با سلام به دوستان ویروسهای پست 1266
بازم کمودو شاهکار کرد 10 مورد رو با انتی ویروس شناسایی کرد و نابود کرد
2 مورد بعدی با اجرا به داخل سند بکس روانه شدند و پیغام اتصال به اینترنت
که توسط بنده بلوک شد .
با سلام به دوستان ویروسهای پست 1266
بازم کمودو شاهکار کرد 10 مورد رو با انتی ویروس شناسایی کرد و نابود کرد
2 مورد بعدی با اجرا به داخل سند بکس روانه شدند و پیغام اتصال به اینترنت
که توسط بنده بلوک شد .
سلام.من خودم کسپر دارم دوست عزیز اما حرفی که شما زدید درسته کمودو ضدویروسی نیست که ویروسی از دستش فرار کنه وتو سیستم طرف بساط عیش و نوش را بندازه وکمودو را دودر کنه .کمودو با این که رایگانه اما مثل بقیه شرکت های ضدویروسی که میان نسخه رایگان میدن تا بیان کاربر ها نسخه اصل را بخرند نیست .من خودم سه تا شرکت ضدویروس را قبول دارم.اول کسپرسکی.دوم کمودو.سوم نورتون.راستی از اینکه شما علی جان کاربر کمودو هستید خوشحالم.
مگه تو سایت Av که درصد پیدا کردن ویروسها توسط اوست بیشتر از نود 32 هستش از هوش مصنوعی اونها استفاده نشده ؟
مهران جان ودکتر جان ودیگر کاربران این تایپیک سلام.از گذاشتن انواع واقسام تروجان وروتکیت برای تست سپاسگذارم اما جای یک چندتا کرم اینترنتی کت وکلفت بد قلق خالیه اگر تونستید یکی از اون اپدیت شده هاش را که تو دیتابیس هیچ انتی ویروسی نرفته بگذارید ممنون میشم.من چاکر رفقای باحال و بامرام نیز هستم
دوست عزیز سلام اگر دیدید که اواست توتستهای این شرکت تست کننده انتی ویروس ها ازنود جلود میزنه چون اواست بیشتر روی دیتابیس کار میکنه تا هوش مصنوعی اما نود بیشتر روی هوش مصنوعی سرمایه گذاری کرده و واسه همین توتست ها اواست از نود بیشتر است اما روزی میرسد که حرف اول و تمایز بین انتی ویروس ها را هوش مصنوعی انجام میدهد .خوب و سلامت باشید
درسته مهران جان ! این رو دلیت نکرد ولی پیغام بلاک کردنش رو فکر کنم داد!
اون رو شخصا با دستان مبارک به درک واصل کردم!![]()
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید----------------------------------------------------کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کسپر 12 تا رو با گارد شناخت
در آخرین تست هوش مصنوعی آنتی ویروسها در سایت AV-Comparatives که بر روی 27.271 نمونه آزمایش شده, آنتی ویروس Avast تونسته 7.845 نمونه یعنی 29% کل نمونه ها رو تشخیص بده. آنتی ویروس NOD32 هم تونسته 14.207 نمونه یعنی 52% رو از جمع کل تشخیص بده. این تست فقط بر روی اسکن دستی آنتی ویروسها یعنی بصورت ON-Demand انجام شده, هر چند که برای این 2 آنتی ویروس فرقی نمیکنه چون Behavior Blocker ندارند و حتی اگر نمونه ها اجرا هم میشد باز هم تشخیص نمیدادند.
حالا من این تست رو از این جهت که تشخیص ناد32 بیشتر از اواست بوده نگاه نمیکنیم بلکه به نمونه هایی نگاه میکنم که تشخیص ندادند. چون همانطور که گفتم اگر این 2 آنتی ویروس نمونه ای رو تشخیص ندید اون نمونه برای جفتشون مشکل سازه و اینجاست که فرقی بین اواست و ناد32 از دید من و کسانی که مثل من فکر میکنند وجود نداره.
نمونه هایی که Avast در این تست تشخیص نداده: 19.426
نمونه هایی که NOD 32 تشخیص نداده: 13.064
درسته که تعداد نمونه های شناسایی نشدۀ NOD32 کمتر از Avast است اما من تفاوتی بین 13 هزار ویروس و تروجان شناسایی نشده با 19 هزار تا نمیبینم چون کامپیوتر من و شما فقط به 1 دونه از اینها نیاز داره تا آلوده بشه.
این تست نشون میده که هر دو آنتی ویروس در مقابل ویروس ها و تروجانهای ناشناخته بی دفاعند و هر دو آنتی ویروس در واقعیت و کارکرد روزمره نمیتونند تمام نمونه ها رو شناسایی کنند. پس چاره چیست؟
اگر شما فکر میکنید که 52 درصد یا 57 درصد شناسایی هوش مصنوعی یک آنتی ویروس براتون کافی هست اونوقت خب بحث نکنید برید داخل انجمن اورژانس سیستم های آلوده در همین انجمن و تاپیک های کمکم کنید, یکی بدادم برسه, بدبخت شدم رفت و غیره ... رو بخونید.
اما اگر این مقدار شناسایی هوش مصنوعی در کنار لایه های دفاعی دیگری انجام بشه که بتونه محافظت سیستم رو در مقابل نمونه های ناشناخته 99.99 درصد بکنه اونوقت میشه بحث رو گسترده تر کرد. اما اگر بحث کسترده تر بشه و بحث لایه های دفاعی دیگری مانند Behavior Blocker, HIPS یا Auto Deny system protection به میون بیاد اونوقت هوش مصنوعی و حتی شناسایی درصدیه آنتی ویروسها معنی کمتری رو در محافظت پیدا میکنه و کمرنگ تر خواهد شد. چون محافظت اصلی رو در این صورت آنتی ویروس انجام نمیده بلکه لایه های دفاعیه دیگر نرم افزار هستند که انجام میدند.
موفق باشید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)