دوستان امروز پخش نمی شه؟؟
فکر نکنم........چون شهادته....اما مطمئن نیستم.....
آره منم موافقم مهران مدیری طنزهای قدیمیش بهتر بود تا الآنش نکات فیلم مسافران خیلی بیشتره
نکته های آموزشی مسافران خیلی بیشتره ولی برای عموم مردم خنده مهمه و کارهای مدیری برای اون دسته از عوامه . ولی برای قشر تحصیلکرده و با فرهنگ این خوبه
البته در ظاهر این حرف شما درسته...مسافران نکات خیلی خوبی رو از آدما بازگو می کنه...
اما کارهای مدیری ، طنزش کمی مستتر بود ، کمی هم نیش دار ، برای همون قشر تحصیل کرده ای هم که گفتید ، اگه شما مثلاً کاری مانند شب های برره رو در نظر بگیرید ، سطح نکات آموزشی و انتقادهای مجموعه خیلی خیلی بالاست...
اما خب به هر حال ، همین عیب جویی های انسان ها ، توسط غیر اونا ، خیلی کمک کرده به مسافران تا بتونه نکاتی رو که می خواسته ، به ما گوشزد کنه...
نه .. ربطی به قشر تحصیل کرده یا نکرده نداره ...نکته های آموزشی مسافران خیلی بیشتره ولی برای عموم مردم خنده مهمه و کارهای مدیری برای اون دسته از عوامه . ولی برای قشر تحصیلکرده و با فرهنگ این خوبه
بستگی به تفکر شخصی داره که این فیلم رو میبینه.
مثلا من سعی میکنم از هر قسمت مسافران که میبینم یه برداشتی واسه خودم داشته باشم و اونو تو زندگیم پیاده کنم، ولی شاید این حرف واسه بعضیا خنده دار باشه !!![]()
مسخره ها تا ساعت 7 نوشته بود مسافران ساعت 8 پخش میشه ولی ساعت 7 و نیم یادشون افتاد وفاته!
چه ربطی داره !!
وفات امروز از شب قبل بوده!!
خدائیش خیلی مسخره س
چون بعضی وقتا همینم رعایت نمی کنن و پخشم میکنن
بعضی وقتا هم مثل امروز
آره کلا چند وقته صدا سیما قاطی کرده
بجاش این شوک رو نشون دادن![]()
سریالش خیلی نوسان داره.بعضی شبا خیلی خوب و بعضی وقتها هم که ....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)