تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 128 از 311 اولاول ... 2878118124125126127128129130131132138178228 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,271 به 1,280 از 3108

نام تاپيک: FIFA 11 - نسخه Console

آخر فروم باز amin 2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    خونمون دیگه!!!

پيش فرض

سلام ،

دوستان کسی با دموی X360 مشکل نداشت !؟؟
    این مسیر فایلی هست که write زدم :
    Content\0000000000000000\45418933\00080000\A93C811 06B4039781745BCBFB2226D51AB0E7A9945
    تو فلش هم ریختم
    اما بازم تو game library چیزی نیومد ، مشکل از چیه ؟! :-؟
    تو فلش نمیشه باید روی DVD رایت بزنید .مسیر رایت زدنتون هم درسته .(نوع DVD مهم نیست و نیازی نیست که DVD مخصوص بازی های 360 باشه)

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

سلام ،

دوستان کسی با دموی X360 مشکل نداشت !؟؟
    این مسیر فایلی هست که write زدم :
    Content\0000000000000000\45418933\00080000\A93C811 06B4039781745BCBFB2226D51AB0E7A9945
    تو فلش هم ریختم
    اما بازم تو game library چیزی نیومد ، مشکل از چیه ؟! :-؟
    درست نریختی توی فلش وگرنه باید اجرا میشد من خودم روی فلش ریختم . شما بگو دقیقا چیکار کردی تا من راهنماییت کنم .

بازی ( کنسولی ) نسبت به نسخه قبلش تفاوتهای زیادی پیدا کرده دیگه قدرت بدنی حرف اول رو نمیزنه . ما همش از pes ایراد میگرفتیم که میشه با یک بازیکن یک تنه کل زمینو طی کرد حالا توی این نسخه فیفا همینطوری شده با یک بازیکن مثل آلوز یا مسی میشه مسافت زیادیو طی کرد .
    Last edited by 4039; 17-09-2010 at 12:29.

3. این کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز amin 2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    خونمون دیگه!!!

پيش فرض

درست نریختی توی فلش وگرنه باید اجرا میشد من خودم روی فلش ریختم . شما بگو دقیقا چیکار کردی تا من راهنماییت کنم .

بازی ( کنسولی ) نسبت به نسخه قبلش تفاوتهای زیادی پیدا کرده دیگه قدرت بدنی حرف اول رو نمیزنه . ما همش از pes ایراد میگرفتیم که میشه با یک بازیکن یک تنه کل زمینو طی کرد حالا توی این نسخه فیفا همینطوری شده با یک بازیکن مثل آلوز یا مسی میشه مسافت زیادیو طی کرد .
    حسین جان مسیر کپیش که درسته منم دیروز هر کاری کردم روی فلش نشد (البته فلش توش برنامه دیگه ای هم بود ، شاید فلش خالی باشه قضیه فرق کنه)
    راستی بازی بسیار زیبا شده تنها مشکل الان کم بودن زمان دمو هستش و گرنه من مشکل دیگه ای ندیدم
    +
    شکل شوت زدن عوض شده و سنگینی توپ بسیار عالی کار شده

5. این کاربر از amin 2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

حسین جان مسیر کپیش که درسته منم دیروز هر کاری کردم روی فلش نشد (البته فلش توش برنامه دیگه ای هم بود ، شاید فلش خالی باشه قضیه فرق کنه)
    راستی بازی بسیار زیبا شده تنها مشکل الان کم بودن زمان دمو هستش و گرنه من مشکل دیگه ای ندیدم
    +
    شکل شوت زدن عوض شده و سنگینی توپ بسیار عالی کار شده

این جریان ریختن بازی روی فلش دیشب منو تا 3 نصف شب معطل خودش کرد آخرش فهمیدم راهش چیه باید فایل دمو دستی ریخته بشه اصلا هم کاری نداره فقط یک کم وقت میبره .
    شما با چه برنامه ای سعی کردی دمو رو روی فلش بریزی ؟
    در مورد بازی تغییرات زیادی توش اعمال شده که باید حداقل 10-15 ساعتی بشینیم تمام جزئیات رو در بیاریم . یکی از تغییرات بسیار ملموس بازی که واقعا خیلی روش خوب کار شده تعاملات و کنش و واکنش بازیکنان در جنگها و درگیریهای داخل زمینه که بازیو خیلی در این زمینه به فوتبال واقعی شبیه کرده . یک مورد دیگه استفاده cpu از تکنیک برای جا گذاشتن حریفه که اینم واقعا قشنگ و دیدنیه .

اگه نباشه جاش خالی می مونه ali_santori's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

با توجه به این که منم الان دمو رو بازی کردم فقط میتونم بگم درست هست که پیشرفت های زیادی داشته

ولی بازیکن با بازی فیفا نمیتونه ارتباط برقرار کنه و صمیمی بشه.

این در حالی هست که وقتی PES بازی میکنیم احساس میکنی با بازی صمیمی هستی و یه احساس آرامش خاصی داری.

8. این کاربر از ali_santori بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال konami-pes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

با توجه به این که منم الان دمو رو بازی کردم فقط میتونم بگم درست هست که پیشرفت های زیادی داشته

ولی بازیکن با بازی فیفا نمیتونه ارتباط برقرار کنه و صمیمی بشه.

این در حالی هست که وقتی PES بازی میکنیم احساس میکنی با بازی صمیمی هستی و یه احساس آرامش خاصی داری.
    این واسه اینه که شما تازه با یه سیستم جدید آشنا شدی... تازه با یه فوتبال شبیه سازی واقعی آشنا شدی! شما مدت بیشتری بازی کن اون موقع با بازی بیشتر صمیمی میشی ضمنا از طرف همه حرف نزن ! شما نتونستی با فیفا درست ارتباط برقرار کنی نه همه !!
    Last edited by konami-pes; 17-09-2010 at 12:53.

10. 3 کاربر از konami-pes بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه dr_shahrooz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

قرار نبود این خوشحالی بعد از گل دیوانه وار رو تو PC درست کنن؟ همه دنبال هم میرن تو دروازه هنوز
    lol مال نسخه ی کنسولش درست شده و طرف به جای آروم دویدن،تند میدوه و اگرم به سمت دروازه هدایتش کنی،شعورش میرسه و خوشحالی میکنه قبلش !

---------- Post added at 01:57 PM ---------- Previous post was at 01:53 PM ----------

دوستان نگفتید کدوم ورزشگاه ها و کدوم تیم ها تو دمو وجود داره؟!

یه سوال دیگه:این arena که یه بازیکن و یه دروازه بانه به چه درد میخوره؟اصلا چی هست؟
    معلومه که تازه فیفا باز شده!!!
    ورزشگاه آرنا،ورزشگاه آفریقای جنوبی هست و ورزشگاه بازی ها ورزشگاه سانتیاگو برنابئو! تیم ها هم : لیون بارسلونا رئال یوونتوس چلسی و لورکوزن !

آرنا مثل Training مال بازی PES هست و تو میتونی توش تمرین کنی و تو این نسخه جدید فیفا،هم میتونی به عنوان یه دروازبان تمریت کنی هم به عنوان یه مهاجم،نکته دیگه اینگه هنگام لود شدن بازی،میتونی تو آرنا یه خرده تمرین کنی تا موقع لود بازی،حوصلت سر نره!

---------- Post added at 01:59 PM ---------- Previous post was at 01:57 PM ----------

ممنونم دوست عزیز خوشبختم که میبینم در مورد فیفا با هم هم عقیده هستیم معلومه که شما هم به سبک شبیه ساز بیشتر علاقه داری .
    راستش من 360 دارم وگرنه خوشحال میشدم افتخار بازی کردن با شما رو داشتم احتمالا ما امسال یک لیگ توی PC راه میندازیم اونجا میشه یک دست و پنجه ای نرم کرد .

نه این توی نسخه PC هستش که خیلی هم مسخرست انگار مثل واگنهای لوکوموتیو همه پشت سر هم حرکت میکنن اما میشه با استفاده از آنالوگ راست و به همراه دکمه های دیگه شادیهای بعد از گل بسیار متنوعی رو دید تا بازیکنان این حرکات مسخره رو انجام ندن .
    به امید خدا میبینمت پس،من بچه تهرانم،امیدوارم تو این مورد دیگه با هم شباهت داشته باشیم(البته سوای نظراتمون در مورد گیم که به هم شباهت داره ! )

---------- Post added at 02:01 PM ---------- Previous post was at 01:59 PM ----------

ما نهمیدیم اخر این بازی مثل کنسول است یا نه اخه امسال قرار بود با pc خیلی فرق نداشته باشه یکی می گه 360 , Ps3 چیز دیگری است یکی میگه نه مثل کنسول یکی میگه مثل 2010 کنسول اخر این بازی مثل کنسول 2011 است یا نه؟
    خوب عزیزم،بزا کاملا روشنت کنم تا از سردرگمی در بیای، نسخه ی کنسول فیفا 11 یه چیز کاملا جدیده و آخرش هم هست ( به نظر خودم البته ! ) نسخه ی پی سی همون نسخه فیفا 10 کنسوله
    لطفی که EA GAMES به طرفداران فیفای خودش کرده همینه که امسال،نسخه ی پی سی هم نکسته همین ! اگه توضیح بیشتری هم خواستی بگو کمکت کنم !

12. این کاربر از dr_shahrooz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Alex * Delpiero's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    بورکینافاسو

پيش فرض

این واسه اینه که شما تازه با یه سیستم جدید آشنا شدی... تازه با یه فوتبال شبیه سازی واقعی آشنا شدی! شما مدت بیشتری بازی کن اون موقع با بازی بیشتر صمیمی میشی ضمنا از طرف همه حرف نزن ! شما نتونستی با فیفا درست ارتباط برقرار کنی نه همه !!
    شما که معتقدی که یه فیفا باز قدیمی هستی به من بگو چرا من ایتقدر راحت گل میزنم
    بازی طبق چند صفحه قبل professional کردم
    با دوستم 2 نفره یه بازی کردیم تو 90 دقیقه من 5 گل زدم اون هم 5 گل
    تلزه به راحتی یعنی خیلی مسخره با رونالدو توپ رو میگرفتیم با سرعت کل زمین رو میشه با یه ادم سرعتی دور زد
    با cpu هم یه بازی امتحانی رو professional کردم تا دقیقه 50 بازی 5 بر 0 جلو بودم
    مسخرست واقعا

14. این کاربر از Alex * Delpiero بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه dr_shahrooz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

واااااااااااااای فوق العادس پسر . خدا بابای EA رو بیامرزه با این فیفاش . جیگرم حال اومد خدایی . شاهکاره .

ولی متاسفانه منم مشکل تیک داشتن رو دارم . اولش خیلی زیاد بود و الآن کمتر شده ولی بازم هست . ایشالا تو نسخه ی اصلی درست میشه .

۲ تا اسکرین شات :
      محتوای مخفی:  

لامصب نماهای سینماییش خیلی قشنگ شده .

همین با تیکش رو هم باس خدا رو شکر کنی !!!! فیفا 10 پی سی رو ببین ! بعد بگو خدایا شکرت از این همه نعمتو فراوانی ! من بیچاره به خاطر فیفا 11 پلس استیشن 3 خریدم و تا الان نزدیک 700 اینا پیاده شدم!

---------- Post added at 02:06 PM ---------- Previous post was at 02:04 PM ----------

آقا یکی به ما بگه چطور میشه سختی بازی رو بیشتر کرد
    میخوام بقیه گزینه هاش رو هم دستی کنم نمیشه...کلا قفله
    توی هر بازی 7 یا 8 گل میتونم بزنم...درجه سختی بازی رو خیلی کم کردن....بعد هم اون رو قفل کردن که نمیشه تغییرش داد
    اگه کسی تونسته تغییرش بده به ما هم بگه ممنون میشم
    درجه سختی قفل نیست قربونت برم،قبل بازی برو تو Settings و LEVEL DIFFICULTY رو بزار رو Legendary
    بعدش اگه بیشتر از 2 تا گل زدی بیا اینجا تا من خودم جلوت تعظیم کنم !!!!

---------- Post added at 02:09 PM ---------- Previous post was at 02:06 PM ----------

استارت بزن بعدش گزینه kick off یه همچین چیزی ( گزینه اوله ) انتخاب کن بعد دیگه بقیه اش پیداست

1 سوال از دوستان فیفا باز قدیمی :
    سرعت بازی رو کدوم حالت بهتر جواب میده ؟ normal? slow? fast?
    یه دست با fast زدم خوب بود
    باز شما حرفه ای ترید تو نکست یه کمکی کنید
    مرسی
    ترجیه میدم حتی آب خوردنت هم از نوع Default باشه! به همون چیز هایی که هس عادت کن که فردا روز خواستی با کسی بازی کنی ، نگه که من با این سرعت نمیتونم و از این حرفا!

پروفشنال konami-pes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

شما که معتقدی که یه فیفا باز قدیمی هستی به من بگو چرا من ایتقدر راحت گل میزنم
    بازی طبق چند صفحه قبل professional کردم
    با دوستم 2 نفره یه بازی کردیم تو 90 دقیقه من 5 گل زدم اون هم 5 گل
    تلزه به راحتی یعنی خیلی مسخره با رونالدو توپ رو میگرفتیم با سرعت کل زمین رو میشه با یه ادم سرعتی دور زد
    با cpu هم یه بازی امتحانی رو professional کردم تا دقیقه 50 بازی 5 بر 0 جلو بودم
    مسخرست واقعا
    دوست عزیز
    من دمو رو هنوز دانلود نکردم و از مشکلاتش خبر ندارم
    اما چیزی که مشخصه اینه که فیفا اصلا اینطوری نیست که روی درجات سخت بتونی راحت گل بزنی. تازه این درجه professional درجه متوسط بازی هست و دو درجه سخت تر از این درجه هم هست که بالاترین درجه سختی درجه " Legendary" هست که واقعا واقعا سخته!! ضمنا اگر بازی رو در حالت تنظیمات دستی قرار بدی که دیگه خیلی سخت تر میشه !! شما الان داری روی پایین ترین درجه بازی می کنی واسه همینه که 5 تا زدی شکی نداشته باش
    Last edited by konami-pes; 17-09-2010 at 13:12.

17. این کاربر از konami-pes بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •