شهاب دادا مولتیش به درد مبخوره یا نه؟؟؟
برم اوریجش رو بخرم،بریم با بچه ها PSN یا نه...........
شهاب دادا مولتیش به درد مبخوره یا نه؟؟؟
برم اوریجش رو بخرم،بریم با بچه ها PSN یا نه...........
بازی با SuperSoldier هم تموم شد اینبار خیلی جالبتر بازی رو تموم کردم . بیشتر بازی نامرئی میشدم از وسطشون رد میشدم . یکی 2 مورد داشتن 2 تا گروه با هم میجنگیدن من بدون توجه بهشون از وسطشون رد شدم رفتم : دی فقط جاهایی که مجبور بودم از یه جا دفاع کنم وارد جنگ میشدم که در اینجور موارد هم اصلا چالش برانگیز نبودن مبارزات . وقتی آپگرید هم بکنین که دیگه خیلی بهتر میشه ! اما کلا گیم پلی بسیار روونو منعطفی داره که بنده به شخصه به شدت باهاش حال کردم .
مالتیش که حرف نداره! یکی از نقاط قوتش آزادیه عمل و امکانات جالش هست.
البته نامرد این کرایتک حتی با پچ 1.1 و کرک 1.1 هم نمیزاره دیگه آنلاین بزنیم!![]()
بالاخره مام تمامش کردیم یه نظرم من آخره بازیه حرف نداره
سلام دوست گرامی من تا مرحله ای باید از دست دوستش سوئیچ انفجار بمب را از دستش می گرفتی و یک ربات میامد تا از دستت بگیر و ساختمان ها منفجر شد و یک قطار آمد روی ربات و بعد رسیدم به یک پل چند موجود فضائی کشتم و رفتم زیر پل آن رباط بزرگه که خیلی باید بهش شلیک کنی تا بمیره رسیدم که بازی پرید. چند مرحله بعد از این وجود داره. ممنون میشم با خبر بشم
سلام.
فک کنم 3 یا 4 مرحله دیگه هست بعد از این.
یه کرک خوب دانلود کن شاید بازیتت درست شد
اه اه چقدر سیستم سیوش مزخرفه . اصلا نمیشه رو حالت هارد رفت . کافیه بمیری یا لو بری باید از 5 دقیقه قبل دوباره بری .
آره موافقم ... باید چک پوینتاشو زود به زود میزاشتن، اینجوری میمیری کلی میره عقب تراه اه چقدر سیستم سیوش مزخرفه . اصلا نمیشه رو حالت هارد رفت . کافیه بمیری یا لو بری باید از 5 دقیقه قبل دوباره بری .![]()
حق با دوستمون هستش واقعا افتضاح هستش
منم این بازی رو تموم کردم عالی بود
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)