تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 128 از 312 اولاول ... 2878118124125126127128129130131132138178228 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,271 به 1,280 از 3119

نام تاپيک: FIFA 10

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض دمو رو بازی کردم

خوب ساعتی قبل دمو رو از گیم فروشی بغل شرکتی که توش کار می کنم خریدم. سیستم شرکت خیلی پیشرفته نیست ولی به قدری بازی گرافیکش کمه که با همین سیستم گازوئیلی هم تونستم رو HIGH بازی کنم البته یکم توی نما های نزدیک گیر داشت ولی به مراتب به لحاظ نمای بازی از 09 ضعیف تر هست. البته تفاوت در نحوه حرکت تنها فرقش با 09 هست. (حرکت در 16 درجه) حرکت 360 درجه نگید همون حرکت در 16 جهت هم به زور میشه بهش اطلاق کرد. چون همچین مالی هم نیست بازیکنان سرعتی راحت می تونن دریبل کنن و و جلو برن. در کل کمال نا امیدی هست این فیفا کارنت جوک سال هست وقتی بازی رو کیفیتش رو میارید پایین حتی بدبخت تر از فیفا 98 میشه گرافیکش. وحشتناک میشه وقتی تعدیل میدید گزینه های گرلفیک رو واقعا نمیدونم این EA چی فکر کرده که این رو داره به خورد PC باز ها میده فیفا 10 برای PC یک گند و یک آبروریزی هست. من واقعا هنوز موندم تو کار این EA

الان چند تا عکس از کیفیت های مختلف بازی می ذارم تا شاهد باشید که گرافیک بازی چه قدر آبرو ریزی هست وقتی تعدیل گرافیکی می شه. چند تا عکس هم توی نهایت کیفیت می دارم. منتظر باشید.

کجایی جوونی ما هم یه زمانی فیفا خور بودیم ولی با این وضع...

2. 9 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Mostafa NBA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

خوب ساعتی قبل دمو رو از گیم فروشی بغل شرکتی که توش کار می کنم خریدم. سیستم شرکت خیلی پیشرفته نیست ولی به قدری بازی گرافیکش کمه که با همین سیستم گازوئیلی هم تونستم رو HIGH بازی کنم البته یکم توی نما های نزدیک گیر داشت ولی به مراتب به لحاظ نمای بازی از 09 ضعیف تر هست. البته تفاوت در نحوه حرکت تنها فرقش با 09 هست. (حرکت در 16 درجه) حرکت 360 درجه نگید همون حرکت در 16 جهت هم به زور میشه بهش اطلاق کرد. چون همچین مالی هم نیست بازیکنان سرعتی راحت می تونن دریبل کنن و و جلو برن. در کل کمال نا امیدی هست این فیفا کارنت جوک سال هست وقتی بازی رو کیفیتش رو میارید پایین حتی بدبخت تر از فیفا 98 میشه گرافیکش. وحشتناک میشه وقتی تعدیل میدید گزینه های گرلفیک رو واقعا نمیدونم این EA چی فکر کرده که این رو داره به خورد PC باز ها میده فیفا 10 برای PC یک گند و یک آبروریزی هست. من واقعا هنوز موندم تو کار این EA

الان چند تا عکس از کیفیت های مختلف بازی می ذارم تا شاهد باشید که گرافیک بازی چه قدر آبرو ریزی هست وقتی تعدیل گرافیکی می شه. چند تا عکس هم توی نهایت کیفیت می دارم. منتظر باشید.

کجایی جوونی ما هم یه زمانی فیفا خور بودیم ولی با این وضع...
    من که چند صفحه ی قبل خاطره ای عرض کردم. از اون لحظه ای که برای من پیش اومد جوک تر هم مگه هست.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

آخر فروم باز Elendil1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Númenor

پيش فرض

محمد جان دریبل توی فوتبال به معنی حرکته و منظور از دریبل 360 درجه حرکت در 360 درجست . من ویدئوهای منتشر شده رو با دقت نگاه کردم از قرار معلوم میشه در 16 یا 32 جهت حرکت کرد و بازم خیلی عالیه .
    حالا من یک سوال از کسانی دارم که نسخه دمو رو دانلود کردن . سوالم اینه که میشه با این کنترل روی دایره وسط زمین چرخش داشت بدون اینکه بازیکن از خط خارج بشه ؟ و اینکه عملا در چند جهت میشه تغییر زاویه و جهت داد ؟
    امتحان کردم خوب می پیچید ! ولی اونجوری که بخوای از خط هم بیرون نزنه ، تو واقعیت هم نمیشه

5. این کاربر از Elendil1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز saeed_cpu_full's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    توی هارد كامـپـيـوتـر!!

پيش فرض

يعنی اينقدر كيفيت نسخه ی PC پايينه !!

خوب ما هم تا دقايقی قبل داشتيم دموی بازی رو روی X360 اجرا ميكرديم و از بازی لذت بسيار ميبرديم!
    اولا از ضعف های بازی شروع ميكنم :
    1- تنها ورزشگاه موجود در دموی بازی كم جزئيات ساخته شده بود كه اميدواريم تا زمان انتشار بازی اين مشكل برطرف بشه
    2- فيس بازيكن ها زياد تغيير نكرده نسبت به نسخه ی قبل ولی باز چهره ها عالی طراحی شده ... گرافيك پيراهن بازيكن ها ضعيف تر شده !
    3- ضعف بعدی بازی قسمت تمرين قبل از بازی ‌هست ! عكس العمل های دروازبان خيلی برام جالب بود ! با خودش درگير بود ! ولی تو بازی اون عكس العمل ها تكرار نشد ! ( خدا رو شكر ! )
    4- يه سری باگ تو بازی ( البته اونقدر هم كه بزرگش كرديد نيست ! مثلا توی همون بخش تمرين يه بار پيش اومد كه 2 ثانيه لمپارد بيچاره غيب شد :‌ دی )
    5- شوت های غير واقعی !! يه بار روی World Class رفتم طرف همچين شوتی زد كه تور دروازم داشت سوراخ ميشد !!
    تا اينجا اين ها ضعف های بازی بودن كه نوشتم

اما نكات مثبت :
    1- بازی به شدت فيزيكی تر شده ! انيميشن ها بسيار دقيق تر و واقعی طراحی شدن + خود بازی هم بسيار واقعی طراحی شده برای مثال يادمه توی نسخه ی 09 با يه بازيكن سرعتی و چند بار تو سر توپ زدن ميتونستی راحت به محوطه ی‌ جريمه برسی ... اين مشكل توی PES هم وجود داشت ( حالا نميدونم اونا هم اين رو برطرف كردن يا نه ) ولی الان ديگه اينطوری نيست ! دفاع كردن تيم حريف خيلی خيلی عالی طراحی شده ! اين تنه زدن های حريف هم خيلی بده ! بعضی موقع ها داور خطا نميگيره و بازيكنی كه روی زمين افتاده اعتراض ميكنه !

2- حركت 360 درجه ی خوب .. يه سری ضعف هایی هم داشت ولی در كل وجودش لازم بود !

3- شروع مجدد سريع كه يه مقدار از PES تقليد شده

4- احتمال گل زدن از روی كرنر و ضربات ايستگاهی خيلی بيشتر شده

5- سرعت بازی كاملا طبيعیه

6- وزن توپ رو ميتونيد احساس كنيد ديگه مثل 09 توپ بادكنك نيست : دی

7- اگر داور جلوی توپ باشه و توپ رو به سمتش پاس بدی ديگه مثل مونگول ها نگاهت نميكنه ! پاشو بلند ميكنه كه توپ رد بشه :‌دی + انيميشن های جديد مربوط به كارت دادن

8- عكس العمل تماشاگر ها كه در موقع پنالتی زدن واقعا جذاب هست ! در موقع پنالتی زدن همه منتظر هستن و اگر توپ گل بشه هر كدوم به يه نحو خوشحالی ميكنن ! مثلا يكی بالا پايين ميپره يكی‌ دست ميزنه و ... اين عكس العمل ها واقعا واسم جذاب بود

نكات مثبت زياد هست ! اميدوارم باگ ها برطرف بشه و استاديوم ها از اون كم جزئيات بودنشون در بيان

7. 10 کاربر از saeed_cpu_full بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    To The Darkness

پيش فرض

واقعا که عجب تاپیکی شده تاپیک FIFA 10 . . .
    یه کم عفت کلام خودتونو حفظ کنید!
    Last edited by S.Y.K; 12-09-2009 at 17:54.

9. این کاربر از S.Y.K بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال korokodil_avareh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

من هم دمو رو بازی کردم
    البته فقط 10 دقیقه
    باز هم همون کارنت همیشگی!
    البته از نظر گرافیکی چهره بازیکنها خیلی بهتر از 09 شده
    توپ هم خیلی بهتر حرکت میکنه و وزن ضربه ها رو به درستی نشون میداد
    چمن زمین نسبت به نسخه قبل پسرفت داره
    نور پردازی یه خورده بهتر شده
    سرعت بازی نسبت به نسخه قبل افزایش پیدا کرده که نکته مثبتی هست
    البته چون من بازی رو زیاد بازی نکردم به همین نکات بسنده میکنم
    بعدا بیشتر بازی کردم میام دوباره توضیح میدم

پروفشنال MHSou's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    تـ E ـهـ R ــا N

11 FIFA 10 New PC Feedcacks

سلام؛

باز هم تعدادی از نظرات کاربران فیفای PC رو ترجمه کردم، امیدوارم که خوشتون بیاد؛

خوب:

• وقتی می خوام اون اول پروفایلم رو بسازم بازی از من می پرسه چه درجه سختی ای رو می خوای
    • حرکت 360 درجه
    • گیم پلی روان تر شده
    • گزارش های دستیار (Scout Reports) قبل از هر بازی
    • منوی جدید
    • منوی Pause جدید - عالی هست
    • فرار از تکل خودکار - من این چیز خوب رو پیدا کردم
    • هود جدید
    • من حالتی مثل آسون گل زدن ندیدم (شاید به خاطر کم بودن مهارتم باشه)
    • انیمیشن های کمک داور
    • شیوه جدید دیدن وقت های تلف شده
    • بازیکنان وقتی قدرت شون کم میشه و زرد میشه به سختی می دون یا اصلا نمی دون (نکته ای که در 09 هم بود)
    • نبرد های هوایی - ولی اونا به یه خورده ارتقاء نیاز دارن، اونا از عالی دورن
    • تایمری که وقتی دروازه بان توپ رو در اختیار داره ظاهر میشه
    • دوربین جدید پنالتی
    • زاویه دوربین به محلی که بازی اونجا جریان داره بستگی داره
    • رادار جدید یا به قول خود کاربر نقشه (Map) جدید (البته خود ایشون متذکر شدن که معمولا به رادار مپ نمیگن!)
    • چند جمله جدید در گزارش بازی
    بد:

• دوربین جدید - من اونو پیدا کردم ولی فاصله نسبت به بازیکنا خیلی کم بود و من زومش رو کم کردم
    • اندازه بازیکنان - اونا شبیه غولن
    • زمین - یه خورده زیادی روشنه و در وسطش هم یک حالت خیس و آدامسی داره، دروازه ها (یا به قول ایشون دهان گل ها) و کرنر ها
    • انگار سیستم ضد همکاری وجود داره
    • تور ها
    • سایز زیاد دمو - 2.2 گیگابایت برای چی؟
    • هواداران - بدون پیشرفت از سال گذشته
    • وقتی دروازه بان از دروازه اش خارج میشه، هیچ کدوم از مدافعان بر نمیگردن تا او رو پوشش بدن
    در نهایت: من ازش خوشم میاد و اون رو به راحتی خواهم خرید چون از 09 بهتره

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

خوب:

• فیزیک توپ
    • پاس دادن ها
    • دوربین پنالتی
    • عاشق روشی هستم که بازیکنا توپ رو از محوطه جریمه دور می کنن
    بد:

• گرافیک
    • انیمیشن ها
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

بررسی کوتاه چند ویژگی:

پاس در عمق
    > خیلی حرص درار هست که در یک فاصله کم پاس عمقی بندازین چون من باید به جای این که یک دکمه رو یک بار لمس کنم باید مدت زمان طولانی اونو نگه دارم. اما پاس ها در عمق در فاصله طولانی مشکلی ندارن

سیستم دفاعی
    > کو سیستم دفاعی؟ من به لوک هشدار میدم که ارتقائش بده، غیر قابل کنترله

دریبل ها
    > من می تونم یه دریبل از فیفا09 ببینم که تو این دمو نیست، و دریبل های جدیدی هم مشاهده نمیشه. لوک گفته بود دریبل زدن آسون خواهد بود ولی من دائما اشتباه می کردم، مثل FIFA 09

پاس زمینی
    > همه گفتن که عملکردش فراموش شده؟ سانتر کردن کوتاهی وجود نداره فقط هوایی، یا یک دکمه جدید برای انجام این کار، چیزی پیدا نشد

نوار قدرت
    > آرام و آرام و آرام، من باید برای پاس دادن یا شوت زدن اون رو بیشتر از فیفا09 نگه دارم، بله بازخوردها نشان از ارتقاء میده ولی بدون واقعیت این گیم پلی رو خراب می کنه. کجا می تونیم پاس کوتاه رو به هم تیمی مون بدیم با فشار یک دکمه ولی توپ جلو نمیره و فقط چند متر از پا فاصله می گیره، آیا این خوبه؟

تکستچر های مکان بازی
    > واقعا...واقعا این آدمو راضی نمی کنه، فقط کمی خلاقیت بیشتر می خواست.

تلاش محاسبه کننده
    > چرا یک محاسبه کننده وجود داره و مثل فیفا 09 دو تا نیست، حداقل برای دو هسته ای ها و چهار هسته ای ها هر دو رو به کار می بردن، آیا فقط یک Processor برای اجرای FIFA 10 PC کافیه؟

نمای دوربین
    > من خیلی با دوربین پنالتی حال کردم، دوربین سوم شخص روی دروازه بان، برای چی همین رو برای ضربه آزاد نساختن، طوری که ما می تونستیم از نمای دیوار دفاعی یا دروازه بان ضربه بزنیم.

من فکر می کنم این برای الان بود و معذرت می خوام که فقط چیز های بد رو لیست کردم ولی پیشنهاد جدی من به لوک اینه که مشکلات رو تا آمدن نسخه نهایی بهتر کنه/برطرف کنه...TQ

خوب این متن هم تموم شد، امیدوارم لذت کافی رو برده باشید!

در ضمن چرا تشکر نمی کنید! من بیش از 2 ساعت وقت گذاشتم تا اینو همرا اون 3 پست ترجمه کنم!

12. 7 کاربر از MHSou بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

دوستان یه سوال برام پیش اومده :
    منو فیفا تو ps3 , x360 مثل pc هست ؟
    یعنی از لحاظ تیم داری و خرید و فروش بازیکنا یکین یا برای کنسولا با pc فرق می کنن ؟

پروفشنال MHSou's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    تـ E ـهـ R ــا N

11

سلام؛

Feedback های جدید کاربران PC:

اینم ورژن دوم متن اون کاربری که دونه دونه نام می برد و ضعف ها رو می گفت:

ضربات آزاد
    > خیلی راحت گل می شوند

پوشش
    > چرا سیستم پوشش تو فیفا 10 نیست؟ این چیزیه که تو جهان واقعی وجود داره و باید توی بازی هم باشه، به خصوص تو 09 هم بوده

بعضی وقتا که هوش مصنوعی (CPU) به شما حمله می کنه، بازیکن با توپش خیلی به خط اوت نزدیک میشه، در این حال امکان پاس وجود نداره، اون فقط نزدیک خط راه میره

شوت
    > شوت های کوتاه الان قابل قبول هستند. اما شوت های بلند ضعیف هستند. من نمی بینم چرا نوار قدرت وقتی می خوام شوت بلند بزنم باید بیشتر شارژ بشه. در زندگی واقعی زمان بیشتر برای شوت بلند تا شوت کوتاه نداری. تو هر جور می خوای توپ رو شوت می زنی می زنی و توپ همونطوری که شوتیدی حرکت می کنه و به مقصدی که تو براش انتخاب کردی میره

هند
    > مشکل هند شدن رو در ضربات آزاد/پنالتی ها برطرف کنید. این بازی رو خراب خواهد کرد، بخصوص در مد آنلاین. من می دونم این توی زندگی واقعی هم اتفاق میوفته ولی واقعا توزندگی واقعی این اتفاق خیلی سخت انجام میشه و طوری نیست که نتیجه بازی ها با اون عوض بشه. وقتی انسان ها کنترلی در مقابل بازوی مدافعش نداره.

داور
    > داور شبیه یه جنگ جو از MMORPG هست. اون دو خط سیاه روی لباسش... شبیه اینه که انگار از گوشاش آویزونن...

کیبورد
    > من می دونم از قوانین Business اینه که پول بیشتری به دست بیارید و این امکان پذیره و همچنین دلیل گرافیک بد بازی است (ولی عذری برای نکست نبودن پذیرفته نیست، چون شما می تونید برای کسانی که سیستم ضعیف دارن، یه نسخه دیگه بسازید) و کیبورد کنترلر اصلی بازی است. ولی گیم پد ها خیلی گرون نیستند و من فکر می کنم که دیگه نباید از کیبورد استفاده کرد (تذکر: خوب احمق جان با چی داری تایپ می کنی الان؟!) الان وقت افزودن آپشن های جدید به گیم پلی و کامل کردن چیزها بیش از اونچه بودن است...TQ

نکات جدیدی که یکی از کاربرا اضافه کرده:

• من با دوربین Broadcast بازی می کنم، اون بهتره (تذکر: این شکلک هارو طبق شکلک های خودشون میذارم!)
    • بازیکنا چاق و گندن ولی چهره هاشون خوبه.
    • بازی خیلی روشنه و من نمیتونم تاریکی رو در اون تشخیص بدم، با بارسا در مقابل چلسی بازی می کنم
    • آهنگ های بازی. 1.4 گیگابایت از دمو فقط صدا ها هست، به اضافه گزارشگری برای اسپانیایی، انگلیسی، ایتالیایی و زبان های دیگر
    • بله دروازه بان ها خیلی ***** هستن. خیلی زیاد جلو میان

و چند نکته جدید از یکی از کاربران فیفا10:

من فکر می کنم شاید یکی باید بازی رو 2، 3 ماه به تغییر بندازن تا مشکلات گرافیک مثل تور ها، انیمیشن ها، چمن یا زمین و تماشاگران رو برطرف کنن

من امیدوارم تو نسخه کامل بازی این مشکلات برطرف بشه:

• منوی جدید
    • سانتر ها
    • لطفا مدیران و سازندگان ادیتور ها رو استخدام کنن
    امیدوارم لذت برده باشین!

سلام؛

یک بار دیگه هم میگم، لوک گفته به خاطر قدیمی بودن اون و تعلق داشتنش به 2، 3 هفته پیش این مشکلات وجود داره و هم اکنون تلاش برای برطرف کردن مشکلات ادامه داره...

15. 5 کاربر از MHSou بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن لپ تاپ khelane's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض فیفا 10 350 مگابایت

سلام با صبری که داشتم به نتیجه رسیدم فیفا 10 ریپک شده با حجم 350 مگابایت برای دوستانی که حوصله دانلود 2 گیگ نیستند
    hotfile
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    filefactory
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    در

megaupload
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    اخر باید از این گروه تشکر کنیم خدانگهشون داره

Repack Group: R.G. Fifasoccer
    Last edited by khelane; 12-09-2009 at 19:56.

17. 10 کاربر از khelane بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •