کو کجاست؟ منم میخوام . یعنی اوریجینالشو خریدن؟ از کجا میشه خرید؟ این طرفای ما که کرک شدش هم به زور گیر میاد چه برسه با اصلش
قیمتش چنده؟ یه آماری به ما بدین ممنون میشم.
کو کجاست؟ منم میخوام . یعنی اوریجینالشو خریدن؟ از کجا میشه خرید؟ این طرفای ما که کرک شدش هم به زور گیر میاد چه برسه با اصلش
قیمتش چنده؟ یه آماری به ما بدین ممنون میشم.
درود
مال من تو بازی میره و دمو هم نشون میده و سختی بازی هم انتخاب می کنم اما وقتی دمو تموم میشه و می خواد بره تو بازی این ارور رو میده:
البته با تغییر رزولوشن گاهی این ارور هم میره و فقط تصویر سیاه میشه.
دایرکس هم عوض کردم افاقه نکرده.دایرکس های بالاتر هم یه چیزایی داشتم نصب کردم هنوز که هنوزه نتونستم بازی کنم.تو رو به خدا یه کمکی بکنی!
سلام دوست من.
من هم Direct X خودش رو نصب كردم و هم بازيهاي جديد ديگه رو (Fifa2011،PES و ...) .
اما هنوز مشكل (سياه شدن صفحه) رو دارم!
راستي اين مشكل ربطي به كرك نداره!! .
دوستان خواهش ميكنم كمكم كنيد... .
ممنونم.![]()
سلام دوستان
منم خریدش
بدون کرک هست (2 دیسک)
البته بایستی دایرکتس Microsoft Visual C++ 2008 را نیز نصب کرد
خب حالا تو بازی من کمی تیک داره جریان چیه ؟
تا حالا نبوده بودم تو کال او تیکی باشه
اما گرافیک بازی بهتر شده یه نمه
سیاه شدن تصویر رو باید با driver جدید کارت گرفیکت حل کنی.
اگه ویندوز شما سون هست موقع بازی مودم ADSL خودتو خاموش کن.
تو یه مرحله میرم کابل هرو پاره می کنم تا صدا قطع بشه بعد باید از روی پل رد بشیم که با ارپیجی میزنه پل رو خراب می کنه و یکی از یارام میفته ÷ایین که من باید دستشو بگیرم.ولی نمیشه و بعد میگه شما نتونستید با تیمتون باقی بمونید و برمیگرده اول
اینجارو باید چیکار کنم؟
با سلام
ما که هر بلایی سرش آوردیم این لگ برطرف نشد نه پچ نه کرک نه پایین آوردن گرافیک ،مودم هم سر کاریه .بریم MOH بازی کنیم بهتره حداقل باگ رو میشه تحمل کرد ولی لگ رو نه .اینقدر به هوش مصنوعی MOH گیر دادند اینم که هوش مصنوعیش افتضاحه ،تو خیلی از صحنه ها یارای خودی پشت به دشمن وایستادن ولی دشمن بهشون کار نداره سختی بازی هم مال اینه که تیر دشمن کاری تره
سلام دوستان
یه نسخه ریپک دانلود کردم و نصب کردم . ویندوزم XP هست . وقتی بازی رو اجرا میکنم حدود 2 دقیقه طول میکشه تا صفحه Press any key بیاد بعدش هم دو برابر همین مقدار لودینگ بازیه و طول میکشه که بره تو بازی ولی توی بازی مشکلی ندارم و روونه . خارج هم که میخوام بشم باز هم همینجوری صفحه سیاه میمونه و هیچ طریقی خارج نمیشه .
همین بازی رو روی یه لپ تاپ با مشخصات ضعیف تر با Win 7 64bit به راحتی بالا میاد یعنی دیگه این همه طول نمیکشه بره تو بازی و بعدش خارج هم میشه
مشکل از چی میتونه باشه دوستان ؟
xp هست
سون نیست
به یه نتیجه جالب در مورد هوش مصنوعی بازی رسیدم که در90% از مواقعی که میمیرم یکی از افراد خودی که پشتم ایستاده وقتی میخواد به دشمن شلیک کنه اگر من جلوش باشم میزنه منم میکشه !!!
اگر شات گان دستش باشه که دیگه هیچ نصف گروه رو تیکه پاره مکینه تا یه سربازه دشمن رو بکشه
یعنی اگر این بازی تک نفره بود من تو نصف روز رو Veteran تمام میکرد ولی همین باگ شلیک از پشت به نفر خودی نمیذاره خوب پیشروی کنم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)