با سلام خدمت همه دوستان و سروران گرامی؛
ماشین من سمند پایه گازسوز؛مدل90 برج 4؛ماشینایی که قبل از این داشتم سمند معمولی،پارس،پژو 405،پژو2000،پرایدوپی کی؛من تاحالا 45000 تا با ماشین پیمایش داشتم به خاطر اینکه مسافرت زیاد میرم کارکردش زیاد شده؛قبل از اینکه اینه بخرم میخواستم 206 سدان بگیرم که الان خیلی خوشحالم که اینو گرفتم؛و اما تجربه من تو این 10 ماه:ماشین فوق العاده نرم،کم مصرف،پر شتاب،پر کشش البته نسبت به ماشینای قبلی؛حالا مشکلات من تا اینجا:1تو ماه اول بود که رگلاتور گاز به صدا افتاد که رفتم نمایندگی امداد کردن 10 روزه اومد بهم زنگ زدن رفتم واسه تعویض که تا الان مشکلی نداشته؛2 تو کیلومتر15000 متوجه روغن ریزی شدم که کم بود بازم رفتم نمایندگی نگا کردن گفتن از اویل ماژوره باز پک تعمیریشو امداد کردن که 20 روزه اومد و واسم درستش کردن کو فک کنم از اولشم بهتر شده البته مکانیکای نمایندگی که من میرم واقعا تو کارشون حرف ندارن؛تو این مدت که قطعه اویل ماژور برسه مرتب روغن ماشینو چک کردم که چیزی کم نکرده بود؛حالا به این نکته توجه کنید:تو نمایندگی که بودم همه جور ماشینی بود؛یه 207 بود که صاحبش میگفت تو راه خود به خود خاموش میشه؛یه پژو 405 باموتور جدید بود که میگفتن 10 روزه خوابیده منتظر قطعه هست؛پارس زانتیا موتور مدل 90 بود که صاحبش میگفت مشکلش حل بشه میفروشمش خلاص؛جالبتر از همه یه پارس بود که تو کیلومتر 300به قول دوستان موتور سوزونده بود؛پس دوستان اشکال تو همه ماشینا هست؛به خدا این قدرم که میگین ماشین بدی نیست؛من که اگه قرار باشه بازم ماشین عوض کنم همینو میگیرم چون ماشین خارجی که نمیتونم بگیرم؛این ماشین تو هم رده های خودش بهترین نباشه چیزی کم نداره؛این تجربه من بود از تو این 10 ماهی که پشت این ماشین نشستم؛
.gif)