تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 128 از 130 اولاول ... 2878118124125126127128129130 آخرآخر
نمايش نتايج 1,271 به 1,280 از 1295

نام تاپيک: سرويس ADSL صبانت

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    حکومت خود مختار خودم یه گوشه ایستگاه فضایی

پيش فرض

مثل اینکه دوباره قضییه سرعت بر اساس پروفایلا راه افتاده...

توی این سیستم که هر چند وقت یه بار شاهدشیم، سرعت برای اینکه سایتا سریع باز بشن و وبگردی خیلی سریع باشه، روی 1Mbps (یعنی 120KBps) ـه و بعد از حدود 30 ثانیه (حدود 4 مگ) اتصال ثابت (نشاندهنده دانلود) ، سرعت به حدود 160Kbps (یعنی 20KBps) برمیگرده... اگه دانلود رو نگه دارید و یکی دو دقیقه بعد تست کنید دوباره سرعت شده 120KBps...

این قضییه فقط واسه اکانت روزانه ـس و طبق سرعت قراردادتون، بعد از 30 ثانیه اتصال ثابت (دانلود نه وبگردی) سرعتتون به سرعت قرارداد برمیگرده (میشه بهش گفت یه چیزی مثل بافر!)... سرعت بالا فقط واسه وبگردیه... اصولاً واسه فراخوانی سایتا اتصال پایدار از یه لینک برقرار نمیشه به خاطر همین همه سایتا با سرعت یه مگ واسه ـتون باز میشن... ولی واسه دانلود، بعد از 30 ثانیه اول سرعتتون برمیگرده به 20...

طی 2 سال گذشته معمولاً هر 5-6 ماه یه بار حدود 1-2 ماه این سیستم اجرا شده (نه در تمام نقاط کشور)... خصوصاً در تهران...

البته فقط واسه اکانت روزانه ـس... باید بریم یه مگ بخریم تا سرعت کم نشه... البته تا الان که معمولاً بیش از 2-3 هفته و یه ماه این قضییه ادامه نداشته و امیدوارم ورش دارن... وقتی اینترنت حجمیه، سرعت مهم نیستش دیگه... امیدوارم سرعتو ثابت برگردونن به همون یه مگ و اینو بردارن...

امیدوارم اون دوست ما قبول کنه سرعتم میگم 3 هفته هست شده 5 روزانه با اعتراض باقی کاربران شاید ایشون 2 مگ اختصاصی بهش دادن فکر میکنه 128 هست یه مشکلی این وسط هست طبیعی نیست
    همه ایران سرعت کم شده یکی زیاده .
    اصلاً ربطی نداره... بالا رو بخون...!

درضمن سرعت شما کمه مشکل خودته... صبانت نمیتونه با اکانت شما وصل بشه و سرعت شما رو تست بکنه... میتونه ولی چون از خط تلفن شما استفاده نمیکنه تستش ارزش نداره...!!!! شما بهتره مشکلتو تو خط تلفنت و نویزش بگردی که چندین بار بهتون گفته شد توسط یوزرای مختلف ولی انگار شما کوک شدی همینطور پشت سر هم بگی مرگ بر صبانت...!!!

مشکلی داره صبانت تو منطقه ـتون خوب برید یه شرکت دیگه...

حالا هی انقدر بگید همین سرعتم از ما بگیرن...

من واقعاً علت اینهمه تکرار و اسپم شما رو نمیفهمم... به جای اثبات حرفاتون به کمک نرم افزارای مختلف، جزئیات مصرفتون (واسه حجم) و همچنین چک کردن نویز و غیره (واسه سرعت)، فقط یه سری جمله "صبانت دزده" و "مرگ بر صبانت" و bla bla blah هی هر صفحه 10 بار تکرار میکنید... هر صفحه نصف پستاش مال شماس...!!!!!
    Last edited by Cleeev; 29-07-2010 at 19:59.

2. 6 کاربر از Cleeev بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه PrinceofHacking's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

از صبح سرعت افتضاحه ... (روزانه)
    الان این صفحه رو 1 دقیقه طول کشید تا لود کنه تازه بدون عکس

باید زنگ بزنم ببینم چشون شده دوباره

آخر فروم باز t2download's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    ایران - اهواز

پيش فرض سکوت

مثل اینکه دوباره قضییه سرعت بر اساس پروفایلا راه افتاده...

توی این سیستم که هر چند وقت یه بار شاهدشیم، سرعت برای اینکه سایتا سریع باز بشن و وبگردی خیلی سریع باشه، روی 1Mbps (یعنی 120KBps) ـه و بعد از حدود 30 ثانیه (حدود 4 مگ) اتصال ثابت (نشاندهنده دانلود) ، سرعت به حدود 160Kbps (یعنی 20KBps) برمیگرده... اگه دانلود رو نگه دارید و یکی دو دقیقه بعد تست کنید دوباره سرعت شده 120KBps...

این قضییه فقط واسه اکانت روزانه ـس و طبق سرعت قراردادتون، بعد از 30 ثانیه اتصال ثابت (دانلود نه وبگردی) سرعتتون به سرعت قرارداد برمیگرده (میشه بهش گفت یه چیزی مثل بافر!)... سرعت بالا فقط واسه وبگردیه... اصولاً واسه فراخوانی سایتا اتصال پایدار از یه لینک برقرار نمیشه به خاطر همین همه سایتا با سرعت یه مگ واسه ـتون باز میشن... ولی واسه دانلود، بعد از 30 ثانیه اول سرعتتون برمیگرده به 20...

طی 2 سال گذشته معمولاً هر 5-6 ماه یه بار حدود 1-2 ماه این سیستم اجرا شده (نه در تمام نقاط کشور)... خصوصاً در تهران...

البته فقط واسه اکانت روزانه ـس... باید بریم یه مگ بخریم تا سرعت کم نشه... البته تا الان که معمولاً بیش از 2-3 هفته و یه ماه این قضییه ادامه نداشته و امیدوارم ورش دارن... وقتی اینترنت حجمیه، سرعت مهم نیستش دیگه... امیدوارم سرعتو ثابت برگردونن به همون یه مگ و اینو بردارن...

اصلاً ربطی نداره... بالا رو بخون...!

درضمن سرعت شما کمه مشکل خودته... صبانت نمیتونه با اکانت شما وصل بشه و سرعت شما رو تست بکنه... میتونه ولی چون از خط تلفن شما استفاده نمیکنه تستش ارزش نداره...!!!! شما بهتره مشکلتو تو خط تلفنت و نویزش بگردی که چندین بار بهتون گفته شد توسط یوزرای مختلف ولی انگار شما کوک شدی همینطور پشت سر هم بگی مرگ بر صبانت...!!!

مشکلی داره صبانت تو منطقه ـتون خوب برید یه شرکت دیگه...

حالا هی انقدر بگید همین سرعتم از ما بگیرن...
    دوست من من تا 1 ماه پیش 280 بود سرعت الان 3 هفته هست اینجوره هیچ کس هم محل نمیزاره نه تهران نه اهواز و سیستم همون سیستم هست واسه خودت یک چیز می گی ها و من اگه پست ها قبلی رو خونده باشی دیگه علیه صبانت چیزی نمیگم جواب رو بخاطر کسی دیگه دادی یا با اونی

پروفشنال VahidDG2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    CAPCOM

پيش فرض

امروز صبانت دوباره مثل قبل شده و قوق العاده سرعتش اومده پایین
    وقتی فایلی رو میذاری برای دانلود تا 4 مگابایت اول رو با سرعت همیشگی خودش میگیره ولی به مخض اینکه چهار مگابایت رو رد میکنه سرعت افتضاح میشه و به کمتر از 20 کیلوبایت بر ثانیه میرسه. تازه اگر دانلودت رو هم کنسل کنی باز هم سرعت همون 15-16 کیلوبایت در ثانیه هست و به زور صفحه ها رو باز میکنه و برای حل مشکل باید اکانتت رو دیسکانکت کنی و دوباره وصل کنی.
    اگر باز هم بیشتر از 4 مگابایت دانلود کنی باز هم همون آش و همون کاسه و سرعتت میشه 15-16 کیلوبایت.

سال 87 و تا وسطای سال 88 یادمه یه مدت اینجوری کرده بودن ولی درستش کردن، الان نمیدونم چی شده دوباره سیاست گند زدن به سرویس مشتری رو پیش گرفتن. این مشکل همین امروز شروع شد و تا دیروز مشکلی نداشتم.

برای بقیه هم همینه؟

از دیروز پریروز اینطور کردن

البته تجربه ثابت کرده که زمان شارژ میره بالا بعد از شارژ با مغز میاد پایین!!!

6. این کاربر از VahidDG2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

XSS

پروفشنال VahidDG2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    CAPCOM

پيش فرض

بجای اینکه با هم کل کل کنید خواهشا یه فکری برای سرعت کنین!!

یادمه 2 3سال پیش که صبانت این کارو کرد یکی از نمایندگی های مشهد فکس زد به مدیر عامل صبانت

اون ها هم در کمال پررویی گفتن سرعت همون سرعت قرارداده و ما تعهده دیگه ای نداریم!!!

کاش امسال هم یه کاری بکنن

طرف تو ترکیه سرعتش 34Mbps است بعد ما اینجا سره 2مگ داریم تو سر هم میزنیم!!!!

واقعا متاسفم برای شرکت های سرویس دهنده ی اینترنت

8. 4 کاربر از VahidDG2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال aliarnold's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

خدا لعنتشون كنه.
    ...ها هر روز يه قر جديد دارن.
    اصفهان هم قضيه الان حدود 1ماهه كه ادامه داره و بنده پس از چند دقيقه داد و بيداد با پشتيباني محترم اين مطلب رو شنيدم كه اين حالت ديگه درست بشو نيست . ايشالله الكي گفته باشه!
    من نميددونم چطور ديگه ميخوان نت رو محدود كنند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ (((محدوديت حجمي+محدوديت سرعت+محدوديت هر چند وقت يه بار به يه جا+فيل--ت--ر+...(اين داستان ادامه دارد.) )))

10. 2 کاربر از aliarnold بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mahdi-001's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

امروز سرعت دانلود اومده پائین متاسفانه.

دانلود اولش با 120 شروع میشه بعد از چند ثانیه میره رئی رنج 10-20

شاید یه مشکلی پیش اومده باشه.
    به نظرم درست میشه.
    دقیقا ماله من هم همینطوره!!!!خیلی افتضاح شده فکر کنم علتش کنکوره!
    Last edited by mahdi-001; 29-07-2010 at 20:54.

آخر فروم باز mehdi_halla's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    نيشابور

پيش فرض

آخه نمیدونم علتش چی میتونه باشه.هر جور که فکر کنین به نفع صبانته که سرعتش مثل قبل بالا باشه.چرا؟ چون زمانی که سرعت بالاتره یوزر سریع‏تر حجمش تموم میشه و مجبور میشه شارژ کنه (که خیلی گرونتر از تمدید قرارداده وبه نفع صبا) یا اینکه قراردادش رو تمدید کنه که در این حالت هم قبل از موعد مقرر پول تو جیب صبا میره و کلا تو یه بازه زمانی که پیش بینی و برنامه‏‏ریزی کرده بودن ،قلک صبا سنگین تر میشه!

13. این کاربر از mehdi_halla بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mahdi-001's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

چپ و راست میان میگن اینترنت پرسرعت !!!آخه یکی نیست به اینا بگه سرعت دان 14 میشه اینترنت پرسرعت؟؟؟؟دایل آپ سرعت دان 6 بود اونوقت اینترنت پرسرعت میشه 14؟؟؟؟
    نمیدونم دیگه چی بگم؟؟اینترنت پرسرعت برا من 54هزار تومن اشتراک+10تومن رانژه+20تومن جریمه راهنمایی و رانندگی(چون وارد طرح ترافیک شدم البته میزان جریمه رو مطمِئن نیستم)+51 هزار تومن خط تلفن جدید (خط اصلی خونه pcmهست)+17 هزار تومن تعویض سیم کشی داخلی خونه+45 هزار تومن مودم و... پای من دراومده اونوقت سرعت میشه 14؟؟؟خیلی نامردین !!!من به خاطر این سرعت بالا اومدم صبانت!!!خدا لعنتشون کنه!!!سرعت صفحه باز کردنم 1.8 مگ بود الان شده حدود 400!!!

15. 2 کاربر از mahdi-001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    حکومت خود مختار خودم یه گوشه ایستگاه فضایی

11

دوست من من تا 1 ماه پیش 280 بود سرعت الان 3 هفته هست اینجوره هیچ کس هم محل نمیزاره نه تهران نه اهواز و سیستم همون سیستم هست واسه خودت یک چیز می گی ها و من اگه پست ها قبلی رو خونده باشی دیگه علیه صبانت چیزی نمیگم جواب رو بخاطر کسی دیگه دادی یا با اونی
    خوب همینو 50 بار دیگه ـم گفتی شما... من با شما مشکلی ندارم و با کسیم نیستم...!

چیزی که یه ماه پیش بوده دلیل نمیشه الانم باشه... شما یا مخابرات ریـــده به خطتون و نویز خطتون زده بالا (با توجه به قطع شدن که میگید ، قطعی به خاطر نویز بیش از حد پیش میاد)... یا شرکت نماینده ای که ازش گرفتید بیش از حد پهنای باندش توی منطقه ـتون فروخته...! (که این دومیه میتونه دلیل سرعت پایینتون باشه)...

با توجه به اینکه میگید قطعی زیاد دارید، معمولاً 99 درصد قطعیا به خاطر نویز شدید خط تلفنتونه (یه جز مشکلاتی که ماهی 5-6 بار واسه شبکه پیش میاد)... حالا این نویز میتونه مقصرش تغییری توسط مخابرات در سروراش یا پست های مخابرات محلی و منطقه ـتون باشه، بیشتر از اون میتونه بر اثر تأثیر یه میدان الکترو مغناطیسی قوی روی مودمتون یا سیم تلفنتون و یا استفاده نکردن از اسپیلیتر سر راه تلفناتون باشه...

نویز بیش از حد باعث قطعی و سرعت بسیار پایین و پینگ بالا میشه که همون چیزایی که شما بهشون اشاره میکنید...

شما برید تو مودمتون بگردید دنبال Noise Margin یا SNR Margin یا هر چیزی تو این مایه ها و از صفحه عکس بگیرید و بگذارید اینجا... معمولاً اینا با Downstream Upstream و دیگر جزءیات مربوط به شبکه DSL توی یه صفحه داخل مودما نوشته میشن...

17. این کاربر از Cleeev بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •