سری فاینال فانتزی همیشه rpg بودن ولی فکر کنم این نسخه مبارزه ایی باشه .
سری فاینال فانتزی همیشه rpg بودن ولی فکر کنم این نسخه مبارزه ایی باشه .
تاریخ عرضه ی Army Of Two:The 40th Day اعلام شد،این بازی در تاریخ 12 ژانویه ی 2010 برای پلتفرم های XBOX 360،PS3 و PSP عرضه خواهد شد.
منبع:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Eidos اعلام کرد Mini Ninjas ماه آینده برای XBOX 360،PS3،DS و Wii عرضه خواهد شد.
این بازی در تاریخ 8 سپتامبر در ایالات متحده،11 سپتامبر در انگلستان و ریجن PAL و سر انجام 9 اکتبر در فرانسه و آلمان عرضه خواهد شد.
منبع:
Warner Bros. Interactive Entertainment اعلام کرد Lord Of The Rings:Aragorn's Quest که قرار بود زمستان امسال برای Wii،DS،PSP،PS2 عرضه شود با تاخیر،بهار 2010 عرضه خواهد شد.
*ماه می گذشته WBIE لیسانس استفاده از دنیای Lord Of The Rings را خریداری کرد تا با نگاه مستقیم به کتاب و فیلم این اثر چندین بازی را روانه ی بازار کند.مدتی بعد اعلام شد عنوان اول با تغییر مخاطبین از بزرگ سالان برای بچه ها و مخاطبین کم سن و سال عرضه خواهد شد.
*نسخه ی Wii این بازی در حال حاضر در HeadStrong Games سازنده ی House Of The Dead:Overkill در حال ساخت میباشد،باقی نسخه ها هم توسط TT Fusion بازوی Handheld سازنده ی Lego Star Wars یعنی Travelers Tales Games هم اکنون در حال ساخته شدن هستند.
منبع:
ببین مسعود مطمعنی ...
آخه من چند مورد تو سایت های خارجی هم دیدم ها....
یه سایت خبری معتبر ی چیزی نداری که دیگه مطمعن بشم![]()
بله دوست عزیز!ببین مسعود مطمعنی ...
آخه من چند مورد تو سایت های خارجی هم دیدم ها....
یه سایت خبری معتبر ی چیزی نداری که دیگه مطمعن بشم
کاملا مطمئن هستم!
در قسمت پلتفورم نگاه کنی نوشته Exclusively on PlayStation 3کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
میشه بگین در شهریور آینده چه بازی هایی منتشر خواهد شد؟
خبری از half life 2 - eposide 3 نیست؟؟
Valve اعلام کرده که در حال ساخت هستش و این عنوان رو تائید کرده!خبری از half life 2 - eposide 3 نیست؟؟
ولی کی میادش رو خدا می دونه!
سري جديد GTA همون GTA IVهست كه در 4DVDمنتشر شده وبه نظر من كه اونو بازي كردم بهترين بازي جهان هست![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)