مهم نیست که هلند قهرمان بشه یا اسپانیا. مهم اینه که اونایی که نمیتونن فینالیست شدن این دو تیم رو ببینن از حسودی بترکن.
خيلي هم مهمه :
![]()
اینجور وقت ها باید بریم پست های اول جام رو ببینیم که طرفدار واقعی به کی میگن و چه کسایی اسپانیا و هلند رو از قبل حذف شده
میدونستن .
کاملا درسته
من فکر میکنم بعضی از طرفداران تیمهای المان و ارژانتین و برزیل و پرتغال می خوان بین هواداران هلند و اسپانیا تشنج و نوعی جنگ روانی ایجاد کنند و طاقت دیدن هلند و اسپانیا را در فینال ندارند.
کاملادرست متوجه شدی دوست من(مخصوصا طرفداران المان).
امیدوارم بازیه قشنگی بشه وهمه ازاین بازی لذت ببرند![]()
امیدوارم بازی جوانمردانه باشه
اسپانیا صد در صد فردا شب قهرمان میشه![]()
کاسیاس: مهمترین بازی تاریخ اسپانیا
او میگوید هلندیها تنها متکی به آرین روبن نیستند.
سایت گل – ایکر کاسیاس، دروازهبان اسپانیا گفته تیمش نباید تنها روی آرین روبن متمرکز شود.
اسپانیا برای اولین بار در تاریخ خود به فینال رسیده و میخواهد اولین تیم اروپایی شود که قهرمانی جام جهانی را خارج از اروپا به دست میآورد.
کاسیاس پیش از دیدار تیمش در فینال مقابل هلند گفته است: «این بازی مهمترین بازی تاریخ ماست. اما ما هنوز قهرمان نشدهایم. احساسات متناقضی داریم، نه خیلی مطمئن هستیم که میتوانیم ببریم و نه از باخت میترسیم.»
او همچنین نظرش را درباره تیم هلند گفته است: «به نظرم آنها تیمی دفاعی نیستند. هلند بازیکنان سریعی دارد و مانند ما به سبک خود وفادار خواهد ماند. میدانیم روبن بازیکنی سریع، قدرتمند و توانا است. نگران فرارهای او هستم و باید او را پوشش دهیم. اما هلند تنها روبن نیست. آنها در دفاع و در خط میانی قدرتمند هستند. اسنایدر و کوئیت هم بازیکنان مهمی هستند و به اندازه روبن خطرناکند.»
خدا کنه این صحنه رو در بازی فینال خیلی زود ببینیم :
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)