![]()
این داره میگه من گشنمه. خوب یکم غذا میدادی بخوره
این حرکتم یه آموزش بزار واسش![]()
![]()
این داره میگه من گشنمه. خوب یکم غذا میدادی بخوره
این حرکتم یه آموزش بزار واسش![]()
Last edited by A.Fire; 22-02-2010 at 01:29.
اوه بیخیال حاجی.این عکسا رو نذار بدآموزی داره.تو تاپیک بچه رفت و آمد میکنه.اینا رو میگم دیگه![]()
![]()
لعنت به این شانس !فقط یکم مونده بود آپدیت تموم شه !!! شاید کمتر از 10 دقیقه ! یهو برق رفت !
من اجمقو بگو خب فایل ها رو دانلود میکردی ... جو گیر شدم زدم خودش آپدیت کنه !! 24 ساعت بخاطر این اداره برق احمق از بین رفت![]()
واااااای آخه چرا زدی اتوماتیک آپدیت کنه؟ واقعا از تو بعید بود این حرکت.وقتی میشه پچ ها رو گرفت چرا اتوماتیک آخه؟
گذاشتم دوباره دانلود شه دیگه ! تا فرداشب همین موقع تمومه . ولی خیلی اعصابمو بهم ریخت
چیکار میکنن اینقدر پچ ها حجمشون زیاد شده ؟![]()
نمیدونم.من که تغییری تو بازی نمیبینم.فقط پچ میدن بیرون.فکر کنم پچ ها بیشترش به خاطر آیتمهای پولی بازی باشه که هی تغییر میکنه.
راستی یادم رفت بگم.قیمت گلد خیلی خوب شده نسبت به قبل.الان گلد بین 300 تا 350k هستش.
قیمت coal هم خوبه هر کدوم حدود 5k .باز باید بازار coal رو بگیرم تو دستم.
سر من هم همین بلا چند بار اومده ، ولی سر دانلود های دیگه.البته دانلودهاش resume داشت ولی گاهی وقتی وسط دانلود سیستم خاموش بشه فایلها خراب از کار در میاد.لعنت به این شانس !فقط یکم مونده بود آپدیت تموم شه !!! شاید کمتر از 10 دقیقه ! یهو برق رفت !
من اجمقو بگو خب فایل ها رو دانلود میکردی ... جو گیر شدم زدم خودش آپدیت کنه !! 24 ساعت بخاطر این اداره برق احمق از بین رفت![]()
راستی این ماموریتهای tide born رو یادتون نره انجام بدین.یک سری ماموریت هست که راحته ولی پول و exp خوبی میده.
تا وقتی یه veno دارم که راحت میتونم باهاش rough fur و oil و silk فارم کنم دیگه دنبال coal نمیرم
من فقط در آرزوی یه بال درست حسابی و خشکلم . اینطوری راحت تر میشه شکار کرد![]()
مثل اینکه اصلا قسمت نیست دانلود کنیم ! دیشب طوفان و کولاک و ... . برق تا صبح 10 بار قطع و وصل شد .
صبح هم گذاشتم دانلود حالا که برگشتم میبینم سیستم خاموشه !
واقعا این زحمت کشای اداره برق چه میکنناگه یه گیمر چینی یا ژاپنی بودم الان خودکشی کرده بودم
![]()
برای کلاس assassin کدوم از attributes ها را لول اپ کنم بهتره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)