تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 128 از 370 اولاول ... 2878118124125126127128129130131132138178228 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,271 به 1,280 از 3696

نام تاپيک: { آرشیو } ◄◄ | D | مشاوره خرید لپ تاپ - بین 1.5 میلیون تومان و 2 میلیون تومان

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

عجب داستانی شد این لپتاپ خریدن ما ! حالا من کیو پیدا کنم که از عراق واسم جنس بیاره !

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohammadi4net's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

تا وقتی که دوستان با ادب و احترام با هم صحبت می کنند و نظراتشونو اعلام می کنند بحث ایسوس و سونی تو این تایپک جذاب و شیرین باقی می مونه و سطح آگاهی رو افزایش می ده ، چند باری نظرمو در این مورد اعلام کردم ولی واقعا کنجکاو شدم ببینم کار اشتباهی کردم 1600 پول f115 رو دادم یا نه !
    جناب Vaioman می تونیم با نرم افزار های مختلف بنچمارک بگیریم و شرایط این دو مدل لبتاب رو بررسی کنیم ، خیلی دوست داشتم حضورا این کار رو انجام بدیم ولی متاسفانه من ساکن کرج هستم، اگه موافقید اعلام کنید.

3. 2 کاربر از mohammadi4net بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

حالا چرا افغانستان
    سفارش بده از عراق واست بيارن
    تمام اجناس قاچاق مثل گوشي موبايل از عراق مي ياد نه افغانستان و امارات.قيمتشم خيلي خيلي كمتره
    مي توني به شركتاي معتبر هم مراجعه كني كه اين قدرت رو داشته باشن تعدادي از اون مدل رو بفروشن
    مي تونن چند تا مدل سفارشي رو بين بارشون بيارن البته قيمتش خيلي بالا ميره
    اینم فکر خوبیه .
    عراق هم میشه و من به ذهنم نرسیده بود .
    اما بخوان بگن شرکت بیاره فکر کنم خیلی پاشون در بیاد .

تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

شما که بازم میگی 1066.اگه تهران هستی بگو من ادرس بدم بیا از نزدیک ببین که رم اسوس 1333 است،تا این اسوس بیچاره رو بیخیال شی.چرا درباره چیزی که اطلاعات نداری نظر میدی و تازه پافشاری هم میکنی.
    والا به پیر به پیغمبر من با چشم خودم دیدم .
    اینم سایت خود ایسوس :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    دروغ که نمی خوام بگم برادر من .
    شما استاد مایی ولی سایت خود ایسوس رو که دیگه نمیشه انکار کرد .
    تو تهران ایسر رو به جای سونی می فروشن چه به رسه به این چرت و پرت هایی که میگن .
    Asus N61JQ رمش 1066 هست و توی سایت خود ایسوس نوشته :
    کد:
    البته این مدلی هم که دست شما هست N61 نیست .
    خودتون هم می دونید .
    این شاید کانفیگش با اون فرق کنه هرچند که بعید می دونم .
    فقط لطفا مثل چند تا برادر با هم بحث کنیم تا به مشکل بر نخوریم و بحث هم شیرین باشه . .
    موفق باشید .

---------- Post added at 02:18 PM ---------- Previous post was at 02:16 PM ----------

عجب داستانی شد این لپتاپ خریدن ما ! حالا من کیو پیدا کنم که از عراق واسم جنس بیاره !
    خودتون باید برین یا یکی رو بفرستین که وارد باشه وگرنه میندازن بهش و دردسر میشه براتون .
    البته سونی توی عراق فکر نکنم نمایندگی آمریکایی داشته باشه .
    افغانستان ولی داره .

---------- Post added at 02:20 PM ---------- Previous post was at 02:18 PM ----------

تا وقتی که دوستان با ادب و احترام با هم صحبت می کنند و نظراتشونو اعلام می کنند بحث ایسوس و سونی تو این تایپک جذاب و شیرین باقی می مونه و سطح آگاهی رو افزایش می ده ، چند باری نظرمو در این مورد اعلام کردم ولی واقعا کنجکاو شدم ببینم کار اشتباهی کردم 1600 پول f115 رو دادم یا نه !
    جناب Vaioman می تونیم با نرم افزار های مختلف بنچمارک بگیریم و شرایط این دو مدل لبتاب رو بررسی کنیم ، خیلی دوست داشتم حضورا این کار رو انجام بدیم ولی متاسفانه من ساکن کرج هستم، اگه موافقید اعلام کنید.
    منم موافقم .
    رعایت عفت کلام از هم چیز مهم تره .
    من هم منتظرم یه F117FX این امرتات بیاره و اگر که خریدم منم کمک میکنم تو تست گرفتن .
    مطمئن باشید اگر که F115 بهتر نباشه بد تر هم نیست .
    موفق باشید .

6. 2 کاربر از x-lichking بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

دوست گرامی من لپ تاپ خودم و لپ تاپ پسرخالم رو به LCD خونه وصل کردم تا این مشکل شما با رزولیشن حل بشه.تازه اونوقت بود که فهمیدم که اگه تا اون لحظه به 5730 نمره 100 میدادم و به 330m نمره 70 کاملا اشتباه میکردم بلکه باید به 330m نمره 40 بدم .من نمی دونم که شما این اطلاعاتت رو از کجا میاری،کی میگه که Dirt 2 بازی سنگینیه.شما چرا با DMC4 یا Crysis Warhead چک نمیکنی که Sony روی نرمال بزور 25 فریم میده.اما لپتاپ من با همون 5730 که میگی با اینتل مچ نیست حدود 60 فریم روی High و حدود 90 فریم روی نرمال میده(اگه مچ بشه چی میشه).شما به این میگی هم سطح.در ضمن من کی گفتم سونی از Kingston استفاده میکنه.(سونی رو برای خودت تحویل گرفتی)سونی همیشه و بخصوص روی سری F از رم Hynix استفاده میکنه و اسوس از Kingsron و FSB 1333 .شما رو چه حسابی میگی 1066.در ضمن من بحثی روی ظاهر ندارم چون سلیقه ها متفاوته و من خودمم میگم سونی از اسوس زیباتره و جون میده برای ویترین.
    در کل اسوس تو گیم که سونی رو قورت میده و تو پردازش هم از سونی سرتره.شما هم اگه دوست داشتی یه لپ تاپ سونی بیار با هم تست کنیم.هرمدلی از سونی که دوست داری، منم با لپ تاپ خودم.
    منم نگفتم که سونی گرافیکش قوی تره .
    اما توی پردازش نمیشه انکار کرد که سونی قوی تره .
    ایسوس فقط یه گرافیک قوی تر داره که مثلا تا دو سال دیگه جواب بازی ها رو میده .
    ولی سونی تا 1.5 سال دیگه ( ولی بیشتر از این ها هست که گفتم چون من الآن دو تا پی سی دارم که یکیش گرافیکش FX5200 هست که اولین گرافیک 128 جهانه ولی تا دو سال پیش که حدود 5 سال از ساختش می گذشت تمام بازی ها رو اجرا می کرد ) .
    کریسیس از موتور گرافیکی Cry Engine استفاده می کنه که هیچ موتوری قوی تر از این وجود نداره ولی فعلا Dirt 2 تنها بازی هست که در حداقل پیش نیاز هاش سی پی یو 4 هسته ای می خواد .
    الآن من دارم روی Vostro 1510 بتلفیلد بد کمپانی رو اجرا می کنم و مشکلی هم ندارم .
    اینم ریویو یه مدل از سری F سونی :
    کد:
    اینم یه قسمت از متن هاش :
    A total of 8.192 MB DDR3 RAM stands side by side with the Core i7 720QM . This sits on two Samsung RAM modules

درباره رم ایسوس هم که در پست قبلی لینک رو گداشتم .
    شاید ایسوس در بازی قوی تر باشه اما در پردازش به پای سونی نمیرسه .
    موفق باشید .

آخر فروم باز Vaioman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من هم موافقم.تا جایی که من میدونم اینجا همه باهم به صورت مجازی دوست هستند و هدفی هم بغیر از کمک به همدیگر ندارند.(چون ماشاال... اطلاع رسانی تو جامعه ما خیلی زیاد اگه دوستان تو همین انجمنها هم فعالیت نکنند واقعا کلاه همه پس معرکه است.تو بازار هم که دیگه نگو،کومودور 64 رو رنگ میکنند جای اپل میفروشن)هدف شخص بنده هم غیر از این نیست.هم از دوستان یاد میگیرم و هم اگه چیزی رو بلد باشم اعلام میکنم و از دوستان دیگر هم بجز این انتظار ندارم.با ارزوی موفقیت و سلامتی برای همه دوستان در انجمن P30WORLD.

9. 2 کاربر از Vaioman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

دوستان کسی آمار F117FX رو داره ؟
    اومد ایران یا نه هنوز ؟
    قیمت هم اگر که دارین ممنون میشم بگین البته اگر که وارد شده .
    موفق باشید .
    ممنون .

آخر فروم باز Mehrdad092000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

اومد ایران یا نه هنوز ؟
    موفق باشید .
    ممنون .
    عزيز حرف شما درسته تو سايت ايسوز زدن 1066
    اما اين مدل هايي كه ايران هست سفارشيه رمش شده1333
    هاردش كه تو ايسوز 500 gb هست تو ايران 640
    اينا مدل هاي سفارشيه
    كه گارانتي هايي مثل امرتات با سازگار ميارن

12. 2 کاربر از Mehrdad092000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

اومد ایران یا نه هنوز ؟
    موفق باشید .
    ممنون .
    عزیزم اگه پیدا کردی به منم بگو من در به در دنبالشم

پروفشنال lovelord2020's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    ايران همه سراي من است

پيش فرض

دوست عزيز چرا گير دادي به خريدن يه مدلي كه داخل ايران نيست
    گارانتي نمي خواي مگه؟
    پيشنهاد من اينه حتما اگه اون مدلارو مي خواي برو شركتاي معتبر برات بيارن
    البته تو بازار اگه بگردي ممكنه يه فروشگاه داشته باشه اونو شانسي
    اما قيمتش خيلي بالاتر از قيمت واقعيه
    منم مي خواستم يه لپ تاپ سفارشي كه جزء مدلاي خاورميانه نبود بگيرم البته دارم يه مدل اينجوري
    اما ارزش قيمتش رو نداره
    (من كادو گرفتم شرايطم متفاوته)

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •