تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 128 از 481 اولاول ... 2878118124125126127128129130131132138178228 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,271 به 1,280 از 4806

نام تاپيک: Vivaz » اولین گوشی سونی اریکسون با فیلمبرداری HD با سیمبین تاچ و پردازنده 720 مگاهرتزی

داره خودمونی میشه burberry's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سلام نقشه واسه ovi map or google map رو از كجا نيشه دانلود كرد البته ورژن هاي جديد و راه هاي ايران
    این میتونه کمکت کنه
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------میگم حواست خیلی جمع هستا دقیقا اون پستم صفحه114 هستاینم از اون پستم و قضیه سی دی نداشتن و....
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by burberry; 02-07-2010 at 10:58.

2. این کاربر از burberry بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mous3030's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

چقدر برنامه کمه برای ویواز اونائی هم که هستش یا باید گوشی رو -- کنی یا بخری
    مدیا پلیری که فرمتای تصویری رو ساپورت کنه ، برنامه افیس، مرور عکسها و ....
    رو سری پی میشد واکمن نصب کرد بر این هم چنین چیزی ممکنه

اگه نباشه جاش خالی می مونه 7evil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    liberty city

پيش فرض

برنامه كه مخصوص ويواز نيست برنامه بايد واسه سيمبين سري 60 ورژن 5 باشه ويواز و غير ويواز نداره

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

1.جي پي اس خودش فعاله و فقط بايد كاتكت بشي و با ايرانسل ميشه ولي برنامه هايي كه حميد جان در بالا بهت معرفي كرده كانكت شدن لازم نداره
    2.اين گوشي سيدي همراهش نيست و بدون سيدي هم كاراي سادتو انجام ميده ولي اگه كارات پيچيده باشه ميتوني توي صفحه ي 114 تا 120 دنبالش بگردي اونجا اهنماييت كرده در ضمن توجه داشته باش كه اقاي burberry اين راهنمايي رو نوشته در ضمن مبارك باشه و همچنين نگاه كن ببين در پشتش لقي نداره يا دكمه هاش سفت هستند خوب چكش كن

---------- Post added at 01:53 AM ---------- Previous post was at 01:50 AM ----------

در ضمن يادم رفت بگم كه همون طور كه حميد گفت چطور فايل سيس ريخته؟چون نياز به ساين دارنو ساين يك گوشي به فايل هاي سر و كي نياز دراه و كار حتي نيم ساعت هم نيست
    ممنون از شما.

خوشبختانه هیچ لقی نداره.

در مورد فایل سیس . این فایل های سیس و jar رو تو گوشی کپی کرده برای، نصب . مگه نمیشه کپی کرد؟؟؟

من هم زدم کار کرد و بازی رو نصب کرد. مشکلی نداشت.

و باز هم چند تا سوال

1- عموما با قلم کار میکنن با این گوشی یا انگشت؟؟؟

چون من الان بعد از دو روز کار کردن، کاملا می بینم که خش ها و خطوطی روی ال سی دی افتاده که تو نور مشخص میشه. وقتی ال سی دی خاموشه.
    به خصوص در جاهایی scroll down , scroll up .
    آیا این طبیعیه؟

2- فرق GPS اصلی گوشی با SMARTCOMGPS چیه؟

و اصلا فرق اسمارت با این برنامه های نقشه چیه؟همین داخلی هاش.

و از کجا میشه فهمید که تو اسمارت وصل شدی به ماهواره.؟؟ اون علامت ماهواره بیاد یعنی وصلی؟؟ و چه امکاناتی با ماهواره میده؟؟

ممنون

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    liberty city

پيش فرض

ممنون از شما.

خوشبختانه هیچ لقی نداره.

در مورد فایل سیس . این فایل های سیس و jar رو تو گوشی کپی کرده برای، نصب . مگه نمیشه کپی کرد؟؟؟

و باز هم چند تا سوال

چون من الان بعد از دو روز کار کردن، کاملا می بینم که خش ها و خطوطی روی ال سی دی افتاده که تو نور مشخص میشه. وقتی ال سی دی خاموشه.
    آیا این طبیعیه؟

و از کجا میشه فهمید که تو اسمارت وصل شدی به ماهواره.؟؟ اون علامت ماهواره بیاد یعنی وصلی؟؟ و چه امکاناتی با ماهواره میده؟؟

ممنون
    ر مورد سوال دومت شك دارم و بهتره كه بقيه كه وارد تر هستن جوابتو بدن وليدر مورد سوال اولت فكر نكنم كسي از بچه ها اين مشكلو داشته باشه كه خط افتاده باشه رو گوشيش بقيه مي گفتن كه ما رو صفحه ي گوشيمون هنوز خط نيفتاده

پروفشنال mous3030's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

برنامه كه مخصوص ويواز نيست برنامه بايد واسه سيمبين سري 60 ورژن 5 باشه ويواز و غير ويواز نداره
    منم منظورم همین ورژن سیمبین بود دیگه حالا چه فرقی داره اینقدر دم از سیستم عاملش زده میشه ولی برنامه فری براش موجود نیست

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    liberty city

پيش فرض

ما مگه دنبال چه برنامه اي واسش ميگردي؟

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یگانه شهر صاحب مقبره الشعرا

پيش فرض

ممنون از شما.

خوشبختانه هیچ لقی نداره.

و باز هم چند تا سوال

آیا این طبیعیه؟

ممنون
    اولا مبارکه
    ظاهرا سر شما هم کلاه رفته
    کدوم شهر هستین ؟
    برنامه های جاوا براحتی نصب میشوند
    اما برنامه ها و بازیهای sis بصورت معمولی نصب نمیشند و موقع نصب ارور سرتیفیکیشن میاد
    برای نصبشون 2 حالت داره
    1- هــک کردن گوشی
    2- ساین کردن فایلهای سیس
    ویواز و اکثر گوشیهای جدید هـک نمیشند
    پس از راه ساین کردن که توسط فایلهای مخصوص گوشی اجام میشه، میشه نصبشون کرد
    و این فایلهای مخصوص گوشی حداقل 1 روز وقت نیاز داره تا حاظر بشه
    واسه خاطر همین دوستان گفتن نیم ساعته بعیده برنامه جی پی اس را نصب کنه

اما در مورد GPS
    در گوشیها چندین برنامه وجود داره که میشه از gps استفاده کرد
    برنامه های همچون گوگل مپ هم از اینترنت استفاده میکنند و هم از gps
    پس این برنامه ها نیاز به اینترنت دارند که در ایران زیاد مقرون بصرفه نیست
    بعضی برنامه ها هم رایگان هستند و بدون نیاز به اینترنت خاصی (فقط چند لحظه نیاز دارند)
    مثل گارمین اسمارت‌کام‌جی‌پی‌اس و OVI Maps
    برنامه اسمارت کام زمانی به ماهواره وصل میشه یک فلش قرمز بر روی نقشه ظاهر میشه
    حتی اگر نقشه ای موجو نباشه فلش قرمز ظاهر میشه
    اگر خواستی بدونی به چند ماهواره وصل شده و خلاصه وضعیت ماهواره ها را بدونی میتونی از منوی زیر مشاهده کنی :
    options\view\satllites

گوشیهایی که سیمبیان ویرایش پنجم دارند نیازی به به استفاده از قلم ندارند
    من بعنوان بند وصلش کردم
    اما هیچوقت بدردم نخورد و همیشه با انگشتان کار کردم
    اخرش هم گمش کردم و یه بند گرفتم

در مورد خشها
    گوشی من بعد از ماه ها هنوز کوچیکترین خشی نداره رو صفحه
    دقت کن ببین یه برچسب روی تاچ گوشی هست یا نه ؟
    اگر هست طبیعیه این خشها و فوری بکنش
    اگر چنین برچسبی نیست گوشی دست دوم هست و وجود چنین خشهای اونم در گوشی آکبند قابل قبول نیست

10. 3 کاربر از golmohammadi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام.
    تهرانم. از علاالدین گرفتم.

بحث کلاه گذاشتن نیست. این یارو از بقیه ی مغازه ها 15 تومن کمتر میداد و اونها پول راه اندازی و بقیه ی کلاهبرداری ها رو نمیگرفتند ، اما این گرفت و در واقع همون شد. اول تا آخرش فهمیدم که همه اش کلاهبرداری جدید. اما ایکس 6 که خریدم از نمایندگی اصلی خریدم. و فکر کنم که همین کار بهتر باشه. چون دیگه پولی نگرفتند.

در مورد برنامه ها، این یارو فایل هاش نصبش رو گذاشته. و الان که امتحان میکنم، همون قضیه سرتیفیکیت پیش میاد. البته نه همشون. یه بازی ریخته که اون مشکلی نداره. و اجرا میشه. بقیه شون هم jar هست.

در مورد خش:
    شما درست گفتید. یه ورقه ی خیلی نازک بود. هفته ی پیش یه ایکس 6 خریدم. ولی اون خیلی واضح تر بود. این رو اصلا ندیدم.

اون رو بکنم، بهتره. یا نه؟ میترسم زود کثیف بشه و کیفیت تصویر بیاد پایین.و اعصاب تمیز کردن اون رو ندارم.

راستی. این ایکس 6 رو بردم، نمایندگی اش و برام همون برنامه ی مپ و جی پی اس اصلی رو راه اندازی کرد و بدون اینترنت کار میکنه و خیلی از مکان ها رو نشون میده.

سوالم اینه که مثلا این اسمارت چه فرقی داره، با این برنامه های مپ که خود ایرانی ها مینویسن.؟ یعنی همین نقشه های تهران و ایران که میریزن رو گوشی؟
    Last edited by REZAt1980; 04-07-2010 at 18:47.

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یگانه شهر صاحب مقبره الشعرا

پيش فرض

سلام.
    تهرانم. از علاالدین گرفتم.

بحث کلاه گذاشتن نیست. این یارو از بقیه ی مغازه ها 15 تومن کمتر میداد و اونها پول راه اندازی و بقیه ی کلاهبرداری ها رو نمیگرفتند ، اما این گرفت و در واقع همون شد. اول تا آخرش فهمیدم که همه اش کلاهبرداری جدید. اما ایکس 6 که خریدم از نمایندگی اصلی خریدم. و فکر کنم که همین کار بهتر باشه. چون دیگه پولی نگرفتند.

در مورد برنامه ها، این یارو فایل هاش نصبش رو گذاشته. و الان که امتحان میکنم، همون قضیه سرتیفیکیت پیش میاد. البته نه همشون. یه بازی ریخته که اون مشکلی نداره. و اجرا میشه. بقیه شون هم jar هست.

در مورد خش:
    شما درست گفتید. یه ورقه ی خیلی نازک بود. هفته ی پیش یه ایکس 6 خریدم. ولی اون خیلی واضح تر بود. این رو اصلا ندیدم.

اون رو بکنم، بهتره. یا نه؟ میترسم زود کثیف بشه و کیفیت تصویر بیاد پایین.و اعصاب تمیز کردن اون رو ندارم.

راستی. این ایکس 6 رو بردم، نمایندگی اش و برام همون برنامه ی مپ و جی پی اس اصلی رو راه اندازی کرد و بدون اینترنت کار میکنه و خیلی از مکان ها رو نشون میده.

سوالم اینه که مثلا این اسمارت چه فرقی داره، با این برنامه های مپ که خود ایرانی ها مینویسن.؟ یعنی همین نقشه های تهران و ایران که میریزن رو گوشی؟
    حالا اینکه چند تومن کلاه گذاشتند بماند مهم اینه که خود گوشی با متعلقاتش سالم باشه
    این برنامه ها هم همشون را کپی کرده باید فایلهای گوشی خودت را درخواست بگی بچه ها برات بذارند تا بتونی همشو نصب کنی
    اون برچسبو بهتره بکنی
    چون زود خش میفته روش و کیفیت تصویر بد میشه
    اگه با گوشی لمسی درست کار کنی به این راحتی خش نمیفته
    با این حال اگر خواستی برو برچسب دیگه ای بخر ولی از مال خودش ایتفاده نکن
    جواب سوال اخریت هم تو پست قبلیم گفته بودم
    بازم سوالی بود بپرس

13. این کاربر از golmohammadi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •