تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 128 از 472 اولاول ... 2878118124125126127128129130131132138178228 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,271 به 1,280 از 4717

نام تاپيک: ‌ سمند EF7 پایه گاز سوز و بنزینی ( Samand )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

با سلام خدمت همه دوستان و سروران گرامی؛
    ماشین من سمند پایه گازسوز؛مدل90 برج 4؛ماشینایی که قبل از این داشتم سمند معمولی،پارس،پژو 405،پژو2000،پرایدوپی کی؛من تاحالا 45000 تا با ماشین پیمایش داشتم به خاطر اینکه مسافرت زیاد میرم کارکردش زیاد شده؛قبل از اینکه اینه بخرم میخواستم 206 سدان بگیرم که الان خیلی خوشحالم که اینو گرفتم؛و اما تجربه من تو این 10 ماه:ماشین فوق العاده نرم،کم مصرف،پر شتاب،پر کشش البته نسبت به ماشینای قبلی؛حالا مشکلات من تا اینجا:1تو ماه اول بود که رگلاتور گاز به صدا افتاد که رفتم نمایندگی امداد کردن 10 روزه اومد بهم زنگ زدن رفتم واسه تعویض که تا الان مشکلی نداشته؛2 تو کیلومتر15000 متوجه روغن ریزی شدم که کم بود بازم رفتم نمایندگی نگا کردن گفتن از اویل ماژوره باز پک تعمیریشو امداد کردن که 20 روزه اومد و واسم درستش کردن کو فک کنم از اولشم بهتر شده البته مکانیکای نمایندگی که من میرم واقعا تو کارشون حرف ندارن؛تو این مدت که قطعه اویل ماژور برسه مرتب روغن ماشینو چک کردم که چیزی کم نکرده بود؛حالا به این نکته توجه کنید:تو نمایندگی که بودم همه جور ماشینی بود؛یه 207 بود که صاحبش میگفت تو راه خود به خود خاموش میشه؛یه پژو 405 باموتور جدید بود که میگفتن 10 روزه خوابیده منتظر قطعه هست؛پارس زانتیا موتور مدل 90 بود که صاحبش میگفت مشکلش حل بشه میفروشمش خلاص؛جالبتر از همه یه پارس بود که تو کیلومتر 300به قول دوستان موتور سوزونده بود؛پس دوستان اشکال تو همه ماشینا هست؛به خدا این قدرم که میگین ماشین بدی نیست؛من که اگه قرار باشه بازم ماشین عوض کنم همینو میگیرم چون ماشین خارجی که نمیتونم بگیرم؛این ماشین تو هم رده های خودش بهترین نباشه چیزی کم نداره؛این تجربه من بود از تو این 10 ماهی که پشت این ماشین نشستم؛
    سلام
    خوب خیلی هم تجربه خوشایندی نیست.
    به قول معروف آدم ماشین صفر میگیره و پول بشتر میده که دیگه از تعمیرگاه و این حرفها راحت باشه ولی خوب اگر صفر بگیری باید همش تو استرس این باشی که نکنه ماشین خراب بشه.
    به هر حال به سفارش خیلی از دوستان من فعلا از خرید EF7 منصرف شدم و امروز یک ال 90 خریدم.
    ممنون

2. این کاربر از ali reza 222 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت moosa khosroshahi's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    ایران‏_خسروشاه

پيش فرض

مبارکه دوست عزیز؛امیدوارم راضی نگهت داره؛
    درسته تجربه خیلی خوشایندی نبود؛ولی تمام حرف من اینه که اشکال فقط مختص این ماشین نیست؛همه ماشینا ممکنه ایراد داشته باشن؛حالا نمیدونم چرا همه اشکالات این ماشینو میبینن از مشکلات بزرگ گرفته تا مشکل ریز مثل خرابی پمپ شیشه شور‏!یا کم بودن باد لاستیکا‏!‏‏!‏‏!تو ایران بااین وضع همین ماشینایی که به دستمون میرسه خودش جای شکر داره‏!گذشت سال 82 یا83 که ماشینا کیفیت مطلوبی داشتن؛ولی در کل موتور این ماشین بد نیست؛ال 90 هم امکان داره از چند تا یکیش مورد دار باشه ولی نمیشه گفت که همشون اینجوریه؛موتور ملی هم نمیشه گفت همشون ایراد داره؛واقعیتو باید قبول کرد؛

4. 2 کاربر از moosa khosroshahi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

خاطرات یک سمند سوار!

سلام

من فقط بخاطر این عضو شدم که بگم:

عیرضا جان واقعا کار درستی کردی من یه سمند ef7 پایه گاز سوز

دارم که آخر سال 90 گرفتم و تا حالا 6600 تا کار کرده

اولین مشکلی که برام پیش اومد این بود که روغنریزی موتور از قسمت

اویل ماژول داشت بردم درست کردن(با کلی بد بختی و اینور و اونور

کردن چون آخر سال بود قطعش گیر نمیومد) گفتن همه سمند های ef7 اینجورین!

رفتیم مسافرت دیدم زیرش باز روغنریزی داره گیج رو کشیدم دیدم یه

قطره هم نشون نمیده !!! خشک.....خشک....

بردم نمایندگی مرکزی موقع تحویل گرفتن دیدم تو فاکتور نوشته پیاده

کردن گیربگس. گفتم: اشتباه شده.......... گفتن: نه گیربکس روغنریزی

داشته............ گفتم: من گیج رو کشیدم هیچی روغن روش

نبود......... گفت: گیج این ماشین ها دستکاری شده درست نشون

نمیده...... گفتم: از کجا بفهمم ماشین روغن نداره..... گفت: هروقت

موتور سوخت خودت میفهمی!!!!!!!!

بعد چند وقت دیدم فرمون هیدرولیکش موقع پارک کردن قطع میشد!!!!

دقیقا موقع پارک که آدم به هیدرولیک نیاز داره!!!!!

بردم درست کردم حالا دیروز دیدم مخزن روغن ترمز نصف روغن داره!!!!!

دست کشیدم زیرش دیدم بله............. روغن میچکه شنبه ببرم دوباره

نمایندگی ببینم چه خاکی تو سرم بریزم

حالا خودتون قضاوت کنید............

وقتی میگن محصول ایرانی بخرید خوب گوش کنید!!!!!!
    Last edited by mohamad skystar; 09-05-2012 at 12:44.

6. 3 کاربر از amir 91 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    ایران‏_خسروشاه

پيش فرض

داداش حالا این مشکل اویل ماژورت ردیف شد یا واقعا روغن ریزی از همون گیربکس بوده؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

الان فعلا ردیفه اما هر دو اشکال داشته!

تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    ایران‏_خسروشاه

پيش فرض

نگران نباش امیدوارم تا آخر ردیف بمونه؛مال منم مشکل اویل ماژور داشت که حل شد؛گارانتیشم تموم شده فقط خدا کنه که دیگه ایراد نده؛

داره خودمونی میشه mohammadghd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

اون گاز خوردنی که میگید پدال دیر برمیگرده اینطور نیست
    همشون اینطورین البته هر چند موردی که من دیدم همین بوده اونم فقط و فقط تو دنده 1 به 2 اینطوریه
    فکر میکنم تنظیمات ECU هست که اینطور تعیین کرده
    احتمالا خیلی از دوستان با مشکل گاز خوردن ماشین مخصوصا تو دنده های پایین مواجه شدن (مثل خود من)! این مشکل مربوط میشه به رگلاژ کلاچ که باید از نمایندگی ها بخواید براتون انجام بدن و قابل درست شدنه و ربطی به ECU نداره. البته دقت داشته باشید که این کلاچ EF7 ظاهرا مشکل داره و حتی در صورت رگلاژ باز هم احتمالش زیاده که خیلی زود مشکل تکرار بشه.

یه مسئله دیگه اینکه معمولا کسانی که مشکل دارن با EF7 اینجا مینویسن و در نتیجه خواننده فکر میکنه عجب فاجعه ای هست و زودتر باید بفروشدش. خوبه کسایی که راضی هستن هم بگن تا درصد رضایت هم مشخص بشه. من یکم با این چراغ انژکتور و کلاچ حالم گرفته شد که البته خیلی هم مهم نبودن. در مجموع باید بگم EF7 پایه گازسوز ماشین خوبیه. من قبلا 206 تیپ 5 داشتم که شتابش و پارک کردن و کولرش بهتر از سمند بود ولی خوب سمند خیلی نرم تره (تعلیق و فرمون و دنده و ... )، پایداری در سرعت های بالا بیشتره. سرعت و شتاب قابل قبوله. فضای ماشین بیشتره. پایه گاز سوز بودن هم باعث میشه بدون اینکه نگران صدمه زدن به موتور باشید بتونید همیشه از گاز استفاده کنید. مصرف گاز پایینه (من تو شهر تا 300 کیلومتر هم باش رفتم در حالت کم ترافیک) ولی بنزین تو شهر پایین نیست (من به ندرت از بنزین استفاده می کنم). در مجموع تازگیا وقتی پشت 206 میشینم و مقایسه میکنم کاملا سمند رو ترجیح میدم. البته آدم باید خوش شانس باشه که کارش به خرابی موتور نخوره وگرنه ... !!!!!!
    Last edited by mohammadghd; 10-05-2012 at 16:12.

11. 2 کاربر از mohammadghd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه farshid_titan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    in 1.2(555)f

12

احتمالا خیلی از دوستان با مشکل گاز خوردن ماشین مخصوصا تو دنده های پایین مواجه شدن (مثل خود من)! این مشکل مربوط میشه به رگلاژ کلاچ که باید از نمایندگی ها بخواید براتون انجام بدن و قابل درست شدنه و ربطی به ECU نداره. البته دقت داشته باشید که این کلاچ EF7 ظاهرا مشکل داره و حتی در صورت رگلاژ باز هم احتمالش زیاده که خیلی زود مشکل تکرار بشه.

یه مسئله دیگه اینکه معمولا کسانی که مشکل دارن با EF7 اینجا مینویسن و در نتیجه خواننده فکر میکنه عجب فاجعه ای هست و زودتر باید بفروشدش. خوبه کسایی که راضی هستن هم بگن تا درصد رضایت هم مشخص بشه. من یکم با این چراغ انژکتور و کلاچ حالم گرفته شد که البته خیلی هم مهم نبودن. در مجموع باید بگم EF7 پایه گازسوز ماشین خوبیه. من قبلا 206 تیپ 5 داشتم که شتابش و پارک کردن و کولرش بهتر از سمند بود ولی خوب سمند خیلی نرم تره (تعلیق و فرمون و دنده و ... )، پایداری در سرعت های بالا بیشتره. سرعت و شتاب قابل قبوله. فضای ماشین بیشتره. پایه گاز سوز بودن هم باعث میشه بدون اینکه نگران صدمه زدن به موتور باشید بتونید همیشه از گاز استفاده کنید. مصرف گاز پایینه (من تو شهر تا 300 کیلومتر هم باش رفتم در حالت کم ترافیک) ولی بنزین تو شهر پایین نیست (من به ندرت از بنزین استفاده می کنم). در مجموع تازگیا وقتی پشت 206 میشینم و مقایسه میکنم کاملا سمند رو ترجیح میدم. البته آدم باید خوش شانس باشه که کارش به خرابی موتور نخوره وگرنه ... !!!!!!
    والاّ دوست عزیز من که کاملا از ماشینم راضیم و اینو هم همیشه تو این فروم گفتم

تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    ایران‏_خسروشاه

پيش فرض

من از این فروم خیلی چیزا یاد گرفتم به خاطر همین ازدوستان عزیز تشکر میکنم که تجربشونو در اختیار دیگران میزارن؛
    پریروز صبح که ماشینو روشن کردم بعد از حدودا 2 دقیقه چراغ گاز قطع شد و رفت رو بنزین که هر کاری کردم نرفت روی گاز؛فکر کردم شاید نشتی داره که گاز قطع شده ولی چراغ چک خاموش بود؛بیشتر که دقت کردم دیدم وقتی که سوئیچو باز میکنم اون صدای شیر برقی کپسول که مثل تق میمونه نمیاد؛فهمیدم که قطع شده؛خواستم ببرم تعمیر گاه آزاد چون گارانتی نداشتم؛امروز صبح باز امتحان کردم دیدم باز شیر برقی کپسول عمل نمیکنه؛گفتم قبل از اینکه ببرم تعمیر گاه باطری رو قطع کنم شاید درست بشه؛کابل منفی رو به مدت 20 دقیقه جدا کردم بعد وصل کردم؛ماشینو که روشن کردم دیدم درست شده و رفت روی گاز؛این روشو من از این فروم یاد گرفتم؛اینارو گفتم تا اگه کسی احیانا بااین مشکل مواجه شد این روشو تست کنه ضرر نداره؛

14. 5 کاربر از moosa khosroshahi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hamed malekpour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    ....

پيش فرض

یه سوال باید اندازه روغن موتور ماشین باید چه قدر باشه وقتی که سیخ را بیرون میاریم می شه دقیقا بگید ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •