی
خدایی خیلی حال میده آدم روزی 13 ساعت درس بخونه چون اینجوری واقعا از تلاشش واسه درس خوندن لذت می بره نه اینکه بخاطر رسیدن به یه نتیجه ای درس بخونه ...
ای ولخیلی توپ گفتی...
بعد عيد منم 13ساعت ميخونم![]()
سلام
دوستان شرمنده وقت نکردم 129 صفحه رو بخونم چند تای اولی و اخری رو خوندم راستش من تابستون فقط یکماه اخر درس خوندم توی علوی هم ثبت نام کردم البته رشته ام هم تجربی هست و اینکه مشاور گفته عمومی هارو باید تموم کنیم چند تا کتاب هم معرفی کرده مثل
ژنتیک تخته سیاه(البته این یکی فقط اختصاصی)بقیه عمومی
و...
کلاس ها هم از شنبه شروع میشه خواستم نظرتون بدونم کلاس بیشتر تاثیر نداره!چون واقعا من چند تا کتاب ریاضی گرفتم کنکوری جامع اما خوندن و فهمیدن اونا با توضیح بدون معلم وحشتاناکه در ضمن ساعت درسی منم روزهای چهارشنبه پنجشنبه 9 صبح الی 22 شب بقیه هم بعد مدرسه تا 23 شب
؟
گروهی برای رتبه های برتر.
فقط با دعوت نامه.
نکته.شرح درس و تجزیه تحلیل ازمونها.
با وجود مهندس مجیدی و دانشجویان برتر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)