نسخه جدیدش هم اومده PESEdit.com 2010 Patch 1.2
نسخه جدیدش هم اومده PESEdit.com 2010 Patch 1.2
سلام خدمت دوستان عزیز!
دوستان من با برنامه PRO-EVO Editing Studio 2010 2.0 کار کردم ولی وقتی میخوام اسم بازیکنی رو که توی Be A Pro تغییر بدم یه ارور رو میده که من Continue رو میزنم و سیو میکنم!ولی وقتی که توی بازی میرم تا تغییرات رو ببینم اصل بازیکن هیچ تغییری نکرده!
دوستا اگه میدونن و با برنامه کار کردن علت رو بگن!
ممنون میشم!![]()
Last edited by sadeghbb; 11-12-2009 at 19:31.
احتمالا فایل خراب دانلود شده ولی اگه با برنامه (7zip ) اکسترکتش کنی تا جایی که راه داره اکسترکتش میکنه
کیت GDB real-madrid-09-10
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدf i l e f r o n t . c o mکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
منبع
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فیس پک
Included:
Arda Turan, Ernst, Gökhan Zan, Lugano, Nobre, Nonda, Vederson, Zengin
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدf i l e f r o n t . c o mکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
منبع
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام خسته نباشید من sm path 3.8 رو دانلود کردم ولی وقتی PES2010_EDIT و PES2010_OPTION رو داخل پوشه save کپی میکنم وقتی بازی رو باز میکنم erorr میده که فایلتون ماله یه ورژن دیگه هست باید چه کار کنم؟
من این پچ PES2010Patch102 رو هم دان کردم ولی اینم این erorr رو میده
"[I![]()
Last edited by acomputer; 11-12-2009 at 19:28.
سلام. بچه ها من یه سوال داشتم.چجوری میشه فیس ها رو تو بازی اضافه کرد.لطفا زودی جواب بدید.ممنون.
الان متوجه شدم که تغییراتی که من برا بازیکن انجام دادم اعمال شده ولی تو سیو Be A Pro هست که اجرا نمیشه و بازیکن همون اسم قبلی رو داره!!!
آیا راهی هست که تو سیو هم تغییر کنه؟؟؟
ممنون![]()
بچه ها این جور که من فهمیدم پوشه ی dt0c.img من کار نمی کنه من دارم از kitserver 9.13 استفاده می کنم.چکار کنم؟؟؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)