تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 128 از 296 اولاول ... 2878118124125126127128129130131132138178228 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,271 به 1,280 از 2953

نام تاپيک: مسابقات pes 2010 ( سری لیگ برتر اروپا )

اگه نباشه جاش خالی می مونه masoodbr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    تئاتر رویاها (Old Trafford)

پيش فرض

سلام به همه دوستان گلم
    خدايي سرم خيلي شلوغه يك چند روزي الان چند صفحه اخر را خوندم از فرط خستگي عملا چيزي نفهميدم الان دقيقا من بايد چه كار كنم كه راه بيفتم
    در ضمن من اون فايلهايي را كه ممد(البته اگه محمد ناراحت نميشه) گفته بود رفتم كافي نت دان كردم يعني الان از اونها استفاده نكنم؟؟؟؟؟؟؟

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

فعلا بکام توی میلان نیست باید درستش کنم . اگه ما بخوایم الان نقل و انتقالات رو انجام بدیم که یک هفته طول میکشه آخه .
    در ضمن لازم نیسن موقتا رو پر رنگ بنویسی .
    آپشن فایلت رو بعد از انتخاب تیم برات مبفرستم چون سرعتت کمه نمیتونی دوبار آپشن فایل بگیری .

---------- Post added at 11:51 PM ---------- Previous post was at 11:48 PM ----------

سلام به همه دوستان گلم
    خدايي سرم خيلي شلوغه يك چند روزي الان چند صفحه اخر را خوندم از فرط خستگي عملا چيزي نفهميدم الان دقيقا من بايد چه كار كنم كه راه بيفتم
    در ضمن من اون فايلهايي را كه ممد(البته اگه محمد ناراحت نميشه) گفته بود رفتم كافي نت دان كردم يعني الان از اونها استفاده نكنم؟؟؟؟؟؟؟
    سلام خسته نباشی پهلوون .

ببین الان داریم تیمها رو انتخاب میکنیم . سر اینا بحثه :
    الان تیمهای رئال - منچستر -آرسنال و همین میلان و لیورپول هنوز هستن و از طرفی محمد و عادل و مسعود و حامد تیم ندارن باید با هم یه جوری کنار بیاین .

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

فعلا بکام توی میلان نیست باید درستش کنم . اگه ما بخوایم الان نقل و انتقالات رو انجام بدیم که یک هفته طول میکشه آخه .
    در ضمن لازم نیسن موقتا رو پر رنگ بنویسی .
    آپشن فایلت رو بعد از انتخاب تیم برات مبفرستم چون سرعتت کمه نمیتونی دوبار آپشن فایل بگیری .
    حالا چرا قهر میکنی.اصلا میخوای پس یونایتد رو بردارم؟ولی خدایی حداقل با آخرین نقل و انتقالات باشه.راستی خودمون هم نقل و انتقالات داریم یا نه؟برای انتخاب تیم بگم که بین میلان و چلسی.بقیه رو بیخیال شدم چون ریال که خیلی قویه بهش نیاز ندارم اینتر هم که تیم رقیبه...هر چند که آخر منو مجبور میکنی میلان بردارم.
    حالا که آپشن فایلنمیدی این تیمها چقدر با تیمهایی که توی آپشن فایل نقل و انتقالات گذاشته بودن تفاوت دارن؟می تونم روی اون تیمها حساب کنم تا تیمم رو الان قطعی گم؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه masoodbr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    تئاتر رویاها (Old Trafford)

پيش فرض

البته با اجازه دوستان من كه منچستر هستم
    حسين جان دقيقا نگغتي براي راه اندازي اپشن فايل من چه كار كنم دقيقا

پروفشنال mohammad8711's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    right behind you

پيش فرض

دوستان تو این تاپیک منو محمد! صدا کنید ، یعنی یه ! به آخرش اضافه کنید

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

حسین میگم یه توضیحی برای اعضا بده تا بدونن بازی باید دیفالت باشه با فقط کرک 1.3و پچ هم ننصبن.
    اولا حسین آقا نه حسین هی هیچی نمیگم ... .
    دوما ما نباید با صحبتهای پچ و این حرفا بچه ها رو گیج کنیم . فعلا مساله آپشن فایل تموم بشه بعد میشه درمورد کرک صحبت کنیم .
    من تا فردا شب آپشن فایل تمام بچه ها رو براشون میفرستم .فعلا باید تکلیف شما چند نفر مشخص بشه .

---------- Post added at 12:02 AM ---------- Previous post was at 12:01 AM ----------

البته با اجازه دوستان من كه منچستر هستم
    حسين جان دقيقا نگغتي براي راه اندازي اپشن فايل من چه كار كنم دقيقا
    مسعود جان دقیقا مثل لیگ قبل عمل میکنیم . من آپشن فایل تو رو به محمد میدم اون مشکل کیتها رو حل میکنه و برات میفرسته .

---------- Post added at 12:07 AM ---------- Previous post was at 12:02 AM ----------

حالا چرا قهر میکنی.اصلا میخوای پس یونایتد رو بردارم؟ولی خدایی حداقل با آخرین نقل و انتقالات باشه.راستی خودمون هم نقل و انتقالات داریم یا نه؟برای انتخاب تیم بگم که بین میلان و چلسی.بقیه رو بیخیال شدم چون ریال که خیلی قویه بهش نیاز ندارم اینتر هم که تیم رقیبه...هر چند که آخر منو مجبور میکنی میلان بردارم.
    حالا که آپشن فایلنمیدی این تیمها چقدر با تیمهایی که توی آپشن فایل نقل و انتقالات گذاشته بودن تفاوت دارن؟می تونم روی اون تیمها حساب کنم تا تیمم رو الان قطعی گم؟

محمد جان فکر میکنم اصلا متوجه نیستی من صفحه قبل آمار قدرت تیمها رو گذاشتم میلان قدرتش در مجموع کم نیست با این وجود اگه دوست داری میتونیم ترتیب انتقال دو بازیکن رو به تیمت بدیم .
    اجازه بده الان قدرت تیم میلان رو بصورت تصویری برات میذارم .

میلان ضربه ایستگاهی زنی بنام پیرلو داره که توی کرنرها هم برات میتونه خیلی مفید باشه .
    میلان بازیکن جنگنده ای بنام گتوزو داره که با کارت تخصصی ENFORCER دائما توی زمین برای تصاحب توپ میجنگه .
    میلان اینزاگی رو داره که با کارت تخصصی گل پوچر دائما از کمند مدافعین حریف فرار میکنه و خودشو با دروازه بان حریف تک به تک میکنه .
    پاتو هم که هم سرعت بالایی داره و هم کارت مهارتی تمام کنندگی در موقعیتهای تک به تک . رونالدینیو هم بازیکن کوچیکی نیست .
    فقط اینو بهت بگم اگه بتونی و هنر اینو داشته باشی که درست از قابلیتهای این بازیکنان استفاده کنی تمام تیمها رو میتونی لوله کنی .
    اگه تو این تیمو برنداری من ورش میدارم .
    Last edited by 4039; 23-02-2010 at 00:17.

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

آقای حسین آقا خدایی من آماتورم.تیم میلان رو با آپشن فایل نقل و انتقالات که داشتم تست کردم.حداقل اگه نقل و انتقالات باشه و بشه یه مهاجم و دروازه بان خوب یا مدافع بخرم میلان رو برمیدارم.اگه نیست که بین چلسی و اینتر هرکدوم شد برای من.

میلان ضربه ایستگاهی زنی بنام پیرلو داره که توی کرنرها هم برات میتونه خیلی مفید باشه .
    میلان بازیکن جنگنده ای بنام گتوزو داره که با کارت تخصصی ENFORCER دائما توی زمین برای تصاحب توپ میجنگه .
    میلان اینزاگی رو داره که با کارت تخصصی گل پوچر دائما از کمند مدافعین حریف فرار میکنه و خودشو با دروازه بان حریف تک به تک میکنه .
    پاتو هم که هم سرعت بالایی داره و هم کارت مهارتی تمام کنندگی در موقعیتهای تک به تک . رونالدینیو هم بازیکن کوچیکی نیست .
    فقط اینو بهت بگم اگه بتونی و هنر اینو داشته باشی که درست از قابلیتهای این بازیکنان استفاده کنی تمام تیمها رو میتونی لوله کنی .
    اگه تو این تیمو برنداری من ورش میدارم .

حسین جان اینها همه رو میدونم.من حتی در بازیهای دونفره که طرف میره بارسا یا رئال رو برمیداره من با این تیم بازی میکنم و چون با خصوصیاتش آشنا هستم این رو گفتم چون واقعا با کم شدن قدرتهاش حداقل من نمیتونم در طول لیگ نتایج خوبی بگیرم.حالا نمیتونم همه رو توضیح بدم.ولی جدا اگه قبلا گفته بودم این تیم رو برمیدارم خوب برش میدارم.ولی من تا تیم خصوصیاتی که در نظر دارم رو نداشته باشه نمیگم برمیدارم.باز هم تصمیم با شما.اولویتهای بعدی من چلسی و اینتر هست.حالا تصمیم با شما.
    فقط اگه بچه ها صداشون دراومد خودت باید جوابشونو بدی .
    نه.من نگفتم که برای من اختصاصی این کارهارو انجام بده.گفتم اگه نقل و انتقالات باشه.منظورم هم از نخست وزیر برلوسکونی بود.نه اینکهشما برام پارتی بازی کنید.
    این بحث الکی داره طول میکشه.یکی از این سه تیم منم دیگه.بقیه چی برداشتن؟خودت چی؟
    Last edited by mohammad_87; 23-02-2010 at 00:30.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

آقای حسین آقا خدایی من آماتورم.تیم میلان رو با آپشن فایل نقل و انتقالات که داشتم تست کردم.حداقل اگه نقل و انتقالات باشه و بشه یه مهاجم و دروازه بان خوب یا مدافع بخرم میلان رو برمیدارم.اگه نیست که بین چلسی و اینتر هرکدوم شد برای من.
    من میدونم تو میلان رو خیلی دوست داری به همین خاطر بهت اصرار میکنم این تیمو برداری . باشه یک دروازه بان خوب و یک مدافع یا مهاجم خوب هم میتونی انتخاب کنی .
    فقط اگه بچه ها صداشون دراومد خودت باید جوابشونو بدی .

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

در مورد نقل و انتقالات با توجه به اینکه این کار حداقل چند روزی وقت میبره بچه ها باید نظرشونو بگن که آیا این کار رو بکنیم یا نه .

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

محمد اصلا با یاهو مسنجر آنلاین شو اینجوری خیلی وقتمون گرفته میشه که هر 10 دقیقه یکبار یک پست ارسال میشه .

راستی تو چرا یک پستو همش ویرایش میکنی میترسی صفحات سایت اسراف بشه ؟
    Last edited by 4039; 23-02-2010 at 00:43.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •