بچه ها خبری نشده در مورد دمو ؟
نمی دونم چرا چند روزه حسین و اون یکی دوستمون که خبر های جدید رو میذاشتند خبری ازشون نیست تا اخبار جدید رو بذارند
بچه ها خبری نشده در مورد دمو ؟
نمی دونم چرا چند روزه حسین و اون یکی دوستمون که خبر های جدید رو میذاشتند خبری ازشون نیست تا اخبار جدید رو بذارند
هفته آینده طبق گفته آقای جان مورفی در سایت تویتر دمو Pes11 منتشر خواهد شد .
به محض این که دمو منتشر بشه در همه جا از دمو حرف می زنن.
و شما می تونید از سایت pes-club دمو دانلود کنید.
برای اطلاعات بیشتر به سایتمراجعه کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مجتبی جان من همین الان تویتر جان مورفی رو چک کردم ولی هیچ خبر جدیدی نبود،فقط اعلام کرده که اخبار جدید این هفته منتشر میشه اینم یه عکس از صفحه جان مورفی:
احتمالا تا 15ام همین ماه لینک دانلود دمو بیاد![]()
جان مورفی کسیه که زندگیش PES هستش و با این بازی نفس میکشه ... یا بهتره بگم که عضو ارشد تیم تولید Konami هستش ....
دموی PES 2011 تا نیمه ی سپتامبر منتشر میشه
سلام به همه ی دوستان عزیز
به گزارش تویتر اسپانیایی Konami دمو تا نیمه ی سپتامبر در PSN و XBLMarketplace قرار میگیره...
در این گزارش گفته شده که تاریخ دقیق به زودی اعلام میشه.
محتوای مخفی: متن اصلی خبر
محتوای مخفی: ترجمه به انگلیسی
آدام (Adam) از سایت WENB گفته...
"خیلی از گیمرها انتظار دارند که دمو در اوایل سپتامبر و زودتر از دموی FIFA بیاد. با توجه به خبر منتشرشده ما میتونیم انتظار داشته باشیم که همین طور باشه. Konami به زودی تاریخ دقیق را اعلام میکنه و شاید ما را شگفت زده کنه؟! همه ی ما امیدواریم."
محتوای مخفی: متن اصلی
منبع: PES-Kings
Last edited by fouladiali; 01-09-2010 at 16:52.
دقیقا" سال پیش بود همین موقع ، با چه شور و اشتیاقی اخبار مربوط به پی ای اس 2010 رو پیگیری میکردیم ، سر از پا نمی شناختیم ، روزها برامون به سختی می گذشت همه در انتظار یه تحول عظیم در نسخه جدید ، نسبت به سنوات قبل بودیم ، همه شواهد حکایت از یه جهش بلند داشت ، یادمه روزهای آخر بچه ها شروع به انداختن روز شمار کردن ، با یه اطمینان خاطری از پی ای اس 2010 حرف میزدیم ، وقتی در مورد نسخه 2010 صحبت میشد با یه تعصب خاصی از این نسخه دفاع میکردیم به امید روزی که بعد از ریلیز شدن pes 2010 انتظارات به حقمون بر آورده شه ، وقتی خبر آمدن بازی به دستمون رسید یادمه یکی از دوستان که اگه اشتباه نکنم اهل شمال بود ، زود تر از همه این نسخه به دستش رسید ، اونشبی که بازی رو تهیه کرد یادم نمیره نزدیک به 50 نفر آن لاین بودن و منتظر خبرای جدید ، ولی روز بعدش با نصب بازی هممون نا امید شدیم ، شور اشتیاقمون به شدت سرکوب شد ، از داوری گرفته تا هوش مصنوعی و گیم پلی ، همه و همه پر از ایراد بود ...
این مقدمه رو گفتم تا ضمن یه فلاش بک به سال پیش ، امیدوار باشیم که این نسخه انتظارات نسبی ما رو بر آورده کنه ، ولی اتفاق سال پیش یه تجربه خوبی بود برای شخصه من ، و اونم این بود که تا زمانی که نسخه اصلی رو ( نه دمو) خریداری نکردم و روی سیستم نصب نکردم و بازی رو اجرا و رویت نکردم ، هیچ بلند پروازی از این نسخه ( pes 2011) نداشته باشم و معقولانه و بدون کوچکترین هیجان کاذبی به استقبال این نسخه برم.
Last edited by Talar2009; 01-09-2010 at 18:14.
اوه اوه اوه نیمه سپتامبر
ای بابا چقدر دیر انتظار داشتم همین هفته یا حداکثر هفته بعد رلیز بشه
خبری از سیستم مورد نیاز بازی نشد ؟؟؟ با سیستم زیر بازی اجرا میشه :
Ram : 3GB
CPU : 3.0 GHz
Graphic : 1GB NVIDIA GeForce GT 240
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)