منم پیشاپیش اومدن مورینیو رو تبریک میگم
.gif)
، معلوم نیس وقتی بیاد چه تحولاتی میده...
آخه مسئله اینه که هرچند دقیقه چند کیلوبایت میره بالا ، مثلا از یه صبح تا شب یه چیزی بیشتر از 150 ، 200 کیلوبایت میره توو sent و received!
چه برنامه هایی میتونن همچین اثری داشته باشن؟!
من خودم برنامه هایی مثل stocks و whether رو از کار انداختم ، یعنی به صورت پیش فرض اسم همه ی سهام های بازار بورس که توو گوشی بودن رو از لیست پاک کردم + اسم شهرها برای پیش بینی هوا!
دیگه چه برنامه ای میتونه باشه؟!
شما بهتره GPRS گوشیتون رو غیر فعال کنید تا بی خودی هزینه هاتون نره بالا هروقت هم کار داشتید میتونید غیر فعال کنید.
به تاپیک زیر بروید :
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بهتره قبل از طرح سوال کمی توی انجمن جستجو کنید تا جواب بیشتر سوالاتتون رو پیدا کنید
---------- Post added at 10:15 AM ---------- Previous post was at 10:15 AM ----------
منم پیشاپیش اومدن مورینیو رو تبریک میگم
.gif)
، معلوم نیس وقتی بیاد چه تحولاتی میده...
آخه مسئله اینه که هرچند دقیقه چند کیلوبایت میره بالا ، مثلا از یه صبح تا شب یه چیزی بیشتر از 150 ، 200 کیلوبایت میره توو sent و received!
چه برنامه هایی میتونن همچین اثری داشته باشن؟!
من خودم برنامه هایی مثل stocks و whether رو از کار انداختم ، یعنی به صورت پیش فرض اسم همه ی سهام های بازار بورس که توو گوشی بودن رو از لیست پاک کردم + اسم شهرها برای پیش بینی هوا!
دیگه چه برنامه ای میتونه باشه؟!
شما بهتره GPRS گوشیتون رو غیر فعال کنید تا بی خودی هزینه هاتون نره بالا هروقت هم کار داشتید میتونید غیر فعال کنید.
به تاپیک زیر بروید :
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بهتره قبل از طرح سوال کمی توی انجمن جستجو کنید تا جواب بیشتر سوالاتتون رو پیدا کنید