علی آقا وضعیت چطوره ، منم سرویس رو بدم تغییر بدن ؟![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
علی آقا وضعیت چطوره ، منم سرویس رو بدم تغییر بدن ؟![]()
والا من به 1 میگ تغییر دادم . تو اگه میتونی ماهی 20 تومن بدی به دو میگ تغییر بده .
دو مگ دیگه خیلی زیاده ، چون سرعتای این سرویسها اگه درست بشه دیگه کافیه. من همون سرعت قدیم خودم رو میخوام که با 110 تا دانلود میکردم !
دلم میخواد همون یک مگ بگیرم
فکر نکنم 2 میگ زیاد باشه . چون من پارسال یه 2 میگ -- کرده بودم سرعت دانلودش از 180 بیشتر نمیشد . من الان از مدیافایر که دانلود میکنم سرعتش از 150 میره تا 50 ولی میانگین 100 هست اما وقتی از اپلود باز دانلود میکنم سرعتش بیشتر از 130 نمیشه .
البته من اراک نیستما . چون بهاره میگفت من با 512 سرعتم از 170 پایین تر نمیاد
امشب خودش دیسکانکت شد برای شبانه!
دقیقا همین حالت برای من پیش اومده!!!
مودم هم tp-link8901 هست ولی روی مودم شاتل هم خودم دیدم (یه مدت پاساژ طلا فقط شده بود همین شاتل! مودم های چینی با ظاهر ایرانی)
و اینکه هر دوبار هم درحال ور رفتن با فایروال بودم که این اتفاقات عجیب غریب رخ میداد و هنوز در عجبم!!!
نمیدونم چرا هیچ رنگی به این رنگی نمیرسه!![]()
Last edited by I-Tech; 03-12-2012 at 02:24.
برای پیدا کردن سرعت واقعی خطتون وارد تنظیمات مودم ، قسمت status بشین :
مودمی که استفاده می کنم tplink 8901 هست و همونطور که با فلش قرمز رنگ مشخص کردن مودم خط من رو با پهنای باند 1.5 مگابیت بر ثانیه تشخیص داده! البته تعرفه فعلیم اسمآ 512 است و تقریبآ با 170 دانلود می کنم.
سایت speedtest هم به درستی سرعت رو 1.5 مگابیت تشخیص داد!
واسه منم اینه از اولم همینطوری بود ولی دانلودش مث شما 1504 بود، به هرحال الان سرعتم نصف شده.
![]()
سلام
دوستان سفارش آنلاین (شارژ مجدد) برای شاتل تو اراک وجود داره یا اینکه باید پاشیم بریم دفترشون نقدی حساب کنیم؟
لطفا راهنمایی بفرمایید.
ظاهرآ ترافیک های شبانه ای که تو روزانه حساب شده بود پاک شدن! گزارش کارکرد کلی رو از سایت مخابرات چک کنید.
ولی خوب مشکل اینجاست که مبلغ فیش تلفن هنوز تغییری نکرده. بچه های مخابرات واقعآ خسته نباشین!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)