سلام
یکی لیست برنامه های مهمی که باید دان کنیم بذاره لطفا
من آپدیت کردم دیگه بلوتوث هنذفری رو نشناخت چیکار کنم![]()
سلام
یکی لیست برنامه های مهمی که باید دان کنیم بذاره لطفا
من آپدیت کردم دیگه بلوتوث هنذفری رو نشناخت چیکار کنم![]()
توروخدا جواب مارو هم بدید
کاری ار : اره مسجاش همینجوری هست که ریلی برای هر شخص پایین میره عین یاهو مسنجر.
فرید: امشب از تمام برنامه ها عکس میگیرم برات میزارم .
اگه منظورت گوشی مال من بدون اینکه زمین بخوره ویبرش کار نمی کرد یکمی تکون دادم و بهش ضربه زدم کار کرد
---------- Post added at 12:24 PM ---------- Previous post was at 12:20 PM ----------
کسی تالار گفتمان انگلیسی درباره یn900میشناسه
![]()
دوستان من می خوام نرم افزار ضبط صدا و ارسال موزیک با بلوتوث نوکیا n900 رو دانلود کنم. لطفا لینک دانلودشو برام بذارید. خیلیییییییی احتیاج دارم
سلام به همکی
angry bird رو اصلن تو ایران نمیشه نصب کرد چون از طرف ovi پشتیبانی میشه! و اون هم ما رو تحریم کرده.
ضمنا اگه برنامه نویسیتون خوبه و می خواید یه گوشی دهن پر کن داشته باشین فقط همین گوشی رو بگیرین. من خودم گوشی بازم و خیلی راحت میتونم بگم ۵ برابر ایفون کارایی داره. البته iphone mac os. منظورم بود که حتی مولتی تسکینگ نمیشه.
این گوشی قوی ترین بروزر فایر فاکس روشه که یعنی دنیای اینترنت به راحتی در دست شماست
این گوشی حتی یک دیکشنری از گوگل داره که شما هر مطلبی (هر چقدر که باشه) رو از هر جای گوشی که خواستید به هر زبان زنده ای که بخواید تبدیل میکنه.
سونی را با نوکیا اصلا قاطی نکنین چون به شدت با هم از نظر کارایی فرق دارن .
دوربین های نوکیا واقعا بالا ترین رزولیشن ها رو خلق میکنن و از این نظر هیچ برندی مخصوصا سامسونگ باهاش قابل قیاس نیست.
برای مثال یه عکس از pixon 12 را با n86یا n8 مقایسه کنید که فرق رو احساس میکنید. البته اگه بخوام تملق کنم باید بگم که من دوربین ان ۹۰۰ رو با کنون اس ۵۶۰ مقایسه میکنم نه کمتر.
این گوشی از نظر کلاس کاری و منو بندی و ویدجت ها حرف اول رو بین بقیه گوشی ها با سیستم عامل های ضعیفشون میزنه.
پردازشگرش هم که همتون میدونید بر پایه Cortex a8 هست که الان گوشی های خوب همه باهاش هستند. پردازنده hd2 و اکثر اندرویدی ها هم واقعا بده . فقط کافیه چند تا برنامه کار بردی توشون بریزی با یه ویروس اونوقت تا فرمت نکنی گوشیتو بالا نمیاد. با همه اینها واسه ان ۹۰۰ برنامه های اور کلاکینگ هم اومده که دیگه هیچوقت چیزی به اسم کند شدن گوشی رو حس نمیکنید.
سیستم عامل اندروید رو هم مثل ویندوز روش ریختن و خوب هم اجرا کرده فقط نمیدونم چرا هنوز تو ایران کسی رو واسه این کار ندیدم.
مک رو اصلا روش نریزید چون فقط beta رو ساپورت میکنه که کاملا بی ارزش هست.
من برای مقایسه با این گوشی چیزی رو نمیبینم چون دارای سیستم عامل خواصی هست که با همه متفاوته.
یه اعطراف هم میکنم که بعد از این گوشی فقط galaxy s i900 & ipad wifi رو قبول دارم.چ
علت افت شذید قیمت این گوشی تو ایران هم اومدن مارک های مجار و چین هست که دارای رنگ بندی ۶۵ کیلو هستند که افتضاح هست.
پس قدیمی کار های ان۹۰۰ غصه پایین اومدن قیمت رو نخورن.
)-($@at
09359841959 for more information!
سلام به دوستان عزیز.
من نرم فزار Documents to go premium edition رو برا این گوشی N900 میخواستم. البته خودم این گوشی رو ندارم واسه یکی از دوستام میخواستم.
ممنون.
الان n900 کره نو پیدا میشه؟
یعنی کره ایش 65000 نیست؟ :o
نه دیکه اصل کره کارش درسته
ضمنا با تشکر از mazi-z بابت اطلاغ اینکه فایل های دول مورد دارن! باید بکم که سغی کنید از sudo gainroot زیاد برای ریبوت محصوصا بغد از نصب نرم افزار استفادخ نکنید! من خودم ۲ بار کوشیم رو برای همین موضوغ فلش کردم که ۸۰ برام آب خورد!
فلش شما چقدر براتون آب خورد؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)