تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 128 از 233 اولاول ... 2878118124125126127128129130131132138178228 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,271 به 1,280 از 2327

نام تاپيک: معرفی گوشی S8000 jet سامسونگ

آخر فروم باز Mig33's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

به نظر من هم اس ام اس فارسی اصلا لازم نیست ... من خودم لاتین استفاده میکنم ...
    تقویم شمسی یکی از محسنات گوشی های سامسونگ و جته و واقعا مورد استفاده من هست.
    تاچش بازم میگم فوق العاده هست و واقعا کار کردن با این گوشی لذت بخشه.
    بهرحال هر گوشی محسنات و معایب خاص خودشو داره ... ولی محسنات این گوشی کاملا به معایبش می چربه.
    در ضمن باتریش امروز قدرتش با آب بندی بهتر شده و نشون میده آب بندی کردن بانری کاملا درسته
    اهل اس ام اس هم اونقدر نیستم که بخوام بیشتر لز 500 تا یا 250 تا تو گوشیم نگه دارم این فاکتور برای همه مهم نیست.
    در کل :
    از خرید این گوشی کاملا راضی هستم و خوشحال هستم که سراغ گوشی های آشغال کمپانی نوکیا نرفتم

2. این کاربر از Mig33 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای D r i v e r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

ظرفيت SMS به تعداد 500 تاست.

اگه Sent Message رو هم حساب كنيد ، در اينصورت Inbox شما فقط 250 تا پيام ميتونه ميگره.

اين براي يه گوشي 300 هزار تومني واقعا مسخرست. گوشي خودم كه سوني اريكسون معمولي هستش ، ظرفيت SMS ش بي نهايته.

اين گوشي پر از اشكالات ريزو درشت هستش كه متاسفانه طرفداران سامسونگ نميزارن توي اين تاپيك در مورد بدي هاش صحبت بشه و همش خوبي هاشو ميگن. طرف هم ميره ميخره و پشيون ميشه.( دقيقا مثل دوست شما )
    بله درسته
    این دوست منم پیشمون شده
    البته همون موقع خیلی بهش اصرار کردیم که HTC2 بگیره ولی زیر بار نرفت و گفت خوشگل نیست
    ولی این گوشی دوستم اس ام اس کمتر از اینها میگیره فکر کنم
    چیزی حدود 200 تا

4. این کاربر از D r i v e r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز outpost's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

خر مورد آنتن دهی هم که دیگه لازم نیست چیزی بگم.این مسئله بیشتر از 10 ساله که کاملا حل شده.هر کی هم الان در مورد آنتن دهی بحث کنه مطمئن باشین که ذهنش هنوز تو آلکاتل های آجری هست.

گوشي هاي سامسونگ هنوز هم مشكل آنتن دهي دارن و اين قضيه مربوط دوران آلكاتل آجري نيست.

همين الان شما برو review سايت PhoneArena رو در مورد گوشي Star بخون. گفته كه كيفييت بدي در برقراري تماس داره.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:

====================

در مورد دفترچه تلفن هم لازم نیست شماره رو وارد کنی.فقط کافیه نوار سمت راست رو بکشی و بر اساس حرفی که اتخاب میکنی کانتکت ها رو لیست کنه.
    اي بابا ..... اينو كه همه گوشي ها دارن....!!!

حرف من چيز ديگه ايه .

ببين من گفتم دفترچه هوشمندش مشكل داره. اصلا ميدوني دفترچه هوشمند چيه ؟!

شماهايي كه تا به حال با گوشيهاي سامسونگ كار كرديد متوجه نميشيد كه من چي ميگم. بزاريد حالا بهتون ميگم اشكال Samsung Jet كجاست.

توي گوشيهاي سوني اريكسون و ويندوز موبايلها ويژگي وجود داره به اسم Smart Contact (دفترچه تلفن هوشمند).

حالا بزار بگم مشكل جت كجاست :

وقتي شما ميخواي شماره بگيري ، مثلا دكمه 2 و دكمه 8 رو ميزني.

Jet سريعا تمام شماره هايي رو كه با 2 و 8 شروع ميشن يا توي اونها شماره 28 باشه رو ليست ميكنه.

مثلا 021283000000 يا شماره 0912280000000000

خب تا اينجا كاري بود كه گوشي جت ميكنه ، اما ببينيم شماره گير هوشمند سوني اريكسون چكار ميكنه.

من كليد 2 و 8 رو فشار ميدم

سوني اريكسون علاوه بر اينكه شماره هاي بالا رو برام ليست ميكنه ، يه كار جالب ديگه هم ميكنه.

كليد شماره 2 شامل حروف ABC هستش.
    كليد شماره 8 شامل حروف TUV هستش.

حالا سوني اريكسون مياد و دفتچه تلفن منو از لحاظ اسم هم مورد بررسي قرار ميده و تمام احتمالات ممكن رو ليست ميكنه . ( لازم نيست فقط حرف اولشون شامل a يا t باشه. تمام احتمالات ممكن رو ليست ميكنه )

مثلا افراد زير رو مياره.

ATusa يا BUshehri يا ....

خب اين كار باعث ميشه كه دسترسي شما به شماره ها خيلي سريع بشه و تا استفاده نكنيد متوجه نميشيد كه چقدر ويژگيه جالبيه.

حتي PhoneArena هم از نحوه ي جستجوي دفترچه تلفن Jet شاكي شده.

Unfortunately, the phone searches only in the first names as you enter letters and it´s only numbers that are filtered from within the dialing menu. In other words (hackneyed, we know), 6-3-6 doesn’t lead to Neo

کد:
    ==========

گوشي Jet گوشي خوبيه اما اصلا در حد و اندازه هايي نيست كه دارن تبليغشو ميكنن و اصلا ارزش 330 تومن هزينه رو نداره.

و نظر من مثل نظر دوست ديگمون هست كه گفته :

در كل خلاصه بگم كه جت گوشي خيلي بدي نيست ولي با درنظر داشتن پولي كه داري ميدي يا چيزايي كه سامسونگ تبليغ ميكنه، ارزش آنچناني واقعا نداره.

Last edited by outpost; 02-06-2010 at 11:34.

داره خودمونی میشه aminkh17's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

در مورد دفترچه تلفن من موافقم جستجو بر حسب اسم شخص اصلا خوب نیست اما بر حسب قسمتی از شماره خیلی عالیه
    مخصوصا برای من که معمولا شماره ها رو حفظ هستم
    یعنی میزنم 8564 این برام 09148564XXX رو میاره

اما در مورد کیفیت LCD براتون بگم از وقتی که با این گوشی کار کردم حتی به گوشیهای خوبی چون HTC و Apple راضی نمی شم چون این کیفیتش مخصوصا تو ویدئوها عالی است
    حالا از این جالبتر استفاده از DLNA یا Connected Home است

در مورد گوشی اما یکی از بدی هاش نبود جستجو تو فایلمنجر و لیست برنامه های جاوا است. همچنین نبود امکان اجرا پس زمینه البته بصورت برنامه رو در حالت انتظار نگه میدارد ولی در حال اجرا نه

یکی از ابزارهای بسیار بدرد بخور دیگه اش Exchange Active Synch است واقعا عالیه بدرد من یکی که خیلی می خوره
    Find Music گوشی رو امتحان کردید خیلی باحاله من که کلی حال کردم اینو بگم که البته برای آهنگهای ایرانی زیاد به درد نمی خوره
    مثلا چند وقت پیش یکی از بچه ها آهنگی باز کرده بود نمی دونستیم از کیه، در عرض چند ثانیه برامون پیدا کرد که خواننده اش کیه آلبومش چیه

7. این کاربر از aminkh17 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز outpost's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

در مورد دفترچه تلفن من موافقم جستجو بر حسب اسم شخص اصلا خوب نیست اما بر حسب قسمتی از شماره خیلی عالیه
    مخصوصا برای من که معمولا شماره ها رو حفظ هستم
    يه بار ديگه ميگم كه توي سوني اريكسون و ويندوز موبايل ، جستجوي هوشمند به هر دو طريق انجام ميشه . هم شماره و هم اسم افراد.

در ضمن وقتي 200 نفر توي دفتچه تلفن شما باشن ؛ شما نميتونيد شماره اونا رو حفظ كنيد !

Find Music گوشی رو امتحان کردید خیلی باحاله من که کلی حال کردم اینو بگم که البته برای آهنگهای ایرانی زیاد به درد نمی خوره
    مثلا چند وقت پیش یکی از بچه ها آهنگی باز کرده بود نمی دونستیم از کیه، در عرض چند ثانیه برامون پیدا کرد که خواننده اش کیه آلبومش چیه
    اين ويژگي كه اينقدر مورد علاقه شما واقع شده ، از چند سال پيش حتي در گوشيهاي سطح پايين سوني اريكسون با نام Track ID موجود بود.

اميدوام از گوشيتون هميشه لذت ببريد.
    Last edited by outpost; 02-06-2010 at 12:16.

داره خودمونی میشه ruzbe1313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

جناب outpost

معایب Jet رو گفتید. از مزایای اصلی Jet بر Arena هم بگید ممنون میشم (مثلا در باطری، صفحه نمایش، فیلم دیدن؟)

(بیشتر در عمل منظورمه، با توجه به اینکه GSMArena از Jet ایراد کمتری گرفته)

GPS کدوم بهتره؟

Arena هم تقویم شمسی داره؟
    Last edited by ruzbe1313; 02-06-2010 at 18:25.

اگه نباشه جاش خالی می مونه SCORPION8's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

به نظر من باتری جت حرف نداره دیر تموم میشه ولی در مورد صدا مثلا وقتی با برنامه آمپلی صدا رو میبری بالا و بیس رو کم میکنی که صدای زنگ با صدای بیشتری پخش بشه تو این مورد از موتورولا کم میاره چون من خودم این مدل ها رو داشتم RIZR Z8 - ROKR E8 -RIZR Z3 -L6 - L7 و واقعا نسبت به اونا کم میاره آنتن دهیش هم یه جاهایی خیلی خوبه ولی یه وقت هایی هم کم میاره ولی کیفیت تصویر و پخش عالیه در نوع خودشم کیفیت فیلم و عکس عالیه چون قرار نیست دستگاه مخصوص این کار باشه اینا به عنوان موارد جانبی دستگاهه
    کسی میتونه بهم بگه اینا کاربردش چیه // Exchange Active Synch / DLNA / Connected Home / در ضمن CONNECTED HOME تو فریم ور من نیست میخواستم بدونم فریم ورمو که این هست S8003 JPIF4 هست عوض کنم و اون فریم ور اصلی که تو نمایندگی ها میریزن بریزم یا نه ممنونم میشم راهنمایی کنید در صمن من خودم از بس با موتورولا و بدنه های مقاوم و با کیفیتش کار کردم از روز اول تا حالا با بدنه جت مشکل دارم یه بارم خورد زمین اون نوار به اصطلاح فلزی دورش غر شد ولی تو بدنه موتورولا شاهکاره هزار بار بکوبش زمین اگه آخ گفت

آخر فروم باز Mig33's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

روز اول خرید جت GPS اونو تست کردم :
    دفعه اول در 2 دقیقه ای ماهواره رو زد.....
    امروزم با دوستان نوکیا دار - N96 و N82- زدیم رو کل کل حی پی اس به جرات و به اعتراف دوستانم جت واقعا ترکوند زیر 2 دقیقه 8 تا ماهواره رو زد و موقعیتو نشون داد N82 بعد از 8 دقیقه و N86 که مرخص بود.
    واقعا حال کردم ..میشه گفت نقاط قوت اصلی جت:
    تاچ عالی....کیفیت صفخه فوق العاده.....GPS کولاک و صد البته دیزاین بسیار عالی که هر کسی می بینه از طراحی اون خوشش میاد ...

کیا جت رو نباید بخرن:
    - کسانی که خوره برنامه نصب کردن رو گوشی هستند.(که کلا نباید برن سراغ گوشی های جاوا )
    - کسانی که خوره جمع کردن اس ام اس تو گوشی هستند.
    Last edited by Mig33; 02-06-2010 at 20:35.

داره خودمونی میشه ruzbe1313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

Samsung S8000 Jet VS LG KM900 Arena

Arena

1- کیفیت بوضوح برتر صدا و تصویر فیلمبرداری ( جت تصویرو زیادی فشرده میکنه، ممکنه با آپدیت حل شه؟!/ آرنا میکروفن پشت واسه فیلمبرداری داره / نمونه هردو در gsmarena هست)

2- کیفیت بهتر موسیقی بنابر تست gsmarena

3- ساپورت کامل فارسی ( جت فقط صفحه کلید افقیش فارسی نیست. خبر ندارم با آپدیتهای جدیدتر درست شده باشه)

4- محدودیت پیامک 500 تایی جت رو نداره

5- صفحه خازنی ( البته صفحه مقاومتی جت از بهترین هاست وتفاوت چندان نیست)

6- بدنه فلزی

7- جستجوی هوشمند براساس نام مخاطب

8- گویا نرم افزار GPS آرنا Google maps در ایران ساپورت بهتری داره

9- حافظه همراه 8 گیگی ( جت 2 گیگ )

10-FM Transmitter

11- حدود بیست تومن ارزونتره

Jet

1- صفحه نمایش AMOLED : وضوح بهتر در نور آفتاب و کیفیت بالاتر نمایش فیلم ( تست مقایسه ای تو یوتوب هستش)

2- دوام بیشتر باطری (آرنا الان با آپدیت چه مقداره؟)

3- پخش DivX بدون محدودیت رزولوشنهای بالاتر

4- رابط کاربری ضربه ای و چرخشی

5- فلش LED دوگانه (آرنا یکی و ناکافی)

6- پورت استاندارد Micro USB

7- فرمت فیلمبرداری MP4 (در آرنا3GP هستش ، تفاوت کاربردیش چیه؟)

8- گویا صدای جت کمی بلندتره

9- دوام بیشتر محافظ صفحه نمایش ( مال آرنا گرچه محکمتره اما گویا بعد از 5-6 ماه زیرش حباب میره باس عوض شه)

10- منشی تلفنی

11- امتیاز بیشتر ریویوها در gsmarena , phonearena

12- احتمال ارائه سیستم عامل آندروئید تحت پروژه Jetdroid توسط هکرها

سرعت CPU در جاوا عملا تفاوت چندانی ایجاد نمیکنه (تبلیغیه واسه سامسونگ)
    Last edited by ruzbe1313; 16-06-2010 at 12:36. دليل: تکمیل

کـاربـر بـاسـابـقـه AB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

[RIGHT]
    گوشي هاي سامسونگ هنوز هم مشكل آنتن دهي دارن و اين قضيه مربوط دوران آلكاتل آجري نيست.

همين الان شما برو review سايت PhoneArena رو در مورد گوشي Star بخون. گفته كه كيفييت بدي در برقراري تماس داره.

کد:
    کد:
    کد:

====================

اي بابا ..... اينو كه همه گوشي ها دارن....!!!

حرف من چيز ديگه ايه .

ببين من گفتم دفترچه هوشمندش مشكل داره. اصلا ميدوني دفترچه هوشمند چيه ؟!

شماهايي كه تا به حال با گوشيهاي سامسونگ كار كرديد متوجه نميشيد كه من چي ميگم. بزاريد حالا بهتون ميگم اشكال Samsung Jet كجاست.

توي گوشيهاي سوني اريكسون و ويندوز موبايلها ويژگي وجود داره به اسم Smart Contact (دفترچه تلفن هوشمند).

حالا بزار بگم مشكل جت كجاست :

وقتي شما ميخواي شماره بگيري ، مثلا دكمه 2 و دكمه 8 رو ميزني.

Jet سريعا تمام شماره هايي رو كه با 2 و 8 شروع ميشن يا توي اونها شماره 28 باشه رو ليست ميكنه.

مثلا 021283000000 يا شماره 0912280000000000

خب تا اينجا كاري بود كه گوشي جت ميكنه ، اما ببينيم شماره گير هوشمند سوني اريكسون چكار ميكنه.

من كليد 2 و 8 رو فشار ميدم

سوني اريكسون علاوه بر اينكه شماره هاي بالا رو برام ليست ميكنه ، يه كار جالب ديگه هم ميكنه.

كليد شماره 2 شامل حروف ABC هستش.
    كليد شماره 8 شامل حروف TUV هستش.

حالا سوني اريكسون مياد و دفتچه تلفن منو از لحاظ اسم هم مورد بررسي قرار ميده و تمام احتمالات ممكن رو ليست ميكنه . ( لازم نيست فقط حرف اولشون شامل a يا t باشه. تمام احتمالات ممكن رو ليست ميكنه )

مثلا افراد زير رو مياره.

ATusa يا BUshehri يا ....

خب اين كار باعث ميشه كه دسترسي شما به شماره ها خيلي سريع بشه و تا استفاده نكنيد متوجه نميشيد كه چقدر ويژگيه جالبيه.

حتي PhoneArena هم از نحوه ي جستجوي دفترچه تلفن Jet شاكي شده.

Unfortunately, the phone searches only in the first names as you enter letters and it´s only numbers that are filtered from within the dialing menu. In other words (hackneyed, we know), 6-3-6 doesn’t lead to Neo

کد:
    ==========

گوشي Jet گوشي خوبيه اما اصلا در حد و اندازه هايي نيست كه دارن تبليغشو ميكنن و اصلا ارزش 330 تومن هزينه رو نداره.

و نظر من مثل نظر دوست ديگمون هست كه گفته :

تو ریوییویی که خودتون نقل قول کردین این مورد فقط به خاطر این که از اول رو گوشی ها بوده برات عادت شده و واسه همین خیلی به چشمت میاد.(hackneyed, we know)

اگه مثل من کانتکت هات حروف مشابه زیادی داشتن اینقدر به بودن یا نبودش اهمیت نمیدادی.یعنی فرقی نمیکرد که مثلا 6-3-6 بزنی و 7-8 تا اسم برات بیاره یا بنویسی Neo و مستقیما پیداش کنی

ولی سامسونگ برای این که رسم رو زیر پا نذاره باید سرچ اینطوری(که میگین Smart Contact ولی همچین اسمی وجود نداره)روی گوشی میزاشت.به هر حال بودنش مزیت بود.

تو این رنج قیمت هم به جز ویووتی,آرینا و شکلات جدید ال جی گوشی دیگه ای وجود نداره که مشابه جت باشه.پس برای انتخاب های بیشتر باید قید چیزایی رو که نمیخایین بزنین.

در ضمن شما از کجا اینقدر مطمئنی که من از اول سامسونگ داشتم.

محض اطلاع با سونی اریکسون نوکیا موتورولا و اچ تی سی هم(1 روز هم با گوشی چینی) حشر و نشر داشتم.

به نظر من باتری جت حرف نداره دیر تموم میشه ولی در مورد صدا مثلا وقتی با برنامه آمپلی صدا رو میبری بالا و بیس رو کم میکنی که صدای زنگ با صدای بیشتری پخش بشه تو این مورد از موتورولا کم میاره چون من خودم این مدل ها رو داشتم RIZR Z8 - ROKR E8 -RIZR Z3 -L6 - L7 و واقعا نسبت به اونا کم میاره آنتن دهیش هم یه جاهایی خیلی خوبه ولی یه وقت هایی هم کم میاره ولی کیفیت تصویر و پخش عالیه در نوع خودشم کیفیت فیلم و عکس عالیه چون قرار نیست دستگاه مخصوص این کار باشه اینا به عنوان موارد جانبی دستگاهه

کسی میتونه بهم بگه اینا کاربردش چیه // Exchange Active Synch / DLNA / Connected Home / در ضمن CONNECTED HOME تو فریم ور من نیست میخواستم بدونم فریم ورمو که این هست S8003 JPIF4 هست عوض کنم و اون فریم ور اصلی که تو نمایندگی ها میریزن بریزم یا نه ممنونم میشم راهنمایی کنید در صمن من خودم از بس با موتورولا و بدنه های مقاوم و با کیفیتش کار کردم از روز اول تا حالا با بدنه جت مشکل دارم یه بارم خورد زمین اون نوار به اصطلاح فلزی دورش غر شد ولی تو بدنه موتورولا شاهکاره هزار بار بکوبش زمین اگه آخ گفت

DNLA اسم تکنولوژی هست که امکان استفاده از شبکه و وصل شدن به دستگاه های دیگه رو میده.

Exchange Active Sync برای سینک کردن کل اطلاعات(یا قسمتی)با کامپیوتر به کار میره.

با Connected Home هم میشه به شبکه خانگی وصل شد و از امکاناتی مثل استریم کردن ویدئو و یا فایل های صوتی استفاده کرد.

اگه شبکه خانگی یا دستگاه های وای فای دار داری و میخایی از Connected Home استفاده کنی باید قید فارسی بودن گوشیت رو بزنی.(البته مطمئن نیستم فیرم ویرهای جدیدی که نمایندگی ها دارن این امکان رو داره یا نه.)

Last edited by AB; 02-06-2010 at 21:33.

14. این کاربر از AB بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •